urban, Артисти, Изкуство
Leave a comment

Орлин Павлов

   Всички познаваме това лице и огромната усмивка, която носи със себе си. Орлин Павлов е от този тип изпълнители, които правят всичко със сърце и душа. Устремен и абсолютно истински, той ни споделя накратко какво му се случва напоследък и какво ново да очакваме. Обичаме да слушаме музиката му, а още повече го заобичахме, когато видяхме, че Орлин е просто един щастлив човек, обичащ шоколад. Прeдлагаме ти да направиш деня си по слънчев и да отделиш само „Секунда“ за това усмихнато интервю.

Здравей! Как минава един твой ден?

Здравейте! Един мой ден може да бъде много динамичен или летаргичен, ако мога така да се изразя. През последната година и половина съм доста зает покрай снимките на един сериал, който ще излезе догодина. Снимахме 5-6 дни в седмицата и ни беше доста натоварено. Отделно имам и музикални ангажименти. Денят ми задължително минава в среща с хората, с които работя, за да обсъдим какви ангажименти ми предстоят. Та така, напоследък съм повече актьор, отколкото музикант, и прекарвам времето си в едно студио в Бояна.

Как би се описал с три думи?

Умерен, Амбициозен и Смирен.

Кои са хората, които те вдъхновяват?

Нямам музикални идоли от малък. Всички сме слушали Майкъл Джексън, но никога не съм подражавал на даден изпълнител. По-скоро бих казал, че ме вдъхновява всичко, което се случва около мен. Обичам да наблюдавам!

Участваш в разкошния проект Plovdiv Jazz Fest 2017, разкажи ни малко повече за идеята и партньорството ти със Свилен Ноев, Павел Терзийски и Стефан Вълдобрев.

За първи път участвам в Джаз фест. Обади ми се Мирослава Кацарова и ме покани да стана част от него. Мирослав Турийски ми прати интересни джазирани дема на „Вместо мен“ и „Секунда“, които ще представя за първи път на феста. Звучат страхотно!

Какво ти предстои занапред?

Само хубави неща предстоят. Като за начало на 24-и беше премиерата на новото ми парче, което се казва „Funny side of me“. То е част от саундтрака към филма  на Ники Илиев – „All she wrote“, или „Нокаут“ . Парчето беше представено на живо заедно с Милен Кокошаров, Ангел Дюлгеров и Васил Вутeв. След представянето на клипа представихме и дългия трейлър на филма.

На 4 ноември ще бъдем в Sofia Live Club.

Най-чаканата премиера от мен е на 5 януари на филма „Нокаут“. Надяваме се и главният герой Гари Дурдан да дойде. За първи път снимах с известен актьор и ми беше интересно. Във филма сме приятели и ми се искаше да го опозная бързо, същевременно не исках да прекалявам с фамилиарниченето, но той се оказа голям пич. Освен това не знаех, че е и много добър музикант и певец. Беше много хубаво преживяване за целия екип. Малка част от хората, с които снимахме, са Сашо Кадиев, Катето Евро и Георги Стайков.

Къде намираш Любовта?

Все по-трудно я намирам. Любовта се намира трудно. Всички сме станали по-мнителни и затворени в едни черупки, и се крием зад маски. За да я открием, трябва да я търсим по-надълбоко. Все по-малко са истинските хора, които не се притесняват да си покажат лицата.

Сподели ни една своя мечта!

Преди година и половина си пожелах да снимам филм с известен актьор или холивудска продукция. Е, мечтата ми се сбъдна и снимах с Гари Дурдан. Сега ще си пожелая нещо наум и обещавам, ако се сбъдне, да ви кажа!

*Благодарим на нашите приятели от MOTTO за гостоприемството!

Автор: Мариана Станчева

Фотограф: Соня Тракийска

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *