Лицата
Leave a comment

Непознатата Тита

   Тита е само на 18 години, а вече всеки знае името й. Звездата на красавицата изгря в „X Factor”, в който тя бе част от момичешката група “Sweet 16”. Сега Тита е част от Adamand Records и не спира с хитовете, които я изстрелват директно в челните позиции на българските музикални класации. Ние видяхме в нея талант и особена харизма, която приляга на истинска звезда. Разпитахме я за всичко, което е далеч от скандала и медийния шум, а какво ни разказа Христина (както е истинското име на чаровницата), разбери от следващите редове.

Здравей, Хриси! Разкажи ни как и кога започна да се занимаваш с музика?

Музиката е в мен още от първите ми спомени. Винаги съм си тананикала, докато правя  нещо. Но професионално, ако може да се нарече така, се занимавам от 13-годишна.  Първо започнах да се явявам на детски музикални конкурси и фестивали. Да печеля награди. Участвах дори и в рокгрупа, на която също дължа много за развитието и опита си. А после дойде и „X Factor“. Ако трябва да сме честни, сестра ми ме накара да се запиша. Явно близките ми хора винаги сa усещали, че мястото ми е в света на музиката.

Как приемаш славата? 

Приемам я нормално – като част от работата ми. Ако се справяш добре в тази професия, славата често е резултат от нея. Особено, когато живеем в свят с толкова възможности, да се популяризира нещо. С един клик от телефона си вече всеки може да разпространи нещо до милиони хора.

Какво се промени в живота ти след срещата ти с Криско? 

Абсолютно всичко. В един момент Криско, който беше човек от екрана, се превърна в мой продуцент, ментор и приятел. Той ми помага изключително много, за да реализирам мечтите си.

Как минава един твой ден? 

Напоследък съм все по-натоварена. Трябва да съчетавам професионалните си ангажименти с това да уча и за изпити, защото тази година завършвам училище. Но колкото и динамично да е всичко, обичам да си отделям време за кафе. Това е времето, през което си правя план за деня и преглеждам важните ангажименти. А след кафето… се започва с работата. 

За какво мечтаеш?

Каквито и успехи да имам, за мен винаги най-важното са близките ми хора и семейството ми. Те са моята опора и сила. Затова, на първо място, мечтая те да са здрави и щастливи. И аз също, разбира се. Само така ще мога да се радвам на успехите, които, надявам се, тепърва да ми предстоят.

Какво ти предстои през идните месеци? 

Годината за мен започва с много работа, на което се радвам. Но, както ви казах, и с доста учене. Ще имам изпити, които са ми много важни. И ще се наложи да съм много дисциплинирана и организирана, за да се справя с всичко. Но знам, че ще се получи.

Как разпускаш?

Отново с музика. Обичам много да слушам музика. Да гледам филми. Обичайните неща за хората на моята възраст. С едно изключение – все още обожавам да ям гумени бонбони.

Има ли Любов в живота ти?

Разбира се! Как без любов? Тя е навсякъде около нас. Благодарна съм за това, че мога да обичам и че чувствам, че съм обичана. 

Tи си в главната роля на сериала по VBOX7 – „Следвай ме“. Как започна всичко?

Всичко започна с кастинг, на който се явих. Отначало бях много притеснена дали ще ме харесат, защото много исках тази роля. Когато се случи, не можех да повярвам.

Влюбени сме в героинята ти Бела, по какво си приличате с нея и по какво се различавате?

Приличаме се по това, че и аз като малка бях толкова наивна и добра. Но с времето нещата се променят. Точно поради тази причина това е нещото, по което се различаваме в момента.

Бела идва от малкия град, заредена с позитивна енергия и много хъс, но все й се случа нещо да я сломи. Какво дава сила на Бела и Тита да се борят с предизвикателствата?

 Семейството на първо място. И амбициите ми.

 

Пожелай ни нещо!

Пожелавам ви здраве! Това е добро начало за всичко останало.

*Благодарим на Spaghetti Kitchen, които, както винаги, ни накараха да се почувстваме като у дума си по време на снимките. 

Автор и Фотограф: Цветана Бонева

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *