urban, Лицата
Leave a comment

Чаровният Митко Павлов разказва…

Митко Павлов е единствената причина ранното ставане и карането на кола  сутрин в час „пик“ да ни е приятно. Отдавна го дебнем, за да му зададем няколко въпроса и да го накраме да издаде рецептите за доброто си настроение. Какво ни разказа чаровният водещ, разбери сега… 

Хората винаги те виждат като един весел човек, който всяка сутрин има силите да стане и да води сутрешния блок на Magic FM, а в останалото време да върши още хиляда неща, зареден с добра енергия, всъщност Митко Павлов някога тъжен ли е?

Да, разбира се… Нормален човек съм, колкото и да е странно. 🙂 Нямам проблем с ранното ставане, всъщност никога не съм имал. Свикнал съм да ставам и да тръгвам. И обикновено съм в настроение, но, естествено, има и изключения. Било ми е криво, тъжно, ядосано и прочее емоционални състояния. Тогава си казвам всичко, свикнал съм да съм искрен с хората. А и то личи. Всичко. Радиото е много по-искрена медия от телевизията, и ако камерата качва някакви килограми и всички са свикнали да са винаги „перфектни“ на екран, то в радиото можеш да бъдеш искрен. И според мен се оценява. Точно защото сме хора. Иначе ме бутат ежедневно битовизми… Както всеки един, предполагам.

Като завършил „Публична реч“, с дългогодишен опит в журналистиката и богата телевизионна биография, обмислял ли си някой ден да предадеш своя опит на по-младите?

Не ставам за учител. Нямам нужната последователност и концентрация. А и мисля, че днешните млади също не я притежават. :)) Сигурно има изключения, но това са беглите ми наблюдения.  Все пак аз също съм млад, все още :)) А и не съм журналист. Аз съм човек, който изразява себе си и се забавлява с това. Имам късмет в това отношение. Голям.

Каква е рецептата за винаги доброто ти настроение?

Да не се взимаш на сериозно.

А какво може да ти го развали или да те изкара извън релси?

Битовизми, лъжа, немарливост, овчедушие, мързел, безхаберие…

Ти си много експресивна и открита личност, но има ли неща, които те е срам дори на приятелите си да споделиш?

Да, и не бих ги споделил и тук. :)))

Кое е хобито, за което повечето хора не знаят?

Май нямам такова. Досадно скучен съм си и на себе си, гледам английски футбол, пия бира с приятели, с приятелки узо, обичам да пътувам и да стоя дълго на море. Обичам морето повече от планината, макар и двете да зареждат еднакво.

Къде търсиш стимула на креативността си?

В контактите с много и разнообразни хора, което някак съм оставил на заден план, защото ми омръзна да ходя по заведения, а предимно там има подобни случки.

Какъв съвет би дал на по-младото си Аз?

Да не пораства…

Автор: Ваяна Данаилова

Фотограф: Соня Тракийска 

 

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *