Зодиак
Leave a comment

Месечен хороскоп – Февруари

 

Козирог

През целия месец ще ви е любовно и приятно. Добър период за козметични интервенции, продцедури, разкрасяване. Отделете време и за почивка, ако намерите възможност, защото годината ви е доста динамична. Ако сте във връзка, моментът е удачен да я афиширате като сериозна. А защо не и предложение за брак около „Св Валентин“? Работата с партньори ще върви, само дръжте комуникацията с тях ясна и не общувайте с недомлъвки.

 

Водолей

През февруари Водолеите ще са още под влияние на Януарското лунно затъмнение, което беше в техня знак. Имате усещане, че сте в края на един нелек двугодишен период, и сте на прав път. От февруари ви очаква ново начало. Ще дишате по-леко. Научили сте си уроците и сте поели вече в нова посока. Може да имате конфликти с братя/сестри или близки хора, избягвайте конфронтация – няма да ви донесе дивиденти.

 

Риби

Ще се чувствате една идея по-социални, отколкото сте по принцип, ще ви се излиза, ще ви се общува, направо няма да се познаете. Но внимавайте да не се изгубите в превода и да се окажeте в епицентъра на интрига или неразбирателство. По-добре е да се отцепите малко от социума и да почетете книжка или да напишете стихотворение – ще имате муза, а и няма да се разочаровате от хората. За пореден път.

 

Овен

Тегави години бяха, но тегавината е към своя край. Енергезирани сте и още ви държи ентусиазмът от началото на Новата година, че тази ще е по-запомняша се! Може и да сте прави. Месецът е подходящ за спорт, физическа работа, довършване на задачи. За родените през третата декада на зодия Овен краят на месеца ще е стресиращ, но ще получите някакъв вид кулминация в разрешаването на проблем, който дълго ви е мъчил.

 

Телец

Отделете си февруари за почивка, релакс, зареждане на батериите, защото през март ви очаква екшън! Усещате, че нещо предстои, и сте затаили дъх в очакване. Не още – февруари е спокоен, тих и прекрасен за романтична почивка или просто да прекарате повече време с любимите си хора. Вечеринки с приятели, събирания, забавление – ок! Но не прекалявайте с вредната храна и с алкохола, защото ще ви влече към крайности.

 

Близнаци

Нетипично за вас, но ще ви куца комуникацията този месец. Ще говорите едно, друго ще разбират. Това ще ви фрустрира и хората тотално няма да могат да хванат иначе желязната ви логика. Ще се движите като в мъгла и ще е лесно да станете жертва на лъжа, измама или прикриване на информация. Ако професиата ви е свързана с нещо креативно обаче, ще се чувствате в свои води и ще се очаровате от неподозирания си талант.

 

Рак

Връзката с партньора ви е на преден план и може да се наложи закърпване на пукнатини тук-там. Февруари e удачен за изглаждане на неразбирателства, не го пропилявайте. Ще намерите правилните думи и ще вербализирате чувствата си адекватно. Ако желаете такава развръзка, разбира се. Ако сте пред прага на раздяла, нещата ще минат цивилизовано, ако говорите директно с партньора, а не се криете гузно от него.

 

Лъв

Кратка криза на самоличността. Екзистенциални въпроси като: Кой съм аз и за какво се боря?. Като по чудо да си отговорите на тях точно сега. Само че отговора няма да го намерите в клубовете и на дъното на чашата уиски. Може да не ви се остава сами точно сега, но по-добре с няколко добри и верни приятели, отколкото самотен лъвски рев в тълпата. Трансформацията ви е за добро – започвате нов период от живота си, доста по-структуриран и ползотворен.

 

Дева

На Девите като цяло не им е лесно, но през февруари ще имат възможност да се сблъскат с тоталното човешко неведение и несъвършенство. Не се ядосвайте на другите – затворете устата си и се заслушайте! Има какво да ви кажат, най-вече половинката. Невинаги сте прави – поносете поне за месец нечии чужди обувки и после се изказвайте колко е грешна чуждата гледна точка. През февруари имате шанса да разберете за партньора си неподозирани неща, така че „тихо…“.

 

Везни

Трудничко ще ви е в любовта този месец. Може да ви притискат да се жените, а пък въобще да не ви се иска. Задават ви въпроси за намеренията ви, гадаят по мълчанието ви. Не е добре така – не бъдете уклончиви, за да не разберат точно това, което им се иска да разберат. Трудно ще се отпуснете този месец, все ще ви стяга нещо за врата. Но пък имате шанса да се отървете от неудобна ситуация, ако просто я конфронтирате.

 

Скорпион

Усещате нещо като затишие пред буря – доверете се на интуицията си, тя никога не ви лъже. През март ви очакват промени, но февруари е време за настройка и изчистване на пътя. Довършете каквото все оставяте да виси и да чака. Документация, бумащина – въведете всяка папка в ред. Няма да ви е лесно да се наложите вкъщи, но знаете, че имате право и е по-добре да се постараете, отколкото да се откажете. Домът и семейството са на преден план.

 

Стрелец

Влизате рязко във февруари с романтични очаквания за любов, но очакванията ви ще увиснат във въздуха около средата на месеца. По-добре насочете позитивната вълна към работа и кариера. Енергезирани сте до краен предел и може да изпушите в един момент и да изтървете юздите. Всякакви занимания със спорт ще разтоварят напрежението. Има вероятност за романтична забежка от чисто сексуален характер. И е добре да сте внимателни, ако все пак сте в сериозна връзка.

 

Очаквайте всеки месец зодиакалните прогнози на Нели Георгиева в „Лицата на града“

Автро: Нели Георгиева

Снимки: Личен архив

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *