Лицата
Leave a comment

Екзотичното момиче с пленителната усмивка

     Тя е танцьор, шампион, приятел, щастлив откривател с огромно чувство за хумор. Тя се казва Джоана Нуамеруе, има големи руси къдрици и притежава огромно сърце и усмивка, която не слиза от лицето ѝ. Преди време ти представихме нейния брат, който също е толкова очарователен, но днес обръщаме специално внимание на нейната личност. Само ще загатна, че винаги съм се възхищавала на смелостта и добротата на семейство Нуамеруе. Нямам удоволствието да познавам всички лично, но ако си приятел на Джо или Дюк, със сигурност познаваш поне виртуално цялото им семейство, което се състои от две кучета, пет котки, баща герой, който се грижи за тях, и супер щурата мама Мария. Всичко останало за Джо ще оставя да разберете сами от разговора ни с нея. А ние благодарим за отделеното време на „ЛУДАТА“ Джоана.

Здравей, Джоана. Как започва един твой ден?

Хей, здравейте ! Денят ми започва сънливо, защото все съм недоспала… Хахаха. След това следва любимата ми част… ГОРЕЩ ДУШ. Обличане, изкарване на кученца, после закуска, и на път – по ангажименти и тренировки. Първата тренировка е по каскадьорство. Между 3-4 часа според това какво имаме да снимаме като проект. След тези 4 часа се прибирам за час-два да почина, да хапна, и отивам за втора тренировка по кикбокс, бокс или фитнес, още 2-3 часа според това какво ми предстои като състезание или просто поддържане на форма. И след това, до вечерта, по ангажименти и срещи с брат ми за предстоящи проекти. И накрая заспивам към 03 ч. Но като цяло, всеки ден е различен и доста спонтанен. Важното е да съм удовлетворена от него!

Винаги си усмихната, как и какво те кара да се усмихваш?

Еха, уникален въпрос. Нека започна с първото нещо, което виждам, като стана – осиновените ми животинки, които спят при мен (2 кучета Трико с три крачета, мъжко, Чери Бел Уаит, женско, и 5-те ми котки – 2 женски и 3 мъжки – Додо, Мау, Нана, Шаги и Джау Джау). После, като видя мама, брат ми и всички истински хора около мен, които познавам, това ме кара да се усмихвам !

Обичаш ли?

Вечно, ако е ИСТИНСКО!

Кое е любимото ти място в София?

Наскоро открих един магазин за Yogurt и десерти и потвърждавам, че ми е любимото място! Хаххаха.

Как разпускаш?

Оооо, за разпускане. Тук вече много мога да говоря. С брат ми сме организатори на партита. Един от новите ни проекти е AFRO. Само африкански песни, ритми, дрескод африкански стил, с кожи, традиционни, шарени и просто с две думи – всеки един да се докосне, буквално да се пренесе даже и за малко в нашия втори дом – Африка . Работим с един от най-уникалните клубове в България, EXE CLUB, който спечели тази година изключително много награди за тази своя УНИКАЛНОСТ. Просто, каквото се случва там, си остава ТАМ. Заповядайте и ще разберете повече! Но аз не разпускам само с партита и дискотеки, по принцип не пуша, не пия, никога не съм ги използвала тези неща и не са ми нужни, но си лудея постоянно. Разпускам си в залата, на снимки, докато ходя по улиците, даже като не правя нищо, пак разпускам. ( смее се) Ааа, разпускам, като хапвам любимата ми храна и ми е много вкусно. ДА! Така разпускам най-вече!

С брат ти Дюк сте се снимали в доста клипове на български и чуждестранни изпълнители. Разкажи ни някоя интересна случка.

Дааа, обичам работата си! Имаме проекти с доста български музикални изпълнители. Един от най-близките ни е 100 КИЛА. Познаваме: Redman, Truth Hurts, Ice Cube, Eve, Mila J и даже наскоро бях част от организаторите на най-новия клип на Cesar Samson от Австрия, финалист от Евровизия. Но за нещо, за което съм изключително благодарна, е, че снимаме филми с едни от най-известните актьори, като: Jean Claude Van Damme, Gerrard Butler, Antonio Banderas, Amaury Belasko, Tobi Kebbell, Jim Caviezel. Най-интересното, което ми се случва, е, че имам възможност да общувам с тези световноизвестни личности и да се докосна до техния свят, да науча повече, а всичко останало ще го видите в бъдеще!

 

Имаш доста победи в кикбокса. Кажи ни коя победа беше най-трудна за теб и коя те кара да се гордееш с нея?

Oх, да, но имам още много работа. Брат ми е пример за подражание. Той има повече победи от мен и е моят стимул за повече успех! Всяка една победа ми е дала още една стъпка нагоре, но най-много се гордея с победата ми в бокса след възстановяването от  тежката катастрофа, която преживяхме аз и брат ми. Обичам да съм на ринга и да танцувам, само това ще кажа. Всичко друго ще се разбере в бъдеще!

От колко годишна се занимаваш с кикбокс и налагало ли се е да се лишаваш от нещо заради тренировките?

Занимавам се повече от 10 години с бойни спортове. Единственото нещо, от което се лишавам, е… ВРЕМЕ за ЛЮБИМИТЕ ХОРА!

Има ли нещо, което може да те накара да спреш да тренираш?

(Смее се) 8-те ми операции и 23-те гипса не можаха да ме спрат досега, за това на този въпрос ще отговоря с НЕ!

В коя друга сфера също би искала да се реализираш?

Ooo, в главата ми е пълно с идеи и бъдещи планове /проекти, и една от сферите е самостоятелен бизнес. Още не мога да кажа с детайли, но просто си представете: Welcome in Joana Nwamerue ‘s Company .

Мислила ли си да напуснеш България, ако да – защо?

Да,защото нямам лимит на развитие, в чужбина ще надграждам себе си!

Мечтаеш ли?

Всяка минута! ЗА ВЕЧНО ЗДРАВЕ по целия свят, ИСТИНСКА ЛЮБОВ и много ПАРИ за всички, които имат нужда от тях !

Опиши се с една дума.

Джоана ЛУДАТА, приятно ми е… Хахахахахха.

Автор: Мариана Станчева

Снимки: Божидар Стоичков

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *