Места
Leave a comment

Любов към професията – екипът на парти център „Морско конче“

   Днес Ви предлагаме едно по-различно интервю с… четиридесет човека и понеже няма как да Ви ги представим един по един, решихме да ги покажем като единен екип на парти център, носещ романтичното име “Морско конче”. Високо ценим професионализма, отдадеността и любовта, с която ни даряват вълшебниците от това забележително заведение. Важно е да споменем, че зад тях стоят и техните ментори и създатели – Костантина Наумова (Коси) и Весела Наумова (Веси), без които нищо нямаше да е такова, каквото е. Те се стараят всеки от четирите филиала на центъра да изглежда уникално, по своему, да се радва на доволни гости и най-вече – да помага на децата с лекота да се пренасят в своята мечтана приказка – рождения ден! Морско конче” е един от най-добрите центрове за детски партита в София, който освен с красиви тематични празненства Ви дава възможност да бъдете спокойни на този така важен за Вас ден, като осигурява всичко необходимо – от прецизния кетъринг и разкошната торта – до любимия анимационен герой “на живо” за Вашето дете. И всичко това се случва с подкрепата на младия и креативен екип  на заведението. Днес Коси и Веси се обръщат към екипа си с една единствена сърдечна дума: “Благодаря!”! ☺

Отговаря екипът на “Морско конче“ – филиал “Лозенец”

Какво сплотява екипа Ви и как успявате абсолютно винаги да бъдете в слънчево настроение?

Разбирателството и приятелството винаги са сплотявали екипа ни. Когато се отнасяш с добро към хората, те ти отвръщат със същото.

Какви хора сте се събрали и кое е най-ценното, което притежава екипът?

Екипът ни е формиран от позитивни хора с еднакъв светоглед. Когато търсим нов човек, първото, което виждаме в него, са човешките му качества. Всичко останало се учи в процеса на работа.

Какво Ви дава „Морско конче“ в личен и професионален план?

В професионален план „Морско конче“ осигурява комуникация с много и различни хора. Изграждат се приятелства с хора от различни сфери, които могат да бъдат полезни и извън работния процес. Най-личното, което може да даде една работна среда, са добрите приятели, които остават дори и след края на професионалните ви отношения.

Разкажете ни за някой от Вашите редовни клиенти рожденици. Кое е нещото, което го прави специален за Вашия екип?

Имаме много редовни клиенти. Най-хубавото нещо, което можеш да изживееш в работа като нашата, е да си част от най-съкровения ден на едно дете и неговите родители. Благодарение на добрите ни отношения и редовното празнуване при нас, имаме възможност да проследим как едно дете пораства и се развива през годините. Все едно сме част от семейството.

Отговаря екипът на „Морско конче“ – филиал “Бели брези”

Какво сплотява екипа Ви и как успявате абсолютно винаги да бъдете в слънчево настроение?

Основното, което сплотява екипа ни, е любовта към децата. Нашата работа е свързана с най-щастливия ден в живота на всяко дете, а именно неговия рожден ден. Затова ние се стараем всеки детски празник да премине перфектно и носим отговорност за това. А добре свършената работа, детските усмивки, милите родители и забавните игри допринасят и за нашето позитивно настроение. ☺

Какви хора сте се събрали и кое е най-ценното, което притежава екипът?

Като цяло в „Морско конче“ работим само млади, позитивни и амбициозни хора. Покрай работата не само успяхме да се опознаем, но и да се сприятелим и именно това е най-ценното, което притежава нашият екип. Добрият тон, сплотеността и приятелството между нас носят не само гарантирано добри професионални резултати, но и приятен и лек работен ден.

Какво Ви дава „Морско конче“ в личен и професионален план?

Работата в „Морско конче“ ни дава наистина много. Дава ни свободата сами да съставяме своя работен график, съобразен и с нашите лични ангажименти. Дава ни ценен опит! Веднъж, при общуването със специални клиенти – специални, защото притеснените родители, които искат децата им да са щастливи на своя празник, са изключително взискателни (и имат право да са такива!), и втори път, при общуването с деца, които са на различна възраст, с различен темперамент и различни желания и потребности. Всичко това дава ценен опит на онези от нас, които в бъдеще биха искали да работят и като детски педагози. „Морско конче“  всеки ден ни предоставя и забавление, вдъхновяващ и разтоварващ работен ден, приятни емоции, запознанства, смях и игри.

Разкажете ни за някой от Вашите редовни клиенти рожденици. Кое е нещото, което го прави специален за вашия екип?

За наша радост има много деца, които всяка година се връщат отново и отново при нас. Всички те са много специални за нас, тъй като добре ги познаваме – както тях, така и родителите им, ориентирани сме в техните желания. Често се шегуваме, че много от децата, които празнуват при нас, буквално порастват пред очите ни.  Едно от любимите ни деца е Рая. Тя е малка принцеса, която съвсем скоро стана на 6 години. Толкова често посещава нашия клуб, че смело можем да твърдим: целият ни екип познава нея и семейството повече от добре, като близки хора. За шестия си рожден ден, освен приятелите, Рая покани и целия персонал. <3

Винаги се стараем да зарадваме децата за техния празник, но когато при нас празнува толкова добре познато дете, всичко протича повече от перфектно. Та ние знаем всичките ѝ любими игри и песни, тя ни познава много добре и липсваше моментът на първоначална скованост и евентуален срам. (Ха-ха!) Всички много се забавлявахме на рождения ѝ ден заедно с нея и гостите, защото екипът на „Морско конче“- Бели брези и Рая и семейството ѝ вече сме „една добре смазана машина“.  И си пожелаваме още много деца, които като нея да пораснат пред очите ни! 🙂

Отговаря екипът на „Морско конче“ – филиал “Дървеница”

Какво сплотява екипа Ви и как успявате абсолютно винаги да бъдете в слънчево настроение?

Сплотяват ни както уютната среда, така и щастливите моменти, които създаваме по време на детските партита. Доброто настроение се дължи на невинността, духа и енергията на малките човечета, които, макар и за кратко, стават част от нашето семейство. Невероятно е чувството да знаеш, че можеш да направиш един техен ден незабравим и да им покажеш колко е забавен малкият свят на “Морско конче”.

Какви хора сте се събрали и кое е най-ценното, което притежава екипът?

Екипът на “Морско конче” се състои от млади и позитивни хора, винаги готови за игри и забавления. Най-ценните качество са търпението, с което сме въоръжени, отдадеността към работата.

Какво Ви дава “Морско Конче” в личен и професионален план?

В личен план “Морско конче” е нашето второ семейство. На това място ние се чувстваме у дома си, обичаме да прекарваме времето заедно и да изживяваме отново и отново детството си заедно с децата. В професионален план тук се учим да работим в екип, да разчитаме един на друг и винаги да се подкрепяме.

Разкажете ни за някой от Вашите редовни клиенти рожденици. Кое е нещото, което го прави специален за Вашия екип?

Специален рожденик за нас например е едно малко момиченце Розалия, с големи черни очички, малко чипо носле и прекрасна усмивка. Нейните родители са наши любими клиенти, които ни имат пълно доверие, когато става дума за празника на детето и ние никога не ги разочароваме.

Отговаря екипът на „Морско конче“ – филиал “Бояна”

Какво сплотява екипа Ви и как успявате абсолютно винаги да бъдете в слънчево настроение?

 Желанието да направим нашите клиенти щастливи е огромно, а получените резултати ни зареждат и ни карат да бъдем още по-позитивни.

Какви хора сте се събрали и кое е най-ценното, което притежава екипът?

Всички момичета и момчета в нашия екип са страхотни! Всеки един от тях е различен и уникален, но всеки задължително притежава и любов към децата!

Какво Ви дава “Морско Конче” в личен и професионален план?

Смятаме, че в личен план ни прави по-смирени и още по-позитивни! Общуването с много и различни хора ни учи на търпение и разбиране.

Разкажете ни за някой от Вашите редовни клиенти рожденици. Кое е нещото, което го прави специален за Вашия екип?

За щастие редовните ни рожденици са много, но като че ли няма някой, когото да отбележим специално – всички ни се доверяват напълно! Повечето от редовните ни клиенти казват само коя тема за парти са избрали и оставят нещата в наши ръце, гласувайки ни огромно доверие, за което им благодарим! Всички тези хора са много скъпи за нас, тъй като са причината да продължаваме да работим и да се развиваме, защото тяхната емоция е най-важна и специална за нас!

Автор: Мариана Станчева

Снимки: Соня Тракийска

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *