urban, Нощен град, Събития
Leave a comment

Nouhau For Men 2018

Nouhau For Men e ежегодно събитие , организирано от [ ‘nouhau] SALON. Събитието е със специално отношение и внимание към приятелите и клиентите мъже на салона и с грижа за тяхното здраве.


Изцяло вдъхновено от инициативата Мовембър Nouhau For Men се провежда за трети пореден път – в подкрепа на каузата за первениция на мъжкото здраве.
Събиране на средства за „Здравен фонд“ към Съюз на артистите в България / Union of Bulgarian Actors е цел на събитието, както и благотворителна томбола с награди е в основата на осъществяването и.

 Вечерта на Nouhau For Men, събира съпричастни към каузата хора, готови да споделят добрите намерения с доброто настроение. Стойността на благотворителния билет е 10 лв., а максимата “колкото повече, толкова повече”.

Събитието ще се проведе със специалното участие и подкрепа на група JEREMY?, Ники Станоев и Jack Daniels, които ще са в основата на добрата компания и приятната атмосфера.
Каузата се подкрепя и от още партньори на събитието, предоставяйки подаръци за късметлиите в благотворителната томбола.

Nouhau For Men е този петък, 30 ноември, от 19:00 в салон [ nouhau] на ул. Г. С. Раковски 201А. Повече информация за събитието може да немерите тук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *