lifestyle, urban, Здраве и красота
Leave a comment

Даровете на природата за най-малките

Ние от Лицата на Града вярваме в силата на природата и отново обръщаме поглед към най-малките. След материала ни, посветен на козметичните продукти с грижа за децата, решихме да създадем и селекция, посветена специално на органичната козметика. Днес споделяме продуктите и козметичните брандове, на които напълно се доверяваме.

Biola Organic Cosmetics са с почти 30 години опит в производството на органична козметика и растителните им съставки са от сертифицирани биологични ферми. Това, което добавят към продуктите, е нищо друго освен невероятни етерични масла и лечебни растителни екстракти. Стремят да бъдат нежни към кожата и разбира се и към Майката Земя!  Компанията е в тесни контакти и дългосрочно сътрудничество с производители на растителни съставки с отлично качество и с отдадени органични фермери, които са загрижени за природосъобразното земеделие. Бебешката им пяна за вана с лавандула бе избрана сред най-добрите 3 нови продукта в „The Natural Health Expo“ 2016 – Дъблин“.

AYAN ® отдавна са наш любим бранд натурална козметика. Използват сертифицирани органични билки и масла. Лавандулата е в сърцето на всеки продукт на бранда, в който влагат собствено биологично българско лавандулово масло с истинска лечебна сила. А днес обръщаме внимание на продуктът им AYAN® Baby Care Крем против подсичане с не нано цинков оксид и био лавандулово масло – естествен и безопасен, мигновено успокоява раздразнена, обрината и подсечена бебешка кожа, като държи влагата надалеч. Не съдържа химикали, петролни и синтетични съставки, вода, алкохол и оцветители. 88% от съставките са сертифицирани органични, 100% естествен произход. Нанася се тънък слой върху чиста и суха кожа след всяка смяна на пелената, за да я предпази от триене.

Не можем да пропуснем е Лек, чиито мазила са с изцяло терапевтично действие. Даровете от природата – билки, пчелни продукти, флорални води, натуралните и етерични масла, които брандът използва – подбира и съчетава с ясно изразен лечебен и възстановяващ ефект. Наскоро открихме мехлемът им за бебе Бебок, чиято билкова комбинация има силно противомикробен и противовъзпалителен ефект и може да се използва за защита на нежната бебешка кожа от студ, вятър и неблагоприятни климатични условия. Продуктът има антибактериално, антигъбично и антисептично действие, успокоява, омекотява и заздравява кожата, отблъсква комарите и осигурява нежна защита на бебешката кожа. Достатъчно е само да се намажат краченцата и вратлето на бебето.

 

alverde Naturkosmetik е чиста натурална козметика, която не съдържа синтетични ароматни вещества, оцветители и консерванти. При производството на продуктите на марката се използват висококачествени природни съставки. Заради произхода си, натуралната козметика е особено подходяща за чувствителната бебешка кожа, тъй като предизвиква сравнително по-малко алергии и кожни раздразнения. Нежната бебешка кожа се нуждае от защита и грижа и за това ние се доверяваме на бебешкия крем на dm марката alverde baby. Нанася се след баня върху бебешката кожа. Фаворит ни е кремът от серията alverde baby с лайка и ший, който подхранва нежно кожата. А по време на разходките предпазва лицето и ръцете на малкото ни съкровище от външни влияния.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *