Места
Leave a comment

Привлекателни места за приказни детски партита в София

Месец януари посвещаваме на най-малките, чистите и обичаните – нашите деца. А какво очаква всяко дете с най-голямо нетърпение? Своя рожден ден, разбира се! Затова решихме да Ви предложим някои от най-добрите места за парти в столицата. А кой знае, може да се окаже, че някое от тях е Вашето място – точно онова, което отдавна търсите! Пожелаваме  здраве, безброй усмивки и красиви и запомнящи се рождени дни на Вашите деца!

 

Увеселителен парк “Boby&Kelly“

Неслучайно започваме нашата селекция с увеселителен Park “Boby&Kelly” – единственият засега парк в България. Паркът отвори врати през 1998 г., под името  ‘’Патиланци” и още пазим великолепни спомени от прекрасните дни и приказни рожденни дни отпразнувани там. Сега с новото  име “Boby&Kelly” и напълно обновен паркът продължава да бъде най- перфектното място за едно голямо и фантастично парти за нас и нашите деца. За онези, които не знаят, намира се в ж.к. „Младост-3“, на бул. „Филип Аврамов“. Разположени върху 2000 м2  закрита и 3200 м2 открита площ ще намерите повече от 30 забавни за всеки малчуган атракциони, а времето за празнуване на Вашия детски купон е неограничено. Харесваме това място заради детските ни спомени и това, че е помислено и за нас, вече ‘’възрастните“. На нашите услуги са автентичен италиански ресторант и пицария  с домашно приготвена непосредствено преди сервирането храна, с подбрани първокласни продукти и вина, доставени от Италия и всичко това на достъпни цени. А ако случайно Вашето дете празнува рожденния си ден в неделя, ще имате и бонус: куклен театър! Аниматорите са чаровни и дружелюбни, а за завършек пред нас застава и  един несравним художествен екип, начело с любимия на всички Бате Енчо. Заедно те ще направят незабравим Вашия ден, в който Вашето дете ще е Главният Герой, ще подготвят мечтания от Вас празник с много изненади и безброй забавления. Лично Боби, Кели и техните  приятели ще Ви поздравят и ще поднесат  „най-специалната“ торта. Повече за Park “Boby&Kelly“ можете да научите тук.

Парти център „Морско конче“

Следващият в нашата селекция е Парти център „Морско конче“, който вече е познат на мнозина от Вас. Екипът на Центъpа радва децата и им дарява усмивки вече повече от 10 години. Ако държите на домашния уют, елегантната и светла обастановка, на усмихнат екип и всеотдайни аниматори и най-важното – на неповторима тематична украса и красива торта, това е мястото, където ще се сбъднат всички Ваши очаквания. Четирите филиала на „Морско конче“ са премислени така, че позволяват вариативност по отношение на броя на очакваните гости. Намират се в кварталите „Белите брези“, „Бояна“, „Лозенец“ и „Дървеница“, а някои от тях разполагат и с красива открита част, идеална за летни празненства. Всичко в Центъра е устроено така, че да можете да наблюдавате децата по време на цялото празнеството. Децата на свой ред ще са спокойни, защото и те ще могат Ви виждат непрекъснато. Парти център „Морско конче“ е мястото, където се стремят да изпълнят всяко Ваше желание; при нужда екипът ще организира абсолютно всичко за Вашето празненство –  до последния детайл, за да не се притеснявате, че можете да пропуснете нещо. Достатъчно е да вдигнете телефона или… най-добре ще е да отидете на място, за да усетите любовта, с която Ви посрещат, да разберете защо именно те са част от нашата селекция. Екипът ще допринесе за това да се почувствате специални, да се заредите с положителни емоции, да се гмурнете в уюта на пресъздадената домашна обстановка, където децата Ви ще се впуснат в невероятни приключения с любимите си приказни герои. Повече за Парти център „Морско конче“ можете да научите тук.

Клуб за виртуална реалност TeamPlay Zone

Клубът впечатлява с оригиналния начин, по който ни се предоставя възможността да празнуваме. Модерно, иновативно, нестандартно, екипно, може би с тези думи най-точно може да се опише парти центърът, в който се преплитат и допълват реалността, и виртуалността. С изключително иновативните си и интересни за всяко хлапе идеи, TeamPlay Zone ни кара да повярваме, че едно празненство може да бъде интригуващо и образоващо. Слагате VR очилата и предизвикателствата към Вашия реален екип могат да започнат! Потапяйки се в един виртуален свят, Вие ще се озовете във фантастична реалност, ще придобиете “нови“ сетива и нови неповторими усещания, което пък ще допринесе за успеха на възможно най-доброто тийн парти. Плетеница от загадки, ребуси и VR стаи, скрити кодове и ключове за сейфове, обезвреждане на виртуални бомби, лабиринти, лазери, роботи -патрули, които охраняват пътя към диамантите, мисии в 4 от най-популярните световни професии, игри за концентрация и умения за стратегическо планиране. Ако сте любопитни и търсите оригинална идея за вашето парти, и да предизвикате вашите гости, насочете се към TeamPlay Zone! Ще ги намерите в кв. „Младост-1“, ул. „Никола Генадиев“ 5-Г, а повече за тях можете да научите тук.

Клуб „Party Land“

Клубът е едно от чудесните местенца в София, където в приятна и уютна обстановка можете да отбележите своя семеен празник: детски рожден ден, годеж, а защо не и Вашия собствен рожден ден! При това Вашите и на гостите Ви деца ще могат да се забавляват на спокойствие, без да ги мислите постоянно. Свеж и кокетен, „Party Land“ е идеален за „камерни“ празненства в един по-ограничен роднинско-приятелски кръг. Клубът разполага с  три красиви зали за игри, за три възрасти,“baby land”, “kids land” и “teen land”. В тях  освен да играят, могат и да похапнат и малуганите, оборудвана е и богата детска дискотека. Ще Ви посрещнат усмихнати аниматори и анимационни герои от любими филми за деца. За родителите също е помислено, като се предоставя вкусен кетъринг, който се приготвя на място и  топли напитки и алкохолни коктейли, а през летните дни е отворена и лятната градина, в която гостите могат да се наслаждават на разнообразни разхладителни напитки. Още по хубавото е, че през денлничните дни от 10 часа до 16 часа, почасовата игра за децата е безплатна, докато Вие консумирате в заведението с приятели. На място можете да се запознаете с видовете пакети и тематични партита, които се предлагат, да пийнете топъл чай и да се срещнете с усмихнатия екип на Клуб „Party Land“. Можете да ги намерите на бул. „Братя Бъкстон“ 33 или на тяхната страница тук.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *