Нощен град, Събития
Leave a comment

Сетивни градски пътувания на 11, 14 и 23 октомври

   Сетивните градски пътувания представят една необичайна гледна точка към града и неговите измерения. Пътувания, в които се достига по-голяма дълбочина на осъзнаване и преосмисляне на пространството вън и вътре в нас. Пътувания, в които си едновременно воден и водещ в лабиринт от символи и образи в самата тъкан на града, където сградите стават декори, а минувачите актьори в едно своеобразно представление, случващо се единствено ТУК и СЕГА.


Създадени от „Театър на сетивата София“ и Институтът за изследване на Тишината, сетивните градски пътувания се случват ОТВЪД ДУМИТЕ като същевременно въвличат и провокират всичките сетива на участниците (зрение, обоняние, слух, озесание и вкус).

Това са пътувания за експериментатори, за откриватели и за всички, които търсят поетичното измерение на живота около нас. Пътувания, които ти помагат да забавиш темпото, да спреш времето и дори да се изгубиш напълно. Колко далеч ще стигнеш, зависи от теб.

Сетивните градски пътувания се случват на предварително определени дати, а маршрутът им е тайна, която се разкрива само на пътуващите. Това са сетивни преживявания за група от макисмум 12 човека, които в зависимост от формата си траят между час и половина до пет часа.


Както на всички останали проекти са „Театър на сетивата София“ е необходимо предварително резервиране на място чрез регистрационната форма на сайта тук

Допълнителни инструкции и мястото за среща ще бъдат изпратени по имейл само на записалите се.
ПРЕДСТОЯЩИ ДАТИ за сетивните пътувания са 

11 октомври (четвъртък) от 18:00 до 20:30 ч.
14 октомври (неделя) от 14:00 до 18:00 ч. 

23 октомври (вторник) от 18:00 до 20:30 ч.

И ПРЕДСТАВЯТ ДВА РАЗЛИЧНИ МАРШРУТА!

ЦЕНА на пътуването: 60 лв. / човек

Повече за проектите на „Театър на сетивата София” можете да намерите на http://sensorytheatresofia.com/

Ако искаш да подариш на себе си и любим човек сетивно градско пътуване, всичко, което трябва да направиш, е да разбереш повече информация тук. Включи се в нашата игра, която ще ти покаже града по един нов и необикновен начин… 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *