urban, Здраве и красота, Модерна майка
Leave a comment

Пъстрият свят на детски център „Морско конче“

   Един от най-важните дни за нас, родителите, е и си остава празникът на нашето дете. Затова и много често си задаваме въпроса: „Къде мога да направя този ден най-весел и безопасен, и в същото време да побера и всички гости“. Това за някои не е проблем, но за младите майки като мен си е откритие. Парти център „Морско конче“ е може би един от малкото, които предлагат помещение за празника, придружен с декорация, сладък бар, аниматор, приветлива и топла обстановка, и то на нормални цени. Заведох малкия Боби там и той беше възхитен и игра в продължение на няколко часа, а аз успях да изпия първото си кафе на спокойствие. Знаете за какво говоря! Но стига толкова за личното ми впечатление. Предлагам Ви сами да се убедите за какво говоря. А именно да се потопите в пъстрия свят на детски център „Морско конче“.

Здравей, кога е основан центърът и защо?

Зад името „Морско конче“ стоят две сестри, майки на четири момичета, Константина и Весела Наумови. Идеята за „Морско конче“ се роди през далечната 2005 година, а през 2006 година една луда идея беше вече готов продукт. Всичко започна, когато и ние като теб бяхме млади майки, които искат да празнуват рождените дни на децата си на приятни местенца. Но за огромно наше разочарование се сблъсквахме с детски центрове, които по никакъв начин не се доближаваха като усещане и емоция до нас.

Решихме да създадем място, различно от всички останали. Искахме мястото да е топло и уютно и да носи нашата енергия. Идеята ни беше, когато децата и родителите им прекрачат прага на „Морско конче“, да се почувстват като у дома си. Категорично искахме да е в къща с двор. И така – открихме първото „Морско конче“ в красива къща в китния квартал „Лозенец“. Мисията ни започна. Нашите клиенти бяха истински възхитени от идеята ни за алтернативен детски парти център. Толкова се радваха на интериора, на дървените играчки, на меките и топли цветове, на естествените материи и материали, на които залагаме. Оценяваха всеки малък детайл, красивите цветя, запалените свещи и стилно изработената тематична украса. И така, вече много години – с безброй красиви и забавни празници.

Вие имате верни почитатели, но има и такива като мен, които не знаеха за вас. Какво предлагате в детския център?

„Морско конче“ са верига от детски парти центрове. Предлагаме цялостна организация и реализация на детски и бебешки празници.

Имате тематични партита. Споделете ни кое е най-търсено в момента?

Не мога да кажа точно коя е най-търсената тема. Повечето майки изцяло се доверяват на нашия дългогодишен опит в избора на тема за парти. Екипът ни предлага всеки път различни теми, за да може всеки празник да е единствен и неповторим. Използвам случая да благодаря на целия екип на „Морско конче“ – аниматори, организатори, декоратори, графични дизайнери, фотографи и всички останали, за които работното време е 24 часа. Много си ги обичаме и се гордеем, че са част от нас. Когато работиш с млади и интелигентни хора, всичко е прекрасно.

Каква е вашата мисия?

Да даряваме усмивки!

Какво ново да очакваме от вас?

Ние постоянно предлагаме нови неща на нашите клиенти. В най-скоро време ще ги изненадаме с още едно ново и прекрасно местенце. Предстои откриването и на НОВО „Морско конче“.

Пожелайте нещо на всички деца?

Желаем на малките ни посетители да са много здрави и да са винаги с широки усмивки!

Автор: Мариана Станчева

Фотограф: Соня Тракийска

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *