lifestyle
Leave a comment

За пътя до Royal Technology с Людмил Георгиев

   Той обича работата си и е изцяло отдаден на нея. Денят на Людмил Георгиев – създател на Royal Technology, започва с усмивка. Какво представлява неговата работа, какво трябва да знаете, ако искате да имате свой сайт или блог, и как могат да Ви помогнат от Royal Technology, за да бъде по-успешен Вашият бизнес, можете да разберете сами.

Здравей! Как започва един твой ден?

Здравей, денят ми започва винаги с усмивка и музика! След това влизам в работен режим, където имам вече уговорени срещи. Хубаво е, когато работиш това, което те прави щастлив!

Как и кога реши, че искаш да се занимаваш с маркетинг?

През 2012 година основах най-големия онлайн портал за аксесоари за телефони в България и реших, че щом мога да стартирам свой онлайн бизнес от нулата и да го изкарам на челни позиции в Google, значи мога да го направя и за своите клиенти. През 2013 година започнах усилено да се занимавам със SEO оптимизация и да следя тенденциите на международния пазар. Трябваше ми време, за да намеря правилните хора, защото зад всяка една успяла компания стои един силен екип. Нашият екип е точно такъв!

Какъв беше пътят до създаването на Royal Technology?

Ако кажа, че е било лесно, ще ви подведа сериозно! Не, не беше лесно, защото трябваше да се сформира екип и този екип да работи по определена технология, която да гарантира успеха на нашите клиенти. Всеки един от нашите специалисти взе отношение при изграждането на нашия собствен уебсайт и мисля, че резултатът е налице. Това е един дълъг и последователен процес. Винаги ми се е искало да свърша всичко, сега! Да, ама не! Всичко изисква технологично време и понякога е по-добре да оставиш нещата да се развият естествено, отколкото да се развиват под натиск. Всичко при нас се разви по естествен път, с изискваното технологично време.

Колко голям е екипът ви и как избираш правилните хора за твоята компания?

Екипът ни е от 7 души. Във времето назад по една или друга причина съм работил с точно тези хора и съм свидетел на тяхното развитие до момента. Това са най-добрите специалисти, с които съм работил някога! Задължително, преди да се присъедини човек към нашия екип, му се възлагат няколко задачи, за да проверим качеството на работа, което кандидатът предлага. Тогава можем да вземем рационално решение дали качеството е достатъчно за нашата компания.

С какво основно се занимавате?

Занимаваме се основно със SEO оптимизация и изработка на уебсайт. Нашите специалисти обхващат целия спектър от дигиталния маркетинг.

Оперирате в България и САЩ. Какво ви коства това и каква е разликата между клиентите тук и там?

Royal Technology оперира и в България, и в САЩ. Хората в САЩ са по-добре запознати за това какво точно означава SEO оптимизация и колко струва тази услуга. В България все още има хора, на които им е трудно да повярват, че за да спечелиш, трябва да инвестираш! Следващата година ще излезем в още 6 държави.

Кой може да се възползва от вашите услуги?

Всеки може да се възползва от нашите услуги. Ако Вие имате бизнес, но нямате уебсайт, то тогава ние можем да ви направим такъв. Ако вече имате уебсайт, който не ви носи достатъчно приходи, ние ще се погрижим вашият сайт да започне да печели достатъчно, като го позиционираме на предна позиция в Google листинга. Всеки бизнес се нуждае от SEO оптимизация, защото вашите клиенти трябва да ви открият в интернет и да закупят вашите услуги или продукти.

Какво трябва да знаем, преди да се свържем с вас?

Нищо не е необходимо да знаете. Ние ще ви научим на всичко онова, което сме научили като информация, и ще ви кажем как реално стоят нещата. Нашата цел е да положим усилия за успеха на нашия клиент.

Какви са основните правила за защита на данните в социалните мрежи и не само?

Бих препоръчал на всички ваши читатели винаги да прочитат общите условия за ползване на сайта и да проследяват дали техните данни са защитени с действия от собствениците на сайта, който читателите ви са посетили. Ще ви дам няколко примера как можете да използвате личните си данни, без да има последствия за вас. Когато използвате личните си данни при формиране на поръчка от онлайн магазин, можете да им споделите само име, фамилия, телефон и адрес за доставка. Това е достатъчно доставката да бъде осъществена. Колкото до социалните мрежи, мога да ви посъветвам да внимавате кого добавяте, защото той/тя ще има директен достъп до всичко онова, което вие споделяте.

Беше споменал, че сте компания с кауза. Каква е или ще бъде вашата кауза?

Ние искаме да дарим част от реализираната си печалба на млади хора, които нямат възможността да заплатят своето обучение. Смятаме, че образованието е най-добрата инвестиция, и по този начин ще помогнем за едно по-добро бъдеще на колкото е възможно повече хора. Освен това ще им съдействаме с всички университети във Варна. Имаме специални взаимоотношения с Икономическия университет – Варна, както и с Техническия университет във Варна.

Какви са вашите цели?

Да предлагаме качество, а не количество, за да са доволни нашите клиенти. По този начин ще изградим дългосрочни взаимоотношения с тях. Една от главните ми цели е да предлагаме най-добрите условия на пазара на труда във Варна, защото смятам, че зад една успяла компания стои един здрав и успешен екип. В момента екипът ни има страхотен дух и настроение.

Повече за Royal Technology можете да научите тук.

Автор: Мариана Станчева

Снимки: Личен архив

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *