Blog, recent, studio, urban, Лицата
Leave a comment

Томи

Томи е момиче, с което комуникираш много лесно, тя те увлича в забавни истории, от нея струи много топлина и непринуденост. Тя е модна блогърка, занимава се с благотворителност, политика, изкуство и още десетки неща. Представяме ви я, защото ще ви зареди с позитивизма си, а и има толкова много за разказване. Запознайте се с нея!

NAT_6478web

Разкажи ни с какво се занимаваш? Днес беше последния ден от стажа ми в Атлантическия клуб България и след месец пътувам обратно за Париж, за да започна втората ми учебна година там. Както може би сте се досетили, в момента се занимавам с политика и се надявам да задълбоча знанията си в тази сфера като натрупам още опит с нови предизвикателства, откриващи различни хоризонти, като устойчиво развитие, правата на човека и образованието на младежта. Другите ми интереси са с хуманитарна насоченост – литература, изкуство и разбира се мода. От вече почти година разказвам за всички тези неща, които ме вълнуват в моя блог – www.tommytomova.com Когато го започнах, не осъзнавах какво влияния ще има върху мен и как една онлайн платформа, ще ми помогне да изразя вижданията си и от части да изградя себе си. Докато много хора, които пишат си представят читателя, който ще прочете работата им, аз имам чувството, че пред мен има огледало… сякаш пиша, за да разбера сама себе си. Всяка статия ми помага на мен самата да си отговоря на въпроси, които дори не осъзнавам, че задавам и да стигна до истини за моята същност. На пръв поглед – моден блог, текстове и снимки, но като се зачетеш, осъзнаваш, че говоря за неща много отвъд модата и външността. Блога непрекъснато ме подтиква да опитвам нови неща, да добавям цветове в палитрата си от интереси и да откривам части от себе си на места, в които преди не съм се и осмелявала да поглеждам.

NAT_6511web

Томи, ако можеш да се представиш с една дума, която те описва най-добре, коя ще бъде тя? Преди месец отделих цял параграф на този въпрос в блога, затова ще ви кажа защо не мога да отговоря. Думата дефиниция сама по себе си се равнява на константа, нещо което не може да се промени. А в човешката природа е заложено да се приспособяваме към средата в която сме, да растем, да се променяме с времето, да попадаме под шапката на много описания в различни периоди от живота ни. Ако в един момент съм вдъхновена и креативна, в другия, думите на листа не изразяват точно това, което искам да кажа. Да се представя с една дума? Себе си – каквито и значения да носи това днес.

NAT_6524web

NAT_6537web

Знаем, че живееш между Париж и София, разкажи ни малко за Франция? Има една поговорка, която баба ми повтаряше като бях малка: “Във всеки град има по нещо, но в Париж има всичко.” Живеейки там, се убедих колко е вярна. Ще ви разкажа повече за Париж, защото за съжаление не съм имала все още възможността да обиколя други градове из Франция. Града на любовта, града на светлините, града на удоволствията, красотата, поезията и изкуството. Града, който ме прие с отворени обятия, открадна сърцето ми и ме направи своя. Не ми стигат думите да опиша това, което е Париж за мен, но всеки друг град, след него бледнее. Ще завърша със заключителните думи на последния ми блог пост, посветен на Париж: “Веднъж плувал ли си в морето, вече всяко езеро ще ти се струва плитко.”

Untitled-1web

NAT_6593web

Кои са любимите ти места в София? Много обичам да си похапвам, за това пъвото място, което ми дойде на ум е един нов ресторант, който открих – Made in Blue. Много приятна обстановка, вкусна храна и готин персонал. Иначе обожавам центъра на София, около народното събрание и Руската църква, където сме снимали днес. Винаги като минавам от там се наслаждавам на архитектурата – ще ми се по-голяма част от града да се радваше на толкова красиви сгради.

NAT_6666web

Кой е любимият ти моден дизайнер? Alexander McQueen.

Опиши ни стила си за лято 2016? Квадратни очила, (Препоръчвам: Miu Miu) чоукъри, цели бански, сатенени рокли, шарени сандали с връзки, висок японски кок (topknot), червени устни, чаша розе.

Кои са любимите ти дрехи? Обожавам нестандартни комбинации, кожени якета с надписи, някои дни – по-смъкнати дрехи, други – рокли, по тялото.

Untitled-2web

Кое цениш най-много в хората, с които се запознаваш и какво те грабва от пръв поглед в един човек? На пръв поглед най-много ме грабва усмивката на един човек, но за да ми привлече наистина вниманието, трябва да ме впечатли с начина по който се изразява, с вижданията му за живота и целите му. Най-много ценя искреността в хората, дали са верни приятели и дали действията и думите им съвпадат.

NAT_6483web (1)

Пожелай ни нещо мъничко и от сърце! Пожелавам ти много успех с новия сайт, да си все толкова лъчезарна и усмихната, и да привличаш същата позитивна енергия към себе си, с която озаряваш хората около теб.

Автор: Цветана Бонева

Снимки: Наталия Калчева

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *