featured, urban, Мода
Leave a comment

Слънчевата Денина от Purely me by Denina Martin

   Днес разговаряме с една млада жена, която носи слънце навсякъде, където се появи. Чаровната Денина е истинско градско момиче, моден блогър, майка и вдъхновение за скучните ни дни в офиса. Нейните приказни снимки ни зареждат с топлина, цвят и желание да експериментираме не само с гардероба си, но и с настроението. Сега я разпитваме за модния й блог, за майчинството и още нещо…

Здравей, Денина! Кога започна всичко и как се появи Purely me by Denina Martin?

Всичко започна преди близо четири години, в един от най-щастливите и специални периоди на всяка жена – бременността. На шега започнах блог, просто за да имам приятно занимание и хоби. Е, оказа се, че не е просто приятно занимание или хоби, а истинска страст.

Кои са любимите ти места в града?

Макар и малко извън града, обожавам парк Врана. Мечтая си един ден да го реставрират напълно и да работи ежедневно. Обожавам тази приказност, особено през лятото, когато се провеждат и класически концерти. Нямам по-любимо място в града!

Кое те усмихна днес?

Сина ми със сладкия си говор и песента на птичките, която е моята надежда, че зимата вече наистина си е отишла.

Искаме да си откраднем един моден съвет от теб за пролетта. Какъв е той?

Носете свежи цветове. Тази пролет е толкова богата на красиви нюанси в модно отношение, че би било грехота да ги пренебрегнете. Ако искате да отидете една стъпка по-напред, комбинирайте ги. Неочакваните цветови комбинации са не просто друга тенденция, а билетът ви за по-добро настроение.

Знаем, че освен талантлива модна блогърка си и майка. Разкажи ни малко повече за майчинството.

От къде да започна? Майчинството е толкова сложно и същевременно толкова просто. То е любов и търпение. Първото е лесно. Идва естествено и отвътре. Второто е истинското предизвикателство, на което се уча всеки ден.

Какво искаш да ти се случи през идните месеци?

Слънце, пътешествия и щастие със семейството ми.

Пожелай ни нещо!

Безброй позитивни, будни и вдъхновяващи хора, за които да разказвате и с чиито истории да заразявате с добро.

Автор: Цветана Бонева

Снимки: Личен архив

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *