Лицата, Събития
Leave a comment

„Вкус за бира“ с Искрата

 Днес ни е топло и много бирено. А има ли по-хубава комбинация от готина музика и добра бира? Затова си говорим с Искрен Тончев Искрата, един от любимите ни изпълнители, с когото вече сме те срещали. Сигурно сте чули за най-якото бирено пътешествие, в което участва и той? Ако не сте, сега е моментът да ви въведем в HopS on Bus, който обикаля страната и утолява жаждата на Hops on Bus пасажерите с леденостудено Stolichno.

Здравей! Как започва твоето лято?

Привет, привет. Лятото започна още с пътешествието ми до Канарските острови (където btw снимах и музикален клип, ще го видите през есента), после продължи в Италия за няколко дни, а сега – в София. Обичам да пътувам, но работните задачи ме зоват и не питат за сезон.

Кое е парчето, за което се сещаш, когато отпиваш от студената чаша бира?

Хм. Ще трябва да е нещо безгрижно и малко любовно. Ето два специални поздрава – един ретро и един нов.

Paul Anka – Diana

A.CHAL – 000000.

С кой от четирите вкуса на Stolichno се оприличаваш?

Бих се оприличил на тъмната бира Stolichnо Bock, заради меланхоличния си, почти нихилистичен поглед към живота, с тъмен и плътен цвят, независещ от сезона. А на вкус ми допада Waiss, защото е нефилтрирана и по-интензивна.

Какво мислиш за разходката на Stolichno HopS on Bus и вълнуваше ли се за това преживяване?

Вече бях на мини трип с буса и е доста приятно, препоръчвам. Видях центъра на София под различен ъгъл и ми хареса. А обстановката е много подходяща за разговори с непознати и познати. Много добра идея.

Къде обичаш да прекарваш време с приятели през лятото?

Обичам целия диапазон от варианти – планини, морета, разходки, вили, села, пътешествия, шумни нощи, тихи нощи, спорт, партита. Мога да се чувствам добре навсякъде, още повече – в добра компания. Харесва ми да се изплъзвам от клопката на рутината и го правя с всички сили.

Лятото е шарено за музикантите, а на теб какво ти предстои този сезон?

Освен пътуванията, които ми предстоят, през лятото ще се подготвям за есента и зимата, защото съм сътворил доста нови песни, които ще излязат на бял свят тогава. Ще пиша музика, текстове, ще записвам и снимам… а за всичко това е нужно и вдъхновение, така че – и него ще търся.

Автор: Мариана Станчева

Снимки: Яни Яков

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *