Кухня, Места
Leave a comment

Петте бургер спирки в града, на които да обърнеш специално внимание

   Вкусният бургер се е превърнал в изкушение за всеки, а днес обръщаме специално внимание на петте бургер спирки, които наистина си заслужават. Представяме ти нашата селекция на местата, в които можеш да хапнеш вкусно и да се насладиш на бургер изживяване, което ще те накара да се връщаш отново…и отново!

Burger Brothers

Започваме с едно място, в което се влюбихме. Там хубавият бургер е издигнат на пиедестал, месото, с което го правят, е от подбрана месарница, а питките са по специална рецепта на техния хлебар, който ги подготвя пресни всеки ден. Ако се разхождаш до Варна, те съветваме да се отбиеш там и да опиташ и дърпаното им свинско, което ни впечатли. За домашните пържени картофки ще кажем само, че и диетата не може да ни спре да им се отдадем. Burger Brothers намери на бул. „8-ми Приморски полк“ 87, гр. Варна. А повече за тях ще откриеш тук.

 

Skaptoburger

Skaptoburger отдавна е наша любима бургер спирка, защото веригата ни дава не само вкусна храна, но и приятелство. Там всичко е прясно, свежо и толкова вкусно, че искаш да му се отдадеш на секундата. Любими са ни картофките, които са се превърнали в запазена марка на мястото, а всеки, който го посети – знае, че там се чувства като приятел и скъп гост, на който ще обърнат специално внимание. Повече за Skaptoburger & Skaptobara можеш да намериш тук.

 

BOOM! Burgers

Сигурни сме, че си чувал за BOOM! Burgers, които откраднаха сърцата ни още преди много години, когато бургерът се появи за пръв път на българска земя (или по-скоро в тази вкусна гурме концепция!). Мястото събира любителите на сочното ирландско говеждо месо, а от заведението могат да се похвалят и с различен бургер всяка сряда, създаден от Васил Спасов, който е главен готвач в Zornitsa Estate.  За да се отдадеш на прекомерно вкусно бургер преживяване с BOOM!, иди на улица „Кърниградска“ 15 или на бул. „Цар Освободител“ 12. Повече за тях можеш да намериш тук.

 

ВкусотериЯ

Следващата ни спирка е ВкусотериЯ, coffee & burger place. Първата по рода си алтернативна, стрийтфуд локация с индустриален дизайн и безупречно обслужване в сърцето на Велико Търново, която предлага истинска радост за небцето – голямо разнообразие от висококачествени бургери за всеки вкус! ВкусотериЯ е уникално и уютно местенце, поднесено с новаторски дух и артистичен щрих, поръсено с голяма доза усмивки. Усещането, когато си там, е сякаш си вкъщи! Заповядайте в старопрестолния град на ул. „Хаджи Димитър“ 2 и вкусете от вкуса! Повече за тях можеш намериш тук.

 

Nomad Food

Завършваме с Nomad Food, които бележат финалния щрих на нашата вкусна селекция! Днес ти представяме тяхната запазена марка – Nomad Burger, който изкушава с разтапящо сетивата сирене „Чедър“, кисели краставички, хрупкав бекон, телешки бургер и специален сос, чиято тайна много искаме да ни разкрият, за да си го приготвяме и у дома. Ако и ти искаш да опиташ от храната на съвременните номади, намери Nomad Food в  „София Аутлет Център“ – бул. „Цариградско шосе“ 92 А, ет: 2. Повече информация за тях виж тук.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *