Зодиак
Leave a comment

Месечен хороскоп – Август

Лъв

Това е вашият месец! Какво мога да кажа, което още не си знаете? Ще блестите, ще пръскате чар, добро настроение и енергия. Имате усещането, че светът е в краката ви и лятото никога няма да свърши. Може би от цялата година това е най-якият месец за вас – насладете му се! Имате задължения, които може да оставите на заден план, поне до есента. Не се изхвърляйте в харчовете обаче! Възможно е да се стигне до разхищение.

Дева

Девите ще са малко в „тъча“ на летния купон. Имате нужда да останете сами. Не е необичайно за вас – вие винаги премисляте нещата и чертаете планове. Отделете месеца за вътрешна работа, медитация и активна почивка. Не ви е до хорски тълпи, те биха ви изтощили, вместо да ви заредят. Някои от вас могат да пострадат от разбито сърце или да скърбят по скорошна раздяла – месецът е подходящ за ретроспекция и лекуване на рани.

Везни

И за вас купонът е „на макс“. Социалните пчелички на зодиака ще са във вихъра си през този месец – компании, купони, барове и нови запознанства – същински рай! Обаче на заден план ще тлее проблем, който имате в семейството. Може да сменяте квартири или просто да се чудите къде ще живеете от есента. Не е сега моментът за решаване на проблема, но е удачно да се огледате в многото си нови познанства: дали решението няма да дойде от някой приятел?

Скорпион

Август е подходящ за работа. Който си гони целите, ще ги постигне. Но вие знаете това най-добре! Постоянство и страст са ключовите думи за вас и през този месец, а когато наградата е във финикийски знаци, то пропуснатите ползи от почивката са оправдани. В средата на цикъл на промяна сте, и може би точно август ще даде нова възможност за смяна на работното място. Приемете предложението, което е свързано с по-добро заплащане.

Стрелец

Месецът ще е зареден с оптимизъм, много от вас ще прекарат по-голямата част в чужбина – на почивка или дълга командировка. Научете нов език, запознайте се с нови култури, опитайте нова храна – това ще ви достави неизмеримо удоволствие. Оставете проблемите на заден план, не дълбайте в неща, които не може да промените. Ще излезете от този месец заредени с енергия да изкачвате върхове.

Козирог

Август просто е поредният месец, в който ще си бачкате като волове, защото сигурно вече сте начертали новите цели за идната есен. И в целия този запълнен трудов график къде ще намерите време за любовната драма, която се очаква – само вие си знаете! Възможно е залитане настрани, от което официалната ви половинка да изпадне в криза, а това ще ви изнерви допълнително. Така че оставете изневерите за по-спокоен период.

Водолей

Ако ви се е наложило да се местите тази година, август е месецът, през който вече ще се почувствате на мястото си. Ще ви спори работата, колегите за изненада няма да ви дразнят и дори ще започнете да ги харесвате. Връзката ви също върви по план, а ако нямате такава, то периодът е подходящ за „гаджосване“. Ако си търсите имот за закупуване, нищо чудно да намерите мечтаното място през август, защото през септември имате прекрасна възможност за теглене на кредит.

Риби

Ще намерите щастие в малките неща около вас. Прекрасен месец да си вземете домашен любимец или да започнете хранителен режим, а защо не и занимания със спорт. Не оставяйте работата на заден план – чакат ви успехи в кариерата! Ще бъде забелязан талантът и усетът ви за красота и креативност, затова като нищо може да получите така желаното повишение. Август ще е пълен с нови възможности и е добре да се мобилизирате, за да се възползвате от тях.

Овен

За вас август ще бъде приятен месец за почивка. Едно на ръка, че всеки се втурва към морето през август, но ако случайно точно вие нямате такава възможност, много ще страдате. Няма да ви се работи. И то не поради мързел, а защото ще имате нужда от забавления. Месецът е прекрасен за правене на любов и деца, за купони до зори и за весели игри. Планирайте работата си за последната седмица на месеца, ще успеете да наваксате.

Телец

Месеца на ремонтите, а? Кой друг, ако не вие, ще се втурне да реновира дома си в августовската жега? Имате нужда от още красота в живота и сте вдъхновени да я вкарате в покоите си. При това ще намерите нужните пари – чрез бърз кредит или от роднини. Обаче доколко домочадието ще е доволно да му причините дискомфорт посред лято? Може да се разразят скандали, които да се трансформират в сплетни.

Близнаци

Ще сте нонстоп на път, вероятно с любимия човек. Ако ли не – с приятели. Но няма как да останете сами: все ще има компания около вас! Колкото и да ви се иска да се отпуснете и да почивате, ще ви налага да учите нещо, да полагате изпити. Ако искате да запишете курсове за идната есен, сега е моментът. Разчитайте само на себе си и на знанията, пищовите и помощта от другарче няма да вървят.

Рак

Не ви завиждам! Направо имате уникални възможности на работното място, които ще се отразят чудесно на кариерата ви в следващите месеци, затова се чувствате длъжни да се спукате от работа, докато другите сърбат мохито на плажа. Ще има харчове, ако се занимавате с частен бизнес, ще направите инвестиции в него. Но вие си знаете, че перспективата за печалба е много добра и стискате зъби. Бачкане и работа, това е. Честито!

Очаквайте всеки месец зодиакалните прогнози на Нели Георгиева в „Лицата на града“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *