urban, Артисти, Изкуство
Leave a comment

Ирина Флорин

Днес Ви представяме едно емоционално интервю. Ирина е от хората, които не спират да творят и да показват женственото в себе си. Тя е интересна, модерна и вярна на своя свят. Ирина Флорин реши да се разгърне и да ни сподели малки тайни от живота си и музиката. Защо всичко, което прави е истинско и защо се влюбихме в нейния „Цвят лилав“ вижте сами.

Здравей! Разкажи ни как започва една твоя сутрин?

Здравейте! Утрото ми започва с много силно кафе без захар. Излизам на терасата и се наслаждавам на гледката към Витоша. Това много ме зарежда, а и винаги виждам първия сняг.

В кой момент през деня ти идва вдъхновението?

Няма определено време, в което ми се случва. Може един телефонен разговор да акумулира идея, или докато карам кола…но най-вече се вдъхновявам от срещите ми с хората. Много фактори могат да ме провокират да тръгна към нещо. Почти винаги става случайно. Точно такъв щастлив момент ме срещна с Крум Георгиев, който е автор на последната ми песен “Какво е любов”. В момента работя и с един млад продуцент от Норвегия – Martin Bergset, върху следващия ми сингъл.

Кое е любимото ти място в София, когато си почиваш?

Най-добре релаксирам в природата и сред приятели. Обожавам сутрешните часове в парка, когато все още няма никой. Много е красиво и вдъхновяващо.

Какво ти струва през всичките тези години да се задържиш на сцената въпреки младото поколение изпълнители?

Музикалния свят е много динамичен. Ако един изпълнител не се адаптира към него, той няма как да бъде конкурентен. Важно е да останеш верен на себе си, но и да си в час с новите тенденции. Не мога да правя неща, които не са адекватни за мен, но се стремя да съм актуална. Времената се менят, но има хора които се задържат, верни на собствената си естетика – Tina Turner, Rolling Stones, Elton John, Robbie Williams, Лили Иванова..

Наскоро излезе новото ти парче. Разкажи ни за него.

Казва се „Какво е любов“, по музика и текст на Крум Георгиев. По аранжимента работиха както автора на песента, така и “GDPOP” – млад екип от български продуценти, както и Martin Bergset. Клипът е сниман от Александър Моллов. Щастлива съм, че песента е на първо място в ТОП 10 на БГ Радио за втора поредна седмица, както и в ТОП 15 в класацията на всички радиа в България.

Какво ти предстои?

Предстои ми концерт на 25 номеври в клуб JOY Station, a в края на януари 2018г. ще стартирам с новото си парче, което е дело на Martin Bergset.

Лятото да очакваме ли пак нещо от теб?

Предстоят ми нови концерти, но този път главно по черноморието. През 2018г. ще пусна два нови сингъла.

В тази връзка да чакаме ли албум?

Още 3-4 песни и ще е готов. Да! (смее се)

„Цвят лилав“ продължава ли да присъства в твоя живот?

Да! Толкова се е набила в главите на хората тази песен, че понякога когато съм на участие и някой пожелае да я изпея си казвам „ее.. пак ли?!“ (смее се) Но така или иначе хората ме свързват с нея. Това е моята емблема. Благодарна съм на Даниела Кузманова, Стоян Михалев и Виктор (Киора), които създадоха тази песен. Истината е, че тя стана още по-популярна след ремикса на „Бисквитките“, за което им благодаря.

Сготви ни едина бърза рецепта за щастлив живот.

Това е нещо, което всеки иска и търси. Открила съм подправките за себе си. 🙂 Рецептата е да откриеш какво те прави щастлив и да го следваш докрай.

Първо – Харесвам хората такива каквито са. Не навлизам в личното им пространство и държа и в моето да не се влиза. 🙂

Второ – Не правя всичко на всяка цена! Когато нещо трябва да стане, то става.

Какви изкушения си позволяваш?

Позволявам си всичко. Много обичам люто! Дори когато ходя на гости си нося люти чушки в чантата. (смее се)

Опиши твоето изкуство с три думи.

Емоционално, женствено и истинско.

Автор: Мариана Станчева

Снимки: Костадин Кръстев – Коко и Иван Коловос

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *