lifestyle, urban, Артисти
Leave a comment

 Пламен и Иво за песните си и новото начало

   Вече ги познаваме много добре и знаем, че са талантливи и обичат да творят качествена музика. Сега Ви срещаме с тях, защото написаха страхотно парче, посветено на майка им, и по този начин дадоха старт на новото начало в кариерата си. То няма да е лесно, но те не се отказват и го правят за Вас – техните фенове. Ние ги подкрепяме в тяхното начинание, а Вие не спирайте да ги обичате и следвате, защото те са кълбо от позитивна енергия и най-доброто тепърва предстои. Представяме Ви Пламен и Иво.

Здравейте, момчета. Минаха 3 години от участието ви в „X Factor“. Какво ви даде този формат и какво научихте през тези години?

Иво: Форматът ни даде силен старт на кариерата и най-вече спомени за цял живот. През годините се научихме, че е много важно да си работлив и коректен в нещата, които правиш.

Пламен: Научихме се на работа, създадохме приятелства за цял живот и разбрахме, че всичко зависи от това колко си упорит и колко силно вярваш в постигането на целите си.

Трудно ли е да си артист в Бълагрия?

Иво: Не е лесно, но артистът – без значение дали е трудно, или не, дали е успешен, или не, той продължава да бъде такъв. Това е нещото, от което не можеш да избягаш.

Пламен: Със сигурност е много по-лесно да си артист в България, ако правиш поп-фолк. Публиката е такава. Няма да изневерим на себе си, ще правим музика, която на нас ни харесва, и тя ще достига само до хора от нашия свят.

Кое е най-трудното нещо, с което сте се сблъсквали?

Иво: В професионален план най-трудните ни периоди са били, когато не сме успявали да напишем песните, които ни се иска. Вдъхновението е липсвало.

Пламен: Не мога да определя най-трудното нещо. По пътя сме срещали трудности, които се стараем да преминем с лекота. Колкото и да е трудно, успяваме да запазим спокойствие и с усмивка си казваме, че и това ше мине.

Обичате ли?

Иво: Зависи за каква любов говорим. Обичам семейството ми, обичам музиката, но да обичаш истински човека до теб си е трудна работа. Много хора се женят, много хора правят секс, но малко се обичат истински. Необвързан съм, но пък съм вързан с работа, което ми е приоритет в момента.

Пламен: Има хора, които обичам истински. Усещал съм липса на любов, не е приятно. Наистина обичта, която получаваш, те прави много по-силен и фокусиран.

Как започва новото начало за вас и какво да очакват феновете ви?

Иво: Започва с нови хора около нас, нахъсани да творят нещо ново. Няколко заснети клипа, които ще излизат един по един.

Пламен: Ето, това е трудност. Ново начало за нас – без лейбъл, без хора, които вършат много голяма част от работата, свързана с един артист. Ще продължим това, което започнахме, защото знам, че има хора, които чакат да чуят нещо различно. Песните, които сме подготвили, са по-скоро за държава с друга култура и за хора с друг манталитет, но приемаме нещата каквито са, защото живеем в България.

Направихте и пуснахте страхотно парче, посветено на майка ви. Как се почувства тя и какво искате да кажете на младото поколение с него?

Иво: Разплака се в момента, в който чу песента. Всяка една майка би се трогнала и от малките неща, които правят за нея. Тази песен просто беше вдъхновение, което се превърна в музика. Щастлив съм, че достигнахме много други майки и накарахме младите хора като нас да се замислят.

Пламен: Не бяхме убедени дали да пускаме такава песен, но след като видяхме как подейства на майка ни, искахме да предадем тази емоция на много повече хора. Искаме да припомним на младите да бъдат благодарни на хората, които ги обгрижват и обичат.

Какво ще си пожелаете за новата 2019 година?

Пожелаваме си смелост и инициативност.

Автор: Мариана Станчева

Снимки: Божидар Стоичков

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *