featured, urban, Мода
Leave a comment

Преслава Цачева и Games of Fashion

   Преси е едно от най-слънчевите градски момичета, затова и побързахме да ти я представим през свежия месец май, който приляга чудесно на женствения й темперамент. Днес разпитваме Преслава коя са любимите й места в града, а и за модния блог – Games of Fashion, който следим неотлъчно…

Здравей, Преси! Разкажи ни как и кога започна да се занимаваш с мода?

Честно казано, нямам представа. Няма етап от живота ми, през който модата да не е била от много голямо значение. Възпитана съм в любов към модното изкуство. Подчертавам изкуство. Не в безсмислено трупане на дрехи. За мен модата е цветове, свобода, позиция, начин на изразяване. Аз винаги съм имала много силно изразени предпочитания и винаги съм била категорична в мненията си. Модата ми помага за това.

Как се роди идеята за Games of Fashion?

Най-точният отговор е – след като изгледах първата си серия на Game of Thrones. 😀 Но истината е, че той е следствие от двугодишно проучване на интернет пространството в търсене на длъж и на шир модни блогове, на чиито създателки се възхищавах с часове наред. По това време модното блогване беше крайно непопулярно за България, но аз много исках да си имам свое онлайн кътче. Нямаше значение дали някой ще го чете! Ама да с го имам! Започнах лятото на 11 клас и беше занимание за мен и майка ми, защото тя ми даваше модни съвети и ме снимаше. Никога не съм предполагала, че блога ще ми даде толкова много!

Кои са любимите ти места в града?

Ако става въпрос за заведения, имам си по едно любимо за всеки повод. За хапване – 33 Gastronauts  – най-невероятната кухня според мен. За летните вечери – градината на Craft Bistro ми е много на сърце или един „Скрабъл“ със студена бира в градината на „Библиотека“. За срещи на по кафе – градината на The Bookies – под сянката на дърветата или Jasmine.

И, разбира се, малкият ни апартамент на „Оборище“ ☺

Любимият ти цвят е…?

Зелено.

Иска ни се да си откраднем един моден съвет от теб за горещото лято и той е…?

Лека бяла рокля! Може да я съчетаваш буквално с всякакви аксесоари и обувки и всеки ден да изглежда все едно си с коренно различен тоалет. Поне една е задължителна.

 

Какво ти предстои през идните месеци?

Много пътуване и много емоции. Най-вече в личен план. Предпочитам да не знам повече… харесва ми нещата да се случват изненадващо, без да планирам много много.

Сподели ни една своя мечта!

Ето една – от малка мечтата ми е да посетя Великденски острови. Решила съм, че няма да го отлагам още дълго!

Автор: Цветана Бонева

Снимки: Личен архив

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *