Нощен град, Събития
Leave a comment

Set About се завръща с Showcase пред родна публика

С настъпването  на декември, настроението ни по случай предстоящите почивни дни се увеличава с всяка изминала минута.

Енергично зачеркваме дните от календара до 21, когато най-после ще можем да си отдъхнем от цялото напрежение и събрана умора през изминалите месеци. За тези от нас, които не са планирали пътуване по празниците, ни става все по-любопитно какви приключения ни е подготвила милата ни столица. След преглед и селекция на кино, театър, изложби, се насочваме и към нощния живот.

Първото предложение за петък вечер на 21, което видяхме, бе Set About Showcase – Sofia.

Set About е звукозаписен лейбъл, специализиран в техно и тех-хаус музика. В краткото си три годишно съществуване той вече е признат като един от най-прогресивните и бързо развиващи се в световен мащаб. До момента към роустъра им има 20 артисти, чиито произход е от Азия, Европа, Северна и Южна Америка.

През годините техните събития – така наречените showcases, се провеждат на места като Аржентина, Уругвай, Бразилия, Ливан, Швейцария и естествено, България.

Тази година Set About се завръща у дома.

Лейбълът е дело на обединените сили на Галя и Методи Христов.
Двама души, имащи неспирни енергия и желание за развитие. Експериментатори, доказали се не само зад пулта, но и като успешни продуценти. Артисти, чиито талант и професионализъм биват забелязани не само от верните им фенове по света, но и от редица имена от ранга на Carl Cox, Dedmau5, Richie Hawtin и други.

Тъй като ни става все по-любопитно с всеки намерен нов факт, решаваме да ги открием, за да ни споделят малко повече информация по случай предстоящото събитие.
Двамата споделят, че уникален спектакъл очаква всеки, който ще посети Showcase – Sofia в зала “Христо Ботев” на 21 декември вечерта.

Зад пулта ще видим и чуем петима български и чуждестранни артисти, всеки от които смело крачи по стълбицата на успеха. Заедно с тях, от българска страна ще чуем сетовете на Peppou и Dj Steven, които са изявени имена за нашата публика. Към тях ще се присъединят и  двама млади и талантливи артисти от Франция и Русия, които само за последните няколко години са покорили немалко върхове. Това са Matt Sassari и Maksim Dark, всеки от които е с характерен и отличителен почерк.

За кристалния звук, който ще подплъти музикалната селекция на артистите, ще се погрижат професионалистите от Stagemasters с новата им озвучителна система “Adamson”. Освен това вечерта ще бъде заснета и излъчена от профилираната телевизия за електронна музика Be-At.tv, чийто стотици хиляди фенове ще могат да наблюдават събитието от всяка точка на света.

Какъв по-страхотен старт на коледната ни ваканция? А това дори не са всички изненади, които са планирани да се случат на 21-ви вечерта. Ние няма да пропуснем. А вие?

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *