Кухня, Нощен град, Събития
Leave a comment

4 юли, Lorem Ipsum и Skaptobara

Ще запомним 4 юли с едно събитие, което събуди емоцията ни в началото на лятото. В самото туптящо сърце на София, на ул. „Искър“ 11 а, се събраха най-усмихнатите градски хора, за да отпразнуват веселието, създанено от Skaptobara.  Ако си следил профилите ни в социалните мрежи, вече си успял да се докоснеш до атмосферата на вечерта, но днес ще се постараем да ти разкажем повече, за да не пропуснеш следващия път…

Lorem Ipsum започна точно в 18.00 ч., а уханието на печени пикантни ребра (с Jack Daniels!) скоро се разнесе в целия квартал. Музиката изобщо не беше само фон, а напротив – точно тя бе и истинската десетка на вечерта, въпреки че кулинарната конкуренция също беше ТОП.

Trombobby  ни увлече с виртуозното си изпълнение на тромбон, Гена и Григовор не ни оставиха да си поемем дъх (буквално), защото бяхме заети да танцуваме пред сцената. Поляхме всичко това с доволно количество бира, защото така му се полага на лятото!

Хапнахме конкурентно количество картофки с Чедър сос и останахме особено доволни от печената диня със сирене и босилек (ммм, това наистина ни простреля точно в сърцето). Бургерите няма смисъл да описваме, защото и друг път сме те изкушавали със скандално калорични мисли по Skapto.

За десерта на вечерта се бяха погрижили усмихнатите хора от The Power Pops, които ни завладяха с новия си вкус – „Блъди Мери“ – наИстина с водка! Уютната делнична вечеринка се превърна в истински минифестивал, и те предупреждаваме, че следващия път трябва да бъдеш много бърз, за да стигнеш до вкусната храна, защото ако Lorem Ipsum беше „пример“ в истинското значение на словосъчетанието, то следващата Skaptо вечер ще бъде абсолютна бомба – калорична, музикална, нажежена до горещо!

Ние обещаваме да бъдем отново там, понеже плуваме в свои води, когато става дума за добра храна и музика на ниво, а на теб оставяме фоторазказа ни, съпроводен от живописното видео, което само може да те накара да завиждаш, че си изпуснал. Какво да го правиш – живот, човек се учи от грешките си. Сега сериозно – събитието наистина си струваше, и го слагаме в челната петица на най-готините ивенти за лятото. Толкова от нас, а от тебе – весели и вкусни летни мисли!

Автор: Цветана Бонева

Фотограф: Sonya La Mar 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *