Music, Артисти, Събития
Leave a comment

Трите чаровни и талантливи „Тринити“

 Те са три красиви, талантливи и надарени с глас дами. Може би си ги спомняте от формата „Гласът на България“, или просто сте един от многобройните им фенове. Днес сме решили да ви заредим с позитивна енергия х3 и да ви изпратим в един по-различен, пъстър свят. А иначе, ви напомняме, че на 30 ноември в Зала 1 на НДК в един мащабен концерт на Орлин Горанов и „Акага“ ще вземат участие и Трио „Тринити“, „Destiny Quartet“ и много други. Не го пропускайте, ще бъде взривоопасно! 

Какво обаче ни споделиха сега тези очарователни дами за себе си, можете да разберете от интервюто.

Здравейте! Как започва един ваш ден?

Славина: Понякога се чудя дали денят ми свършва някога… хахаха! Но обичайно започва рано сутрин с чаша гореща вода с лимон, малко упражнения, чувам се с близките ми, приготвям се и излизам. Най-често за репетиции, танци, записи. Общо взето, всеки ден е различен и колоритен. 

Божана: Стремя се да започвам деня си с благодарност! След това следват кафето, някоя интересна статия или предаване, може и песен за фон на лека тренировка. Гледам винаги да се информирам от началото на деня, защото вярвам, че човек трябва всеки ден да научава по нещо ново! Обичам да имам повече време сутрин, преди да изляза, за да си подаря време за мен, защото след това се концентрирам върху куп задачи.

Миглена: Често започва доста хаотично. Не обичам да ставам рано и ставайки в последния момент, нямам време за нищо сутрин. Общо взето, колкото да се приведа във вид и да излетя от вкъщи. 

Кога и как се запознахте и щастливи ли сте, че съдбата ви събра?

Славина: С Божана се познаваме от доста малки. Ходили сме на различни музикални конкурси из страната, а след това продължихме обучението си в НМА. Както и приятелството!!! 

С Меги се запознахме отново в НМА, трите сме/бяхме студентки в класа по поп и джаз пеене на проф. д-р Стефка Оникян. След това – и вокали във фънк бандата SoulBmoll, където реално осъзнахме, че си пасваме като трио. До този момент не мога да съм по-щастлива и благодарна, че съдбата ни събра. 

Божана: Със Славина от деца винаги сме знаели коя коя е и въпреки че не сме се познавали лично тогава, аз с уважение се радвах на успехите ѝ. Животът след това ни събра в точния момент, на точното място, и ни направи приятелки до гроб.

Помня много добре как завършвах 4. курс и в края на годината чух от един приятел, че една от новите кандидат-студентки на проф. д-р Стефка Оникян е зверски яко пееща, и ми стана много интересно. Това ми се наби като цел: „Аз трябва да я познавам!“. Ставаше въпрос точно за Меги. Така лека-полека в час по пеене ние се опознавахме, а най-силната ми обич към нея започна, когато се събрахме в SoulBmoll. 

Миглена: И с двете се запознах в НМА. И трите бяхме и ще си останем от класа на проф. д-р Стефка Оникян. От там започна нашето запознанство, а в SoulBmoll реално се намерихме и преоткрихме като трио. Това, което имаме между нас, е необяснима връзка и пасване на гласове. Определено ни е било писано да създаваме заедно.

Какво харесвате най-много една в друга?

Славина: В Божана харесвам най-много това, че е чиста като сълза, непринудена, чувствителна и адски емоционална. Огън! Същевременно е човек, който успява да балансира всичко в себе си и да дава най-адекватните и истински съвети. Винаги ще подаде ръка на този, който е паднал. 

За Меги… хахаха! Ако някой иска да е приятел с Меги, трябва да бъде готов да чува истината за себе си и да свикне да обръща внимание и на най-дребните детайли. Изключително отговорна и стриктна към всичко, същевременно много нежна и ранима. 

В моя живот приятелки като тях двете са сбъднати мечти! 

Божана: Меги, като най-малка от трите ни, често дава най-мъдрите и адекватни съвети! 

Тя може да бъде много дива и щура и същевременно – невинна и адски скромна! Винаги има интересна гледна точка за нещата, винаги има нещо ново, което да покаже от себе си, и за мен е изключително интересен човек и приятел! Има огромно чисто сърце и винаги помага с каквото може!

Славина е бурна, директна, кълбо от емоции! При нея няма маска, тя е супер директна като децата, дори и под влияние на емоция, понякога по-директна от очакваното, знам, че искрено го е усетила и не е скрила нещо. Изключително грижовна, добродушна, отговорна и същевременно забавна по свой уникален начин.

Трите си помагаме във всякакви ситуации и както сме супер различни, така намираме и много общи качества и целият този букет ни обогатява и учи същевременно.

Миглена: В Божана най-много харесвам нейната целеустременост. Способна е да се справи с всичко, с което се заеме. Ще намери начин. Наясно е със себе си и гони целите си. Тя е и човекът, който ни дърпа да не спираме и да не попадаме в застой. А едновременно с това намира и време за самоусъвършенстване. 

В Славина най-много харесвам това, че е изключително истинска и директна. Не остава в ситуации, които не харесва, и ако смята, че нещо не е правилно, веднага „слага картите на масата“ и изяснява случилото се. Изключително отговорна към семейството и най-близките си. Те са огромна ценност в нейния живот и винаги намира време за тях, което е нещо много труднопостижимо в нашия забързан живот. 

И двете са много истинско-емоционални, но същевременно – и способни да видят реалността и да стъпят на земята. И така – в различията си всяка от нас има какво да научи и какво да даде на другите две.

Какъв отпечатък остави във вас участието ви в „Гласът на България“?

Трите: „Гласът на България“ беше като затвърждаваща стъпка за нас като трио. Не може да се опише с думи това, което се преживява на такава сцена. Запознанствата, работата и времето, прекарано с целия екип и всички участници, е отпечатък, който остава завинаги в сърцата ни. 

Кои бяха най-трудните моменти по време на шоуто?

Трите: Най-трудните ни моменти в предаването бяха тези, в които трябваше да останем здраво стъпили на земята, да запазим спокойствие и да не се поддаваме на напрежението. Адреналинът наистина е огромен, но не чак толкова, че да събори три мацки! Хахаха! 

Какво ви вдъхновява?

Трите: Вдъхновява ни музиката, в която са вложени сърце, душа и мисъл. Вдъхновяват ни добрите и скромни хора!

Тези, които уважават и ценят труда на другите, както и тези, които се борят за качествената музика и не се отказват по пътя към успеха! 

Как създавате музиката си? Лесно ли се получават нещата и как успявате да постигнете баланса, като едно успешно трио?

Трите: Идеите на всяка една от нас са доста идентични, което със сигурност улеснява създаването на музиката ни. И трите знаем как искаме да звучи дадена песен и не се отказваме, докато не достигнем до това звучене. 

Баланса намираме изцяло в това, че и трите гледаме в една и съща посока и сме на един и същ етап от развитието си като артисти. Амбициозни сме и работим ежедневно върху развитието ни като трио. Знаем, че винаги може повече и не се отказваме, а напротив – полагаме още повече усилия, защото винаги има как, какво и от кого да се научи! 

Какво ново ви предстои?

Трите: Съвсем скоро предстои първата ни по-сериозна самостоятелна изява като трио. На 23 ноември ще излезем на сцената на Sofia Live Club, за да направим трибют на любимите ни Destiny’s Child, а зад гърба ни ще има банда от страхотни музиканти!

Къде можем да ви слушаме?

Трите: Броени дни след това, на 30 ноември, в Зала 1 на НДК, ще имаме честта да бъдем на една сцена заедно с неповторимия Орлин Горанов и „Акага“ в концерт-спектакъла „Споделено“. 

*Наред с това, много скоро на бял свят ще излезе и видеоклипът към дебютния ни сингъл.

Автор: Мариана Станчева

Снимки: Личен архив

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *