urban, Здраве и красота
Leave a comment

Какво е BB Glow Treatment?

Пролетта ни предизвиква да бъдем красиви, млади, свежи и изпълнени с енергия, затова и тази седмица се посвещаваме в тайнството на здравата кожа с BB Glow Treatment и искаме да научим повече! Изпращаме Цвети в Persona Health&Beauty, за да се подложи на процедурата, която връща естествената сияйност на лицето, и ти разказваме…

Единственото, което знаех за BB Glow, е, че процедурата е за всеки тип кожа, особено полезна е за заличаване на белези от акне, изсветляване на хиперпигментации и свиване на порите, както и при повяхнал и неравномерен тен на лицето. Моята кожа е суха и фина и съм от късметлийките, които не са имали акне в ученическите си години, но за сметка на това кожата ми  през пролетта има нужда от специална грижа.

Усмихнатата доктор Олеся Велинова ми препоръча именно BB Glow, който се оказа много подходящ и за нуждите на дехидратираната кожа. Процедурата беше приятна, защото не се извършва с игли, а с нано игли, а усещането от нея е като лек масаж и вибрация. Преди да започнем процедурата, доктор Олеся Велинова направи съвсем лек пилинг на кожата ми, за да бъде чиста и да попие повече от полезните съставки в серумите. Всяка една от процедурите завършва с хидратираща маска за лице, която спомага абсорбирането на съставките в кожата. Като почитател на органичната козметика, избягвам химията, затова и се чувствах комфортно, когато Олеся ми разказа, че всички съставки са абсолютно натурални.

Важно е да спомена, че BB Glow:
~ Гарантира моментален и постепенен изсветляващ и избелващ ефект;
~ Неутрализира свободните радикали, които са причина за преждевременното
стареене на кожата;
~ Намалява съдържанието на меланин преди и след излагане на UV лъчи;
~ Възстановява равния тен, кожата става красива и сияйна;
~ Редуцира обезцветяването на кожата;
~ Придава свежест, осветява тена на лицето и намалява видимите бръчици;
~ Не запушва порите за разлика от обикновените тонални основи или от BB
кремовете;

Подложих се на 3 процедури (колкото е препоръчителният старт за BB Glow), докато лицето ми придоби съвсем равномерен тен, като след използване на BB крем, но още след първата процедура кожата ми изглеждаше по-сияйна. Това, в което се влюбих, е, че вече мога да излизам съвсем спокойно без фондьотен, тъй като кожата ми изглежда чиста и дори с лек блясък. Няма нужда да правя никаква реклама на процедурата, защото всеки, който я е тествал, знае, че действа безотказно и придава мигновена свежест на лицето, но като всяка друга козметична процедура, има своите препоръки – да не се излагаме на слънце без защитен фактор и да избягваме пилинги, които ще „свалят“ от кожата ни серумите, които сме нанесли с BB Glow.

За повече информация може да посетиш сайта на Persona Health&Beauty, а ние ще те запознаем с още нови и интересни терапии.

Автор: Цветана Бонева

Фотограф: Божидар Стоичков и Цветана Бонева

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *