Зодиак
Leave a comment

Месечен хороскоп – Май

Телец

Новолунието в Телец (05.05.) ще ви изкара от зоната ви на комфорт. За пореден път тази година ще ви се наложи да приемете новото и да тръгнете по течението, а не срещу него. Промяната ви чака зад ъгъла и в края на месеца ще съберете и съмишленици за новите си проекти. Пазете се от извънбрачни афери – ще са кратки, безсмислени и ще ви костват излишни разходи.

 

Близнаци

Непривично за вас, но през май ще търсите уединение. Няма да ви е много до социални сбирки, ще ви се иска да останете сами със себе си и да си направите равносметка. Ако изобщо някога се обръщате към духовното си начало, то сега е моментът. Малко йога, медитация и плуване ще ви се отрази добре на нервите. Иначе ще имате енергия за цял отбор по синхронна гимнастика, просто я канализирайте отвътре-навън.

 

Рак

Май месец е прекрасен за пътуване зад граница. Ако си останете на родна земя обаче, може да си организирате приятни могове с приятели. Работата няма да е на заден план, а ще цъфти – може да разчитате на късмета си. Ще сте харесвани и адмирирани на работното място. Паричните постъпления ще ви удовлетворяват, но сте склонни към разхищения този месец. Ще е добре да си затворите портфейла за излишни разходи.

 

Лъв

Месецът е, така да се каже, много работен, преди лятната заслужена почивка. Ще блестите и както обичате най-много, а е и присъщо за вас – ще обирате овациите. Защо не и да се доберете до отдавна мечтаното повишение. Ще натискате и за увеличаване на заплатата, иначе за едни голи аплодисменти не си струва, а и самите вие не работите. Почивките в чужбина с любимия човек ще ви донесат голямо удоволствие, стига да не прекалявате.

 

Дева

Драмата в личния ви живот ще ви хване неподготвени, както винаги. Изобщо не ви е до драматизации. За сметка на това паричните дивиденти, които летят към вас, ще ви зарадват. Месец май е подходящ за финансиране на нови ваши проекти, а ако работите с чужденци – още по-добре. Пътуванията по работа ще бъдат успешни. Може да разчитате на авторитетни фигури да ви подкрепят.

 

Везни

Месец май е за любов. Ще ви е приятно с любимия човек и хармонията, която ви е убягнала през първата част на годината, ще ви навести този месец. За кратко обаче. Но докато планувате приятни летни забавления с половинката, внимавайте да не се забъркате в интриги или недоразумения, които ще рефлектират в бъдещите ви отношения. Ще сте енергични и способни да отхвърлите голямо количество работа.

 

Скорпион

Месецът няма да е лесен – ще извади на светло проблеми с партньори или колеги, които от дълго време замитате под килима. Няма да ви е до директна конфронтация, но някои неприятни изненади ще ви заварят неподготвени. Ще има конфликтни ситуации, но и те няма да са толкова явни. По-скоро ще нагнетят обстановката. Иначе на работното място ще ви е приятно и ще ходите с удоволствие на работа, може би с идеята да се разсеете.

 

Стрелец

Конфликти. Ще имате усещането, че всички са срещу вас. Може и да не е само усещане. Освободете си време за любимите хора, децата, забавленията – това определено ще ви зареди. В работата отдавна е назряло нещо ново и сте хванали вълната на промяната. Ключовата дума за месец май е „дипломация“, колкото и да е непонятна за вашата природа.

 

Козирог

Много работа ще имате за вършене, а как няма да ви се работи в това прекрасно време и в носещия се мирис на море. За вас мързелът е непонятно явление и няма как да му се поддадете, но ще има много други приятни дейности за правене през май, които ще ви разсейват. В семейството всичко е ОК най-после, любовта процъфтява… само пустата работа седи и чака да бъде свършена.

 

Водолей

Има някаква динамика от семейно естество, която ви запълва вниманието в момента, а на вас изобщо не ви се занимава със скучни и рутинни задължения. Лудее ви се. Кръвта ви бушува. Имате си някаква лична цел за гонене и чувството, че семейните задължения ви спъват, ви изнервя. Затова пък диманичното ежедневие и постоянното движение ще ви поддържат настроението.

 

Риби

Целият месец е за семейни разправии за пари. Накрая на уравнението ще сте доволни финансово, но в обтегнати отношения с домашните. Парите обаче са отдавна наместени за почивки и пътувания. Ако отделите дори малко за инвестиция в търговски начинания, може да останете приятно изненадани и доволни от резултата. Но пък вие най обичате да инвестирате в добре прекарано време, така че – действайте!

Овен

Нови финансови модели навлизат в живота ви и може да очаквате парични постъпления от тях. През май ще ви хрумне още някоя оригинална идейка, която да запълни празнотите в портфейла ви. Не се увличайте обаче в големи инвестиции, трудно ще ви е да предвидите резултата. Плануваните забавления с любимия човек ще ви заредят с енергия и позитивизъм.

 

Очаквайте всеки месец зодиакалните прогнози на Нели Георгиева в „Лицата на града“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *