Зодиак
Leave a comment

Хороскоп – Януари 2020

ОВЕН
Годината започва с истинси импулс за действие, нови идеи и признание! За някои януари може да е лежерен месец, но за Овена той ще постави силен акцент на кариерата и социалния живот. Използвайте първия месец на 2020 г., за да предприемете важни решения и да утвърдите присъствието си в широкия кръг или професионалния екип. След почивката около празниците ще се почувствате готови за действие, а концентрацията на енергия ще върви в синхрон с творческия размах. Идеите витаят във въздуха – трябва само да ги уловите!
Още в първите дни на януари планетата на действието – Марс, ще влезе в Стрелец, който управлява дома на пътуванията и знанието. В знака на ентусиазма е възможно да усетите желание да стегнете куфарите и да се отправите на пътешествие в неясна посока. Възможно е да се запишете на нов курс или да решите, че е време да почерпите опит от големия свят.
Първото Лунното затъмнение за годината може да донесе трансформация в професионалния ви живот и преразглеждане на комбинацията между кариера и личен живот. Не предприемайте крайни решения в периода до 10 януари, а помислете какво бихте желали да промените или надградите в дадената област.
На 12 януари планетата на волята и дисциплината – Сатурн, и планетата на властта и дълбоките енергийни процеси – Плутон, ще направят съвпад, какъвто не е наблюдаван от десетилетия. Съвпадът попада във вашия дом на кариерата – помислете в какво бихте искали да проявите сила и устойчивост, за да преминете на следващо ниво в професионалния път. Пътят може да е бавен, но от вас зависи да го използвате за надграждане в желаната посока.

ТЕЛЕЦ
Какво по-хубаво от пътуване в началото на годината? Пътешествието има различни измерения – понякога то се случва през книгите и знанието, които променят светогледа ни, предлагайки нова перспектива за света. Помислете дали не е време да направите нещо за себе си: нов курс? Задълбочаване в интригуваща тема? Знанието е актуално! Имате нужда от промяна в своята идентичност и вероятно тя присъства във вашия news years’s resolution. Опитайте да поддържате баланса между желанието ви за нови начинания и авторитета на работното място – възможно е да изисква от вас структура и отговорност.
Още в първите дни на януари планетата на действието – Марс, ще влезе в Стрелец, който управлява дома на споделените финанси и чуждите пари. Бъдете внимателни, не предприемайте рискови инвестиции и се опитвайте да бъдете максимално обективни към усвояването на бюджета.
Първото Лунно затъмнение /10 януари/ за годината ще попадне в домовете на комуникацията и знанието и вероятно ще бъдете задвижени от възможнсти в тази област. Използвайте деня, за да помислите какво бихте желали да промените и надградите в дадената област, така че да давате и извличате най-доброто от общуването.
На 12 януари планетата на волята и дисциплината – Сатурн и планетата на властта и дълбоките енергийни процеси – Плутон, ще направят съвпад, какъвто не е наблюдаван от десетилетия. Съвпадът попада във вашия дом на дългите пътувания, знанието и образованието – помислете в какво бихте искали да проявите сила и устойчивост, за да преминете на следващо ниво. Какво заслужава изучаване в дълбочина? Възможно е пред вас да се разкрият възможности за пътувания или съместен работен процес с хора от други държави. Важното е да проявите постоянство в начинание, което да изнесете на друго ниво.

БЛИЗНАЦИ
Финансовите въпроси ще вълнуват Близнаците, но причината няма да е оползовтореният бюджет по празниците. Възможно е да се появи външна подкрепа или да бъдете осенени от идея, която би могла да има материално изражение за вас. Месецът ще бъде свързан с получаване и даване – така че правете обмен на блага! Възможно е да създадете успешно професионално партньорство, което да отвори врата на нов социален кръг. Работната среда ще предложи добро настроение и възможности. Началото на годината ще ви предизвика да се вгледате в себе си – независмо дали ще изберете духовен път или научно знание, помислете как бихте искали да трансформирате енергията.
Още в първите дни на януари планетата на действието – Марс, ще влезе в Стрелец, който управлява дома на партньорствата. Опитайте се да проявите търпение и бройте до три, преди да попаднете в емоционален водовъртеж с половинката. Вероятно ще премине толкова бързо, както е и започнал. И все пак, за какво да нарушавате идилията? Същото важи и за отношенията с бизнеспартньорите.
Първото Лунно затъмнение за годината /10 януари/ ще попадне в домовете на финансите – бъдете отговорни към личния и споделен ресурс. Възможно е да трансформирате отношението си към материалния и духовния свят.
На 12 януари планетата на волята и дисциплината – Сатурн, и планетата на властта и дълбоките енергийни процеси – Плутон, ще направят съвпад, какъвто не е наблюдаван от десетилетия. Съвпадът попада във вашия дом на споделения финансов ресурс, сексуалните отношения и чуждите пари, които управляваме. Опитайте се да избегнете властови игри в личната сфера, а във финансовата – помислете как бихте искали да насочите тази силна енергия, така че да има желан резултат.

РАК
Партньорствата ще бъдат в центъра на събитията за Раците през януари. Благоприятни възможности могат да дадат нова посока на личните отношения или в развитието на бизнес тандем. Каквото и да предприемете, ще изисква сериозно отношение за надграждането на отношенията с половинката или интегрирането на новите бизнесконтакти. Работната среда ще изисква вдъхновение – силната вяра в това, което правите, ще бъде водеща мотивация след поредицата от почивни дни.
Още в началото на януари планетата на действието – Марс, ще влезе в Стрелец, който управлява дома на ежедневната работа, здравето и грижата за тялото. Нов спорт, скачане в любопитен проект и всичко, което изисква разнообразие и интересни хора, е добре дошло! Внимавайте с психическото претоварване и се опитайте да задържите настроението и баланса от почивката колкото е възможно по-дълго.
Първото Лунно затъмнение за годината ще попадне в домовете на партньорствата – възможно е да трансформирате отношението си към връзката и вашето място в това единно цяло.
На 12 януари планетата на волята и дисциплината – Сатурн, и планетата на властта и дълбоките енергийни процеси – Плутон, ще направят съвпад, какъвто не е наблюдаван от десетилетия. Съвпадът попада във вашия дом на партньорствата. Помислете какво бихте искали да вложите в тези отношения и как да останете завършена личност в крехкия баланс.

ЛЪВ
Работа, работа, работа! Още в началото на януари Лъвовете ще се захванат да подредят работния график и да решат откъде точно да започнат с хилядите работни дела, които изискват тяхна намеса. Професионалната среда ще бъде идейна и динамична, предлагайки промени и възможности. Любовните отношения ще ни разкрият радостта от живота само ако се погрижим за тях – ако го направим обаче, ще бъде наистина приятно! Хобитата и пътуванията също искат своето – вземете няколко дни и се забавлявайте!
Още в първите дни на януари планетата на действието – Марс, ще влезе в Стрелец, който управлява дома на любовта, хобитата, децата. Възможно е да чувствате порив да се забавлявате повече с половинката или да прекарвате вълнуващи часове с децата. Ако хобито е вашето дете – възможно е да внесете нови елементи и да се чувствате готови да съчетаете идеи и енергия, за да го превърнете в истинско начинание!
Първото Лунно затъмнение за годината ще попадне в домовете на работата, далечните пътувания и здравето. Възможно е да промените работната среда или дори да започнете да работите с чужбина. Най-важното е да се грижите за здравето си и да не се претоварвате.
На 12 януари планетата на волята и дисциплината – Сатурн, и планетата на властта и дълбоките енергийни процеси – Плутон, ще направят съвпад, какъвто не е наблюдаван от десетилетия. Съвпадът попада във вашия дом на здравето и грижата за тялото. Време ли е да пормените хранителния режим? Да вложите повече усилия в упражения, ред в ежедневието и може би да промените работния процес? Сега имате възможност да вложите енергия и воля за това.

ДЕВА
Любовният живот и всичко, което може да превърне работата в забавление, ще вълнува Девата през януари. Време е най-съвестният знак от зодиака да опита нещо ново в живота с привкус на приключние. Вероятно и то ще има нюанс на отговорност и поемане на нов ангажимент. И как иначе би могло? Но все пак не забравяйте да се наслаждавате на всичко, което правите – средата ви подкрепя да се развихрите и да опитате нови ходове. А защо не и да предприемете риск? Понякога смелостта е най-важната стъпка в едно начинание!
Още в първите дни на месеца планетата на действието – Марс, ще влезе в Стрелец, който управлява семейството и мястото, на което живеем. Възмножно е да се развихрите у дома и да използвате енергията на този знак за нови интериорни решения. Не е изключено да преприемете семейни „проекти“, които да изискват време и динамика, или да придобиете вътрешна решителност и порив за действие – този дом е свързан и с най-дълбоките ни ценности.
Първото Лунно затъмнение за годината ще попадне в домовете на любовта, децата и творческите дейности. Възможно е да трансформирате разбирането си в някоя от тези сфери.
На 12 януари планетата на волята и дисциплината – Сатурн, и планетата на властта и дълбоките енергийни процеси – Плутон, ще направят съвпад, какъвто не е наблюдаван от десетилетия. Съвпадът попада във вашия дом на любовта, децата и развлеченията. Промени във възпитанието и идеята ви за бъдещето на децата, нов подход в начинание или в любовта са възможни – независимо в коя сфера усещате потребност, вложете енергия и дисциплина, за да направите първи стъпки. Няма как да изградим нещо, без да вложим достатъчно воля и усилие.

ВЕЗНИ
За Везните любовта е във въздуха и този месец няма да прави изключение! Емоциите ще бъдат споделени с най-близките хора и всеки, който чувстваме като свое семейство. Възможно е да започнете месеца с идеи за интериора, а ако усетите, че искате да продадете всичко и да смените целия познат живот – купете си нови завеси и изчакайте мислите да отлежат. Помислете кои са важните дейности, които заслужават внимание и инвестирайте енергията в тях – така ще намалите риска да се впуснете в необмислени финансови приключения. Опитайте се да намерите баланса между творческия процес и належащото в работен план. Заслушайте се в настроенията на средата и какво бихте могли да извлечете от нея.
Първото Лунно затъмнение за годината ще попадне в домовете на кариерата и семейството. Възможно е да трансформирате нагласите си в тези две областти и да създадете нов баланс.
Още в първите дни на януари планетата на действието – Марс, ще влезе в Стрелец, който управлява дома на кратките пътувания и комуникацията. Бъдете внимателни на пътя, а в комуникацията – вземете най-доброто от големия свят и многото събеседници, с които животът ви среща. Възможно е тези разговори да се превърнат в истинско приключение и обмен на идеи.
На 12 януари планетата на волята и дисциплината – Сатурн, и планетата на властта и дълбоките енергийни процеси – Плутон, ще направят съвпад, какъвто не е наблюдаван от десетилетия. Съвпадът попада във вашия дом на семейството, мястото, на което живеете и най-дълбоките ви ценности. Помислете си какво бихте желали да промените във вашата идентичност. Нужно ли е да проявите повече воля и да се заявите, или да промените нещо в семейството или дома? Която и да е вашата тема – не забравяйте, че е нужно да проявите воля в процеса.

СКОРПИОН
Тази година Скорпионът няма да получи възможност да се залости у дома веднага след празниците, защото близкото обкръжение неумолимо ще го води към комуникации и решаване на всевъзможни ситуации. Вероятно партньорте ще очакват да ги подкрепите в новите начинания, но в замяна ще се отблагодарят с топлина и уют у дома. Не е изключено да ви потърсят спонтанно за интересен проект – имате силите и мотивацията да скочите и междувременно да се погрижите за всички роднини и близки приятели, които знаят, че там някъде има един Скорпион с бездънен резервоар на сили и възможности. И все пак, не го изчерпвайте – отдавайте нужното количество на предстоящите възможности.
Още в първите дни на януари планетата на действието – Марс, ще влезе в Стрелец, който управлява дома на личните финанси, енергия и инструменти, с които боравим в света. Вероятно е да усетите желание да се задействате в подобряване на бюджета, а също така да пожелаете да приложите нещо ново и интересно /може би умение, за което сте забравили?/ в маниера на работа. Ще усетите силен заряд, който е подходящ да подновите и спорта.
Първото Лунно затъмнение за годината ще попадне в домовете на пътуванията и образованието. Възможно е да започнете нова интелектуална дейност или учебен процес.
На 12 януари планетата на волята и дисциплината – Сатурн, и планетата на властта и дълбоките енергийни процеси – Плутон, ще направят съвпад, какъвто не е наблюдаван от десетилетия. Съвпадът попада във вашия дом на комуникацията. Бихте ли желали да промените отношенията с близкото обкръжение? Време ли е да структурирате ума, така че да ви подкрепя по-добре в начинанията? Не забравяйте, че най-важното е да използвате волята.

СТРЕЛЕЦ
Стрелци, време е за действие. Знаете, че е настъпил моментът всички онези идеи да бъдат приведени в действие и това ще се случи само с вашите ръце и вашите усилия. Съзнавате, че трябва да сте отговорни и наистина е добре да избегнете финансовите рискови. Въпреки това направете крачка към реализирането на желанието – независимо дали е проект, хоби или мечтано пътуване. Семейната среда ви подкрепя и това ви дава допълнително мотивация да започнете годината с първа, но решаваща стъпка. Помислете кои са най-ценните качества от натрупания професионален и житейски опит и какво може да ви води напред.
Още в първите дни на януари планетата на действието – Марс, ще влезе в Стрелец, който управлява дома на вашия първи дом или лицето, с което се представяте пред света. Мотивация и силен енергиен заряд ще ви предразположат да се почувствате готови да постигнете всичко. Предвид огнения и ентусиазиран знак на Стрелеца и характерния за вас оптимизъм, вероятно ще подновите дейностите с желание да ги изнесете на друго ниво.
Първото Лунно затъмнение ще попадне в домовете на финансите и енергийния ресурс. Възможно е да преосмислите начина, по който използвате парите и си грижите за здравето си – не се преуморявайте, а правете малки крачки към желаната цел.
На 12 януари планетата на волята и дисциплината – Сатурн, и планетата на властта и дълбоките енергийни процеси – Плутон, ще направят съвпад, какъвто не е наблюдаван от десетилетия. Съвпадът попада във вашия дом на личните финанси и инструменти, които използвате в живота. Вероятно е да почувствате сили да надградите бюджета или да усвоите и приложите нови дейности в професията. Грижете се за здравето си и не се преуморявайте – не забравяйте да надграждате бавно и методично. Помислете в какво бихте желали да вложите своята енергия.

КОЗИРОГ
Тази година започва с твърдото убеждение, че е време да дадете най-доброто от себе си и да направите нещо не особено типично за Козирога – да бъдете под светлините на прожекторите. Вероятно това не е най-доброто сравнение за сериозния сатурнов знак, но нека кажем, че личността трябва да излезе на преден план с всичките й качества. По-вероятно е месецът да бъде финансово стабилен, а и вие не сте от хората, които ще останат без резерв заради празниците. Ако чувствате необходимост да се обърнете към приятели – ще бъдат насреща за вас. Възможно е дори да ги потърсите за смела и неочаквана промяна в интериора на дома.
Още в първите дни на януари планетата на действието – Марс, ще влезе в Стрелец, който управлява дома, далечните пътувания и подсъзнателните процеси. Периодът предлага възможности да се отправите на път или да участвате в проекти, свързани с чужбина, които да изискват динамика и търсене на нови решения. Мислете конструктивно в какво бихте желали да вложите енергията на любопитния и ентусиазиран огнен знак, така че да не изпитвате нервно напрежение.
Първото Лунно затъмнение ще попадне в домовете на финансите и енергийния ресурс. Възможно е да преосмислите начина, по който използвате парите и се грижите за здравето си – не се преуморявайте, а правете малки крачки към желаната цел.
На 12 януари планетата на волята и дисциплината – Сатурн, и планетата на властта и дълбоките енергийни процеси – Плутон, ще направят съвпад, какъвто не е наблюдаван от десетилетия. Съвпадът попада във вашия знак и вероятно ще бъде важен за вас и вашата идентичност. Помислете какво бихте искали да промените в присъствието, мислите и действията си – всичко, което сте вие. Има ли нужда да направите нещо за себе си? Надграждането изисква воля и усилие и тези планети ще очакват да бъдете постоянни и да вложите усилия.

ВОДОЛЕЙ
Различното е почерк на Водолея, а какво по-хубаво от това да направим поредна промяна във външния вид в началото на годината? Венера се намира във вашия знак и моментът е подходящ за подобрения или някоя приятна покупка, с която да се наградите. Ако всичко това е било част от празничната програма, използвайте момента, за да се насладите на изкуството, което истински ви носи удоволствие. Дали ще е хубав филм, или ще отидете на чаша вино – решавате вие. Професионалният живот ще бъде силно активен, а неочаквани контакти ще ви върнат към обмисляни идеи – може би е време точно сега да ги задействате!
Още в първите дни на януари планетата на действието – Марс, ще влезе в Стрелец, който управлява дома на големите групи, организации и най-важното, на споделени интереси, обединяващи хората. Възползвайте се от момента да изявите присъствието си в колектива и обърнете внимание на приятелските компании и хората, с които се чувствате истински свързани. Може би ще попаднете в приключения или вълнуващ проект.
Първото Лунно затъмнение ще попадне в домовете на грижата за тялото и душата. Помислете как бихте искали да постигнете баланс, така че ежедневната работа да не ви откъсва от визионерския подход и дълбоката връзка със самите вас.
На 12 януари планетата на волята и дисциплината – Сатурн, и планетата на властта и дълбоките енергийни процеси – Плутон, ще направят съвпад, какъвто не е наблюдаван от десетилетия. Съвпадът попада в дома на далечните пътувания, подсъзнателните процеси и желанието да открием нещо повече от познатия материален свят. Възможно е да се открият възможности за пътувания или работа с чужденци, но е добре да положите воля и усилия, за да разберете кои са онези кътчета в подсъзнанието, които трябва да прегърнете и балансирате. Полагайте необходимото постоянство да търсите здравословен подход към несъзнаваното, което често може да го разберем само по неподправени реакции.

РИБИ
Интуицията ще ви води към действията в началото на тази година. Може би някои неща ще бъдат усещани като правилни, а знакът Риби, свързан с ирационалния свят, може да разчете тези послания. Колективите и групите ви зоват – отделете си време за йога, медитация или релаксиране с изкуството, което ви носи щастие. Възможно е да има структури, които да искат да ви „стегнат“, затова балансирайте с приятните неща и приятелските кръгове. Бъдете внимателни с управлението на личния бюджет и се постарайте да се обърнете към развиването на собствените умения. Има ли нещо нетипично за вас, което все отлагате да опитате? Може би сега е моментът.
Още в първите дни на януари планетата на действието – Марс, ще влезе в Стрелец, който управлява дома на философските интереси, пътуванията, комуникацията с чужденци. Използвайте появилия се ентусиазъм, за да прескочите рамката на ума или пък на мястото, в което живеете.
Първото Лунно затъмнение ще попадне в домовете на децата, любовта, хобитата, приятелските кръгове и интересите, които искат да бъдат по-големи от ежедневието. Опитайте се да откриете баланс – кои са нещата, които заслужават повече от вашето време.
На 12 януари планетата на волята и дисциплината – Сатурн, и планетата на властта и дълбоките енергийни процеси – Плутон, ще направят съвпад, какъвто не е наблюдаван от десетилетия. Съвпадът попада в дома на големите колективи, екипи и на хората, с които сме свързани чрез дълбоките си интереси. Възможно е да се насочите към нова работна среда, която представлява ежедневни срещи с големи групи от хора. Не е изключено да откриете съмишленици в значими за вас теми, които да надградят представата ви за света такъв, какъвто го познавате. Проявете воля и устойчивост да се включите в социума, който ви вълнува, или да покажете позиция в познатата среда.

 

Очаквайте всеки месец зодиакалните прогнози на Александра Иванчева в „Лицата на града“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *