Нощен град, Събития
Leave a comment

Meadows in the Mountains слиза в града

Meadows in the Mountains Festival ще подгрее своите фенове за предстоящото бягство в сърцето на Родопите през юни с интересно събитие, което ще стартира в следобедните часове на 18 май с лечебни сесии, творчески уъркшопи и медитации и ще прелее в парти с музика на живо и DJ сетове до изгрев слънце.

Събитието е специфично със своята атмосфера и формат – от споделяне на емоции и интимно съпреживяване на хората, които се наричат Meadows семейство, до парти с музика на разнообразни изпълнители от различни жанрове и краища на света.

Събитието, както и самият фестивал, откриват своята уникалност именно в многообразието от нюанси, вкусове и аромати, които носят – чувството за обединеност, за включване, за съпричастност и общност, в която всеки е различен, но и всеки е приет. Етносът на фестивала процъфтява именно в това музикално, културно и артистично разнообразие, което организаторите ще пренесат и в сърцето на града. Локацията е избрана неслучайно, за да носи този декадентски и самоизразяващ се дух на фестивала – Meadows Family MeetUp ще се проведе във Фабрика 126. Детайли за събитието можете да следите във Фейсбук тук.

Спиритуалните актове, които ще бъдат част от следобедната програма на Meadows Family MeetUp са: Radina Sundari; Elvira Bahulia с акта Living Your True Colours; Shamanic Energy Therapy; Sound Healing.

За музикалната храна, с които гостите ще посрещнат слънчевитe лъчи, организаторите са поканили Valdy, Julieta Intergalactica, Ropotamo Collective, Disco Comrades, Alexander Kyosev и Anna Wall.

Временната пространствена намеса в двора на Фабрика 126 ще се изрази в създаването на Temporary  Community Space. Средата ще бъде претворена във фестивалния дух на Meadows in the Mountains обичащ натурални материали, цветове и символи, така че да пренесе посетителите в близко до естественото – материално измерение. Основни замесени в продукцията са дизайнерите Даниела Вапирова, Антония Точка и Милен Радев.

Атмосферата ще бъде допълнена от базар за дрехи, който ще акцентира върху устойчивото развитие на модата, ползите от vintage shopping-a, заклеймявайки свръхконсумеризма и т.нар. „бърза/junk мода“. Базарът на дрехи ще бъде организиран с подкрепата на ФРЕА, компания с повече от 20 г. опит в бизнеса с употребявани дрехи. Тяхната мисия е да дадат нов живот на използвани вече дрехи и да информират хората за вредите, които нанася бързата мода върху природата.

Предстои обявяването на още артисти и пърформанси, следете страницата на фестивала тук и събитието за актуална информация.

Билети за Meadows Family MeetUp са в продажба на цена от 20 лв в мрежата на Epay GO в цялата страна и онлайн тук.

Налични са и комбо билети, които дават достъп до Фестивала и до Meadows Family MeetUp на специална цена от 130 лв., тук.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *