Music
Leave a comment

Парти на точното място с Terra Music

   Ние подкрепяме изкуството, което зарежда с енергия и желание за творчески устрем, затова днес Ви представяме една организация, чиято цел e да създава усещане за свобода под звуците на музиката, и то на точното място. Тяхната мисия е да Ви накарат да се забавлявате така, както на всеки „Джулай морнинг“, но по-всяко време през годината. Затова те лично конструират сцената и правят визуализацията и декорацията, които са много важна част от концепцията им за перфектното парти. Те създават едно различно преживяване с идеята диджеят да се отдаде на желанието на хората да посрещнат изгрева. Заедно с едни от познатите ни имена – Audiofly, Suciu, Dubtil, Lamache, Bill Patrick, David Gtronic, Hito, Hector, Sante, и винаги подкрепяни от български артисти като: Alexandar Kyosev, Anton Pau, Pruskalo Ensamble, Peppou, Gentle Dub, Avgustin, Dimitri Monev, Factuaw, които правят не просто партита, а много повече. Предлагаме Ви заедно да се потопим в света на Terra Music.

 Здравейте! Кой стои зад създаването на Terra Music?

Хора, влюбени в електронната музика.

Вашата мисия е да създавате усещане за свобода под звуците на музиката на точните места в града. Какво означава партита без ограничения?

За нас е привилегия да работим с хора, които предпочитаме заради тяхната креативност и разпознаваем стил. Освен това вярваме, че ако оставиш човек да се изрази свободно, резултатът може да е зашеметяващ. Голямо предизвикателство е да намерим точното място за купон и нашият стил музика да му приляга перфектно. Също така не всеки собственик е отворен и готов за нашата концепция. А ние си падаме по нестандартните идеи.

Как избирате кой DJ да поканите за даден ивент?

Подбираме ги така, както ни харесват на нас самите. Понякога имаме предложения и от фенове на изгряващи чужди артисти, на които лейбълите предричат голямо бъдеще. За съжаление не разполагаме с неизчерпаем ресурс да изпълним всички желания. Някои български диджей се опитват да правят собствена продукция, именно те са бъдещето на местната сцена и заслужават шанс да представят музиката си пред голяма публика.

Какво е най-важното нещо за едно успешно парти?

Когато се съберат на едно място добри диджеи, настроени за купон хора и локация с добро озвучаване, магията се случва. Музиката е феномен, който трудно може да се опише с думи. Тя се променя непрекъснато, понякога се връща назад, за да се преоткрие, но никога не остава същата.

Какви събития ви предстоят?

Все повече хора се интересуват от електронна музика в България, а това само може да ни радва. Нашата роля е да представим нова музика или нещо старо, което никога не сте слушали или не сте имали възможност да оцените досега. Ако сте открили нова музика и интересни артисти благодарение на нас, ще се почувстваме страхотно. От доста време се въртят разни идеи в главите ни и рано или късно те ще се осъществят.

Дочухме, че ще правите и фестивал в гората в град Мъглиж. Какво можем да очакваме там? Ще има ли елфи? 🙂

Мъглиж е красиво градче в подножието на Стара планина, в близост до родната ни Стара Загора. За четвърта поредна година мястото, на което ще се проведе фестивалът, се намира в гората между малка река и мъглижките водопади, които правят мястото толкова приказно. Далеч от града магията ще продължи три дни с най-добрите български и чужди артисти, които ще разказват истории с музиката си. Разходката до Мъглиж си заслужава дори и само като фестивално изживяване. Ще има и всякакви горски създания – елфи, палави феи, самодиви и горски духове. 😃

Разкажете ни повече за Terra + The NXT GEN ~ Rossko, Dimitri Monev, Pe.tyo, Gentle Dub.

 На 19 май обединяваме сили заедно с The NXT GEN, за да се изкачим на панорамната тераса в Astral Business Center. На тревното покритие на 9-ия етаж  ще танцуваме до първите слънчеви лъчи в неделя сутрин. Освен госта ни от Англия, ще слушаме момчетата, стоящи зад The Sunday Bunch проекта – Gentle Dub, също така Dimitri Monev и Pe.tyo. За да възбудим любопитството ви, ще разкрием една тайна – Rossko e подготвил специална селекция за участието си в България.

И за финал, къде можем да следим вашата програма?

 Най-бързо може да научите нашата програма, разбира се, в Resident Advisor. Ние обаче сме пристрастени към социалните мрежи, така че може да ни намерите в Instagram, Facebook, както и да следите серията ни от подкасти в Soundcound.

 

Автор: Мариана Станчева

Снимки: Личен архив

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *