lifestyle, urban, Артисти, Нощен град, Събития
Leave a comment

Bobo & The Gang

Bobo & The Gang са ни много любими градски агенти, а днес сме с Бобо и Росен, които ни разказват повече за концерта на 13 ноември в клуб Терминал 1, както и за новия сингъл…

Здравейте, момчета! Как се роди Bobo & The Gang?

Бобо: След повече от 7 години в група „Freestyle“, в която попаднах незнайно как и защо, тъй като по това време нямах никакъв опит с група на живо, а само изяви със диджеи, ми се въртеше идея за мой собствен бенд, където да представям идеите си и аз да съм основен вокал! Тогава мисля, че Росен предложи да сме този екип, с който вече 10 години правим концерти!

Росен: Роди се в едно пловдивско студио преди 10 години, в което се събрахме с останалите членове на групата и една седмица не спряхме да правим музика.

Разкажете ни малко повече за новия сингъл?

Бобо: Парчето се казва „Допамин“ и не е толкова ново, тъй като сме го свирили и преди но в малко по-различна версия! Песента изразява отношението ни към живота и заобикалящата ни среда, с лека препратка към критиците и хората, които се опитват да ни злепоставят или очернят с коментари и подхвърляния, или умишлен игнор! Искаме да им кажем, че ние нямаме време за тях!

Предполагам, че всеки, който се занимава с някакъв вид публично изразяване, а и не само, може да се асоциира тук, защото ние всички освен съмишленици, почитатели и последователи, си имаме и недоброжелатели! Те без да искат се превръщат в огромни мотиватори, така че им благодарим!

Какво да очакваме от вечерта на 13 ноември в клуб Терминал 1?

Бобо: Всеки, който е бил на наш концерт, знае кое е специалното на тази група. Аз лично държа да се преживее и не разказвам на никой неподготвен какво го очаква! Само ги каня на концерт с обещание за силна музикална имплозия в ума и сетивата, а понякога и в душата!

Кои са българските артисти, които ви вдъхновяват?

Бобо: Аз лично съм голям фен на Лили Иванова, не само, защото делим едни китарист и барабанист! Казвам го, защото и дядо ми и беше почитател, пък и майка ми! Вдъхновен съм и от групи като FSB, „Сигнал“, новия „Сленг“, както и от младите групи като „Dayo“, „JEREMY?“, „JP3“, „Tube Hedzz“ ‘Desy! Това е бъдещето в тези жанрове и много се радвам че ги има!

Росен: Всички, които продължават да правят качествена авторска музика.

Няма как да бъдем „Лицата на града“, ако не ви попитаме за вашите любими места в града?

Бобо: Любимото ми място в София е след околовръстното и е планина, казва се Витоша! А иначе парковете, Южния, Борисова! Мога да бъда забелязан на местата, в които предлагат качествена чешка, немска или белгийска бира. Или такива със хубав саунд или жива музика, те са малко, но правилните: Терминал1, Mixtape5, Sofia Live Club, City Stage, Switch, EXE CLUB, Music Jam. Любимият ми ресторант е „Vino & Tapas“!

Как започва един ваш ден?

Бобо: При мен денят не се познава от сутринта а от вечерта на предишния! Ако съм си легнал на време, сутринта се будя рано от самосе беси и започвам със закуска, която да е здравословна и силна! После евентуално тичам в парка или тренирам вкъщи, душ и съм в студиото! Ако не си легна на време или изобщо, защото съм бил непослушен, на другия ден не могат да ме открият, просто си бедствам вкъщи с Netflix или Playstation!

Росен: С кафе и подреждане на задачите за деня.

А как приключва?

Бобо: Пак се определя от това как е минал пък денят но, нищо необичайно. Филм, книга или приятна компания!

Росен: С бира и опити да спра да мисля за задачи.

Автор: Цветана Бонева

Фотограф: Божидар Стоичков

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *