Art, lifestyle, urban, Изкуство
Leave a comment

„Сън в Съня“ = Пробуждане

„Сън в Съня“ е гордото продължение на любимия ни „Лабиринт на Сетивата“, в който ти се случва всичко, което искаш истински. Магията на тези съзнателни приключения се крие в това, което наистина усещаш, а не само си мислиш, че усещаш. Щом се потопиш в този магичен и различен свят, ти започваш да се доверяваш на себе си, изключвайки прагматичното, практичното и всичко онова, което те спира да бъдеш такъв, какъвто си в най-съкровената и чиста форма на екзистенцията.

site

Няма да разказваме за всичко, което сме преживели, за да не разваляме момента на изненада, а и не мислим, че един кратък разказ би бил толкова силен, колкото цялостното изживяване. „Съня в Съня“ се превърна във вълнение за нас, той ни разтърси, промени и отпусна. Вярваме, че всеки човек има нужда от промяна, от вникване в дълбочината на детайла, а точно това представлява и последното пътешествие. То те съсредоточава над малките неща, онези градивни елементи, без които светът би бил скучен и много пуст.

12345455677

„Сън в Съня“ лекува сетивата и изучава същността на човек до едно много по-дълбоко и различно ниво, към което можеш да стигнеш само, ако се отпуснеш истински. За нас този невидим концерт бе истинска терапия, споделено приключение и надскачане извън зоната ни на комфорт. Той бе учител, ученик и емоция, която води до най-съкровените пътеки на сърцето ни. Няма да преувеличим, ако кажем, че в съзнанието ни изникнаха картини на отдавна забравени спомени, сънища, и на свят, който сякаш сме забравили. Ако искаш да си подариш малко повече искреност, започни от опознаването на себе си. Потопи се в дръзкия и нов свят на „Сън в Съня“ без спирачки, защото там ще срещнеш непознатото, но и себе си…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *