Здраве и красота
Leave a comment

Три бюти (beauty) места, които задължително трябва да посетите

   С идването на пролетта жените с особена сила се замислят за красотата си, затова посвещаваме тази статия на жената с главно Ж. Избрахме три места в София, на които можем да се доверим заради отличния стайлинг и професионалната грижа – и то в пълния смисъл на тези понятия. Както знаем, 8 март наближава, а ние, жените, много обичаме да се поглезим на този ден… Е, и не само на него! А може би нашите мъже биха искали да ни направят страхотен подарък за празника? Ние, мацките от „Лицата на града“, решихме да Ви улесним и да Ви предложим нашите  три топ места за перфектна прическа и грим за празника. MV Salon, COCO Bar & Dry и Nouhau са нашите дестинации през месец март. Представяме всяка една от тях поотделно, за да можете лесно и точно да разберете защо толкова много ги харесваме. Не забравяйте, че красотата е вътре в нас, но няма нищо лошо да се погрижим и за външната си красота, тя е първата, която грабва окото!

 

MV Salon – Milen Vasilev

Започваме със Салона за самочувствие. Защо изборът ни падна върху него? Защото е доказателство за висок професионализъм и за това, че мечтите се сбъдват. Създаден е още през 2004 година. Милен Василев изгражда пространство, което съчетава в себе си уют, изисканост и финес, при това се предлага високо качество на услугите, сърдечно и индивидуално отношение към всеки клиент и приятелска атмосфера, в която с чаша кафе в ръка се наслаждавате на „изживяването MV Salon“. Начело на екипа е самият създател на салона Милен, който всеотдайно работи в идеален синхрон със своя екип. А услугите, които предлагат, са повече от атрактивни. Специалистите на салона предлагат безупречно обслужване и стайлинг за Вашата прическа, маникюр, грим, и не на последно място – грижа за кожата с високопрофесионална козметика и лазерна епилация от специалист козметик. Винаги сме вярвали, че красотата и индивидуалната грижа са от изключителна важност за нас. А какво по-правилно от това да се довериш на най-добрите – усещането е невероятно! Дали за празника на жената, или просто защото го заслужаваме – това е едно от местата, които задължително трябва да посетим! Цел на екипа е да се докоснат до всеки от нас, прилагайки уменията и знанията си, като подчертаят нашата индивидуалност и неповторимост. Красотата е емоция, ето защо за MV Salon е важно да печелят доверието на всеки отделен клиент. Какво повече му трябва на човек, освен да се отдаде на изкушението! Можете да намерите MV Salon на бул. „Джеймс Баучер“ 95-97, или на техния сайт: https://www.mvsalon.bg/

COCO dry bar & nail house

Следващата ни дестинация е „COCO“ – едно място, където всяка терапия се превръща във върховен магичен ритуал. Създаден е с много любов към детайла и с желанието всяко едно COCO момиче да се докосне до високия професионализъм, като едновременно изгради и специални приятелски взаимоотношения с персонала. Страхотното е, че двата салона са един до друг. Екипът от специалисти ще се погрижи за Вас и за Вашето моминско парти или просто ще направи така, че да се почувствате обгрижена като принцеса – и то не само по повод на даден празник, а във всеки един ден от седмицата и месеца. Правейки си прическа и грим в единия салон, бързо можете да се пренесете в другия – в света на перфектния маникюр, при това, без да се разделяте с чашата свежо просеко. Специално обръщаме внимание на фризьорите, които са изключително добри колористи и имат страхотен усет за това кой цвят за коса е Вашият цвят. За тях няма нерешими проблеми: бихме казали, че нищо в областта на стайлинга не може да им се опре. А ако говорим за перфектния маникюр и педикюр, можем да потвърдим, че момичетата изключително много се стараят да не се чувствате притеснени, да сте спокойни и физически и  емоционално отпуснати. Обстановката сякаш напомня сцена от американски филм, в който виждате красиви жени, слушате хубава музика и си бъбрите за нещата от живота с чаша вино в ръка, докато някой твори чудеса върху ноктите на другата Ви ръка! Звучи страхотно, нали? Услугите в COCO са преживяване за ценители, нещо, което Ви кара да искате да се връщате отново и отново. А отскоро в семейството на COCO  има трети, нов салон, естествено продължение на COCO nail house в кв. „Лозенец“, ул. „Козяк“, бл. 112. Накрая ще цитираме и Гергана Баева – шефа на екипа в салони „COCO“:  „Всяка от Вас може да е СОСО момиче. Стига да се обърне към себе си и да повярва, че е жена – истинска, силна и можеща“. Миговете в „СОСО“ са онези безценни моменти, които открадваме за себе си, за да се почувстваме красиви, желани, силни и едновременно с това женствени.

За да станете истинско COCO момиче за празника на жената – 8 март, можете да намерите заветното място на ул. „Николай Хайтов“ № 2, кв. „Изток“, или на COCO dry bar & nail house.

Салон NOUHAU

Сред любимците ни, когато целим разкрасяване, са и салон НОУХАУ – един фантастичен екип от ентусиазирани, креативни и позитивни хора. Винаги се стараят да са в крак с тенденциите и никога не спират да се учат, за да могат техните клиенти да са доволни. Салонът е съзаден през 2004 година от Руско Русев, който насърчава екипа непрекъснато да усъвършенства професионализма си и да овладява европейските стандарти. С огромен опит в работата в различни проекти, фотосесии, телевизиони реклами и филми, те са в топ класацията ни за фризьори и маникюристи. Определено ще останете повече от впечатлени от тяхна работа! Независимо дали за важен празник, сватба, или просто за освежаване на прическата, винаги може да бъдете сигурни, че ще сте компетентно насочени към правилния избор. Без колебание Ви съветваме да се доверите на маникюристите: те ще изработят Вашия маникюр според последните модни тенденции в лаковете и шейпинга. Салон НОУХАУ държи на високото качество, затова там работят с най-добрите брандове козметика и полагат неизменна грижа за косата и ноктите. За Празника за жената ние от „Лицата на града“ Ви предлагаме едно различно преживяване на едно ново, качествено равнище. Поканете приятелки и запазете час, за да направите началото на празника още по-приятно,  интересно и вълнуващо. И още, ако имате нужда да експериментирате и да направите нещо оригинално и удивително с външността си, не се колебайте! Салон НОУХАУ ще намерите на ул. „Георги С. Раковски“ 201А, или на техния сайт: Nouhau.

 

Автор: Мариана Станчева

Снимки: Личен архив

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *