food, urban, Кухня
Leave a comment

„Вкусно с усмивка” от Софи Йотова – за вдъхновяващата сила на храната

   Навярно няма човек, който да се интересува по-сериозно от кулинария, който да не е попадал на Foodie Boulevard – кулинарната улица, на която слънчевата Софи Йотова стартира своя кулинарен блог за здравословни вдъхновения и разбива стереотипите за здравословното хранене.

Целта на тази книга e:

  • Да ви помогне да оптимизирате своя собствен контекст.
  • Да ви създаде комфорт в кулинарните експерименти.
  • Да ви научи, че макар да имате „помощни колелета“ сред конкретно цитираните продукти, имате и пълната свобода да персонализирате всяка идея.
  • Да ви даде инструментите, с които да градите пълноценна и вкусна храна според своите възможности, предпочитания и цели.
  • Да ви оборудва с бързи идеи как да се храните пълноценно и балансирано с домашно приготвена храна, без значение от това колко динамично е ежедневието ви и според личните финансови възможности и кулинарни умения.
  • Да ви поощри да импровизирате, адаптирате, включвате „непланирани“ продукти и да изключвате такива, които не ви звучат апетитно или липсват в кухнята.
  • Да ви покаже, че нямате нужда от диплома по диетология и няма нужда да сте наясно с всички тенденции в здравословното хранене, за да се научите да създавате пълноценна, балансирана и вкусна храна.

В кухнята и отвъд нея. „Вкусно с усмивка” от Софи Йотова  е книга за оптимисти, песимисти, професионалисти, тепърва прохождащи, традиционалисти и смели експериментатори – за всеки, който иска да бъде в мир с това, с което се храни.

Заповядайте и на нашия открит урок по вкусно, лесно и бързо хапване от 19:00 ч. на 11 април 2018 г. в „Corso”, където най-слънчевата авторка с невероятен кулинарен талант и заряд ще ви помогне да оптимизирате своето собствено меню, ще ви оборудва с бързи идеи как да се храните пълноценно и балансирано с домашно приготвена храна, без значение от това колко динамично е ежедневието ви и какви са вашите финансови възможности и кулинарни умения.

Очаква ви приятна изненада, защото кулинарията е изкуство, а храната – вашият инструмент! Вълнуващата кулинарна книжка можеш да спечелиш, като се включиш в играта на „Лицата на Града“ и CIELA тук

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *