Зодиак
Leave a comment

Месечен хороскоп – Декември

Стрелец

Вашият месец! Масата ще харчи пари, вие ще правите пари. Може би бизнесът ви е свързан с търговия на коледни аксесоари? Няма значение – каквото и да работите, парите ще започнат да се множат през декември, след една много изтощителна за портфейла ви година. Време е за бизнес планове и ако си мислите за експанзия, сега е моментът. Още повече, ако мислите да изкарате бизнеса си на международния пазар. Да, празниците ще минат някак си между другото.

 

Козирог

Най-после глътка въздух. След депресиращия период, Коледният дух учудващо не ви дразни. А може дори да повдига трудното ви за повлияване настроение? Никога няма да си признаете. Но не може да отречете, че вятърът на промяната духа във вашия прозорец и започвате да забелязвате светлина в тунела? За повечето от вас беше трудна година, но следват добри времена… и те започват от декември.

 

Водолей

През декември ще ви се иска да се изолирате и да останете сами със себе си и може би приятна книга и чаша топъл шоколад. Настроението е някак минорно, а в работен план ви чакат да сътворите чудеса, като най-креативните от екипа. Ще стане чудото, стига да не ви дават зор, а те ще ви дават. Време е, като за край на годината, да се сбогувате и с остарели модели, които вече не ви вършат работа: примерно да спрете цигарите или да биете „червена“ слушалка на някого, който само ви дърпа назад.

 

Риби

Вие единствени си признавате колко ви кефи Коледа и, предполагам, сте от онези дразнещи индивиди, които слагат плюшени рога и червен нос на автомобила си още в края на октомври. Само някой да спомене за „сбъдване на чудеса“ и ушите ви стават като на коледен елф. Няма лошо, ние всички прозаици имаме нужда от вашите коледни песни. Пък и работата ви ще спори и ще сте още по-дразнещи за екипа в офиса. Подарете им по един щолен и всичко ще се нареди.

 

Овен

Декември може би е най-решаващият месец от годината в кариерен план за вас. Положили сте много труд през последните години и сега е време да ви се отплати. Ще разполагате с късмета да хванете правилното време и точните възможности. Разбира се, напрежение няма да липсва, но въпреки драматичните завои, ще се озовете там, където искате да отидете. Празничният сезон ще ви се отрази зареждащо и ще сте в тон с позитивните вибрации наоколо. Очаква ви една прекрасна и весела Коледа.

 

Телец

Ще ви изтормозят близките този месец. Дори колегите няма да се траят. Ще имате усещането, че всеки иска нещо от вас, а на никого не му пука вие какво искате. Нетипично за Телци, ще си покажете острите зъби и ще изненадате дори и себе си. За да не ви се провалят празниците, давайте го по-лежерно – медитирайте, четете книжки, пътувайте! Хванете си шапката и отпрашете на коледен шопинг във Виена! Защо пък не!?

 

Близнаци

През празничния месец се очертават дълги работни дни и прозаични часове в довършване на проекти. Дори за мултитаскери като вас, месец декември ще дойде свръх динамичен. Това, съчетано с мрънкаща половинка, може да ви тласне към недообмислени решения в личен план, разбирайте изневери. В някакъв момент ще ви дойде всичко в повече – скрийте се под елхата и Д И Ш А Й Т Е!

 

 

Рак

Ако семейният ви живот се е разхождал по ръба на бръснача през последните месеци, то през декември имате шанс да стопите ледовете. Дали празниците и мирисът на канелени курабийки – нещо е размекнало черупката ви и сте готови на компромиси. Не се оливайте обаче. Сложете рамки, начертайте граници. Не давайте поводи за излишна надежда на партньора – отворете просто вратата. Който трябва ще влезе, който трябва ще излезе.

 

Лъв

Коледа не ви е най-любимият празник от годината, най-вече защото блясъкът на короната ви е заслепен от милионите коледни лампи навсякъде. Но и защото редовно ви се налага да сте арбитър в семейни битки за надмощие, и то винаги по празниците. Да ви съветвам да го играете „пас“, няма смисъл – бидейки натурален лидер, винаги сте в епицентъра на бурята. По-адекватно би било да се заровите в работа и да сте винаги някъде с идеята да ви се размине.

 

Дева

Имате усещането, че никой не ви разбира този месец и доста честичко попадате в словесни схватки с близки хора. Което е нетипично за вас и ще ви изтощи, вместо да ви амбицира да се доказвате. Спазвайте правилото „Мисля 10 сек, преди да кажа нещо!“, и дните ви ще протичат по-леко. Ще намирате спасение в дома си и семейството ще е пристанът, който ще ви вдъхновява през декември. Особено децата и тяхната неприкрита коледна екзалтация.

 

Везни

Така. Вие сте най-застрашени от банкрутиране по празниците. Бях длъжна да ви предупредя. Най-вероятно аз няма да ви спра да се самозатриете финансово, но поне ще го направите съзнателно. Съветът на звездите е да залагате на ефектни и символични подаръци, отколкото на скъпи. Да си „забравяте“ портмонето редовно вкъщи, когато отивате на поредния коледен купон. Това ще ви спести и загубата на лични документи в нетрезво състояние, пък може и да ви запознае с интересни хора, които са принудени да платят за питието ви.

 

Скорпион

Лелеее… Очаква ви много интензивен месец. Скорпиони на стероиди ще се разхождат между нас. Направо надушвам мириса на кръв, примесен с борова дървесина и греяно вино. Желанията ви ще са силни, непреодолими и по-добре да им се отдадете, за да няма пострадали. Купете това палто за хиляди левове, триметровата елха, която не влиза в хола, или просто нападнете „апетитния“ колега в офиса, на когото се точите цяла година. През декември няма кой да ви спре.

 

Очаквайте всеки месец зодиакалните прогнози на Нели Георгиева в „Лицата на града“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *