Fashion Editorials, Мода
Leave a comment

 Момичето с пленителната усмивка и дългите коси

Тя е красива и екзотична и ни плени от пръв поглед. Усмихната, позитивна и искрена като малко дете. Има тъмни и изразителни очи, дълга черна коса и собствен почерк. Някои от вас може би я познават от „Master Chef“, други може би са я срещали в някои от музикалните клипове на нашите бг артисти, а трети – като лице на някой спортен бранд. Сега ни е на гости, за да разкаже за себе си и за любовта. Представяме Ви Кристина Нугуен.

Здравей, Криси! Откъде си взела тези екзотични черти?

Здравейте, баща ми е от Виетнам. На него дължа екзотиката в мен.

Кое е нещото, което най-много харесваш в себе си?

Определено харесвам това, че не пазя негативните неща в себе си! Винаги търся позитивното у хората (негативно всеки има). Като се събудя, винаги съм с усмивка на лице. Харесвам всеотдайността, която притежавам. Възпитанието, което тати ми е дал, ми помага много в живота, и за това съм му благодарна безкрайно! Като попадна в конфликт с някого, поставям се на мястото на отсрещния човек и се опитвам да го разбера. Не обичам да повишавам тон, за мен всичко може да се реши нормално и мирно. Не съм от бързо избухващите жени. Визуално харесвам в себе си своята коса.

А нещото, което не обичаш?

Опитвам се да работя върху нещата, които не харесвам в себе си! Не харесвам колебливостта си, която много пъти ми е пречела да вземам решение за нещо. Близките ми казват, че съм твърде добра с хората около мен, и това ме прави наивна и лесна „мишена“ за тези, които не ми мислят доброто. Опитвам се да се анализирам и да се гледам отстрани. Така виждам своите грешки. Трудно слагам бариера, ако някой ме разочарова. Давам понякога твърде много шансове на хора, които не заслужават. Мисля, че не харесвам до определена степен търпението, което проявявам (твърде е голямо)!

С какво се занимаваш?

Работя като ретушист (обработвам рекламни снимки за фотографи срещу заплащане). Отделно се занимавам и с моделство, снимам се в реклами, и т.н.

Какво правиш в свободното си време?

Обичам да се разхождам сред природата. Според мен тя зарежда с голяма енергия (вярвам в енергията, която излъчват хората, и определените места, на които ходим). Обичам да си седя и у дома сама, слушайки музика, обичам и да рисувам. Така бягам от всичко, което ме натоварва. Обичам също така да готвя, за мен и за човека до себе си, обичам да го глезя по всякакъв начин.

Разкажи ни за участието с в „Master Chef“. Какво беше преживяването там и какво ти донесе то?

Беше едно приключение за мен! Сбъдната мечта! Никога няма да забравя как ми туптеше забързано сърцето от напрежение преди оценката на шеф Михалчев, шеф Роу и шеф Андре Токев. Запознах се с невероятни хора. Гледах другите участници не като  на конкуренция, а като на приятели. Научих много важни процеси и тънкости за готвенето. Определено ,,Master Chef“ ми донесе само позитиви.

Имаш интересен стил на обличане. Как подбираш гардероба си и откъде пазаруваш?

В ежедневието си обичам да съм малко по-спортна или спортно-елегантна. Кецовете са задължителни при мен. Съчетавам ги с поли, рокли, къси панталонки и др. Наскоро започнах да пазарувам от магазин ,,District“, харесвам спортните им стоки, смятам, че са точно в мой стил. А за по-специални случаи токчетата са задължителни при мен.

Кой е твоят Топ 3 в гардероба ти?

Къси дънкови панталонки, бяла тениска и прилепнала елегантна пола с висока талия с дължина до коленете.

Без какво не можеш в ежедневието?

Не мога без усмивката си и без балсам за устни.

Всички знаем, че твоята любов е Павел. Как спечели сърцето му и какво те впечатли в него?

Не съм се стремила да го спечеля по някакъв определен начин. Не съм се преструвала на различна жена само за да му се харесам. Бях себе си! Още като си общувахме за първи път, в процеса на разговора стигнахме до теми като живота, любовта, семейството,мечтите и т.н. И просто разказах своята гледна точка за живота, за значението на думата любов, за смисъла на една здрава връзка и др. Мисля, че със своето виждане към живота съм му направила приятно впечатление. Относно неговото сърце… всеки ден за мен е нов шанс да го спечеля. За мен сърце не се печели един път, а всеки ден, показвайки с най-малките жестове какво значи този човек за теб! Първоначалното впечатление, което той остави в мен, беше позитивизмът, с който гледа, блясъкът в очите, който има. Всеки ден се изненадвам приятно от него!

Ако можеш да го определиш с една дума, тя щеше да е… ?

Една дума не ми стига, за да се изразя как го виждам през очите си.

Какво те вдъхновява?

Всичко! Може да дойде вдъхновението от всичко, което е около мен! Може да е малък  мил жест, който съм видяла между двама непознати души… може да е откъс от песен или кадър от филм, може да е познат аромат или вкус.

Мечтаеш ли, и за какво?

Постоянно мечтая. Oбичам да визуализирам мечтите си. Вярвам, че когато силно мечтаем, силно бленуваме за нещо, Вселената  ни чува и ни го изпраща. Чувствам се късметлийка в това отношение. От малка най-силната ми мечта винаги е била да имам голямо, здраво и щастливо семейство! Мечтая да съм майка! Мечтая за най-голямото богатство – щастливо семейство.

Любовта е… ?

Лично за мен любовта е всичко! Тя е чувството, което те кара да се усмихваш, да мечтаеш, да не може да заспиш от вълнение! Любовта е тази, която те кара всеки ден да гледаш на живота с усмивка! Влагам любов във всичко, което правя, и търся любовта във всичко около мен. Ден без любов е безсмислен ден! Просто обичам да обичам.

Криси е облечена в лятната колекция на Adidas и Nike Air Max 90, предоставени с любезното съдействие на  спортен магазин District.

Автор: Мариана Станчева

Снимки: Цветана Бонева

Коса: COCO dry bar & more

* Специални благодарности на Boho за гостоприемството.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *