Music, Мода
Leave a comment

Есента в H&M настъпва с #ladylike

Есента в H&M ще бъде сезон, посветен на жените. Празнувайки разнообразието и подчертавайки личния стил, есенната кампания насърчава личността пред унифицирането на модния образ. Видеото, режисирано от Густав Йохансон, илюстрира по най-добрия начин позицията на H&M по отношение на дефиницията за жена – начинът, по който жените се обличат и мислят, положението им в обществото и действията им.

hm_fall-fashion-6

hm_fall-fashion-5

Колекцията, заснета в кампанията, ще бъде налична във всички магазини на H&M, както и онлайн, от 22 септември. За да покажат нагледно идеята зад #Ladyike, във видеото, като посланици на марката, се появяват легендарната актриса и модел Лорън Хътън, транс активистът и модел Хари Неф, боксьорът Фатима Пинто, Пъм Лефебюр – CEO при Design Army, и не на последно място, като част от дуото Lion Babe и дъщеря на Ванеса Уилиамс, Джилиан Харви.

alalala

hm_fall-fashion-2

Lion Babe са групата, която стои и зад саундтрака на видеото – римейк на класиката на Пол Анка „She’s a lady”. Колекцията е базирана на лежерната романтика на 70-те, която изключително добре описва женственото послание на кампанията. Силуетите са стриктни и допълнени от най-важното за сезона – спортните препратки.

hm_fall-fashion-3

hm_fall-fashion-4

Цветовете варират в неутралната гама, оставяйки силуетът да говори на първо място, а флоралният принт е отличителната черта на колекцията.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *