urban, Здраве и красота
Leave a comment

Градска визия на показ – изкусителен поглед с Avon Mark Big & Extreme Mascara

   В забързаното ежедневие на една градска дама дългите мигли и добре подчертаният поглед са се превърнали в неизменен инструмент на женска власт. Огледало към душата и символ на красота, изкусителните котешки очи и обемните, гъсти мигли са модерно средство на себеизразяване. Демонстрация на увереност и индивидуалност. Дързост и съблазън.

Модерното градско момиче не поставя ограничения на мечтите си, а приветства грандиозното – както в личните си върхове, така и в миглите си. Те са екстремни, дълги и впечатляващи. Точно като революционната спирала на AVON Mark Big& Extreme. За изкусителна дължина и обем. С екстеншън ефект като от козметичен салон.

Спирала създадена за la femme fatale – дръзкото, смело и фатално градско момиче – онова момиче, което не чака своя принц чаровник, а отива и го грабва. Изкусителката, която гордо седи сама на бара, просто защото така е пожелала, а не защото е самотна. Жената – амбиция, която смело катери със своите токчета социалната стълбица на успеха. В един мъжки свят, тя е жената лидер, която диктува свои собствени правила и обича да рисува отвъд общоприетите социални очертания. Жената с главно Ж – в светлината на прожектора, привличаща вниманието, но не на всяка цена. С котешки поглед и изкусително дръзки и съблазнителни мигли – тя е жената, на която не можеш да устоиш. Тя влиза в стаята, а всички очи остават пленени в нея. Тя ползва спирала AVON Mark Big & Extreme.

С четка за удължаване на миглите с къси и дълги косъмчета и с еластична формула за обем с 2 пъти повече еластичност от традиционните удължаващи формули на AVON. Лесно е да разбереш защо погледите остават приковани в нея. Жената е пожар, а спиралата – AVON Mark Big & Extreme.

Цялата продуктова гама Avon Mark можете да откриете на сайта www.avon.bg или при най-близкия представител.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *