urban, Кухня, Хапване
Leave a comment

Защо ще те очакваме на Mood For Food Street Fest?

   Какво ще правиш през септември? Ние смятаме да сложим край на летния режим за тънка талия и секси дупе, като най-после се отдадем на удоволствието от любимия си бургер, съпровождан от ароматна крафт бира, парче вкусна торта и… (добави любимото си хапване тук.)

Ами ако ти кажем, че всичко това ще те очаква в Пловдив на 14 – 16 септември? И не само! За истинските ценители има превъзходна шкембе чорба, а за останалите – крехко пилешко филе, ароматно барбекю, хрупкави пици, майсторски хотдози, произведения от топлата пекарна и какво ли още не! Или пък си фен на храната в естествения ѝ вид? Предвидили сме го! От нас получаваш всички съставки. Твоята роля е да ги съчетаеш в съвършена хармония – твоята хармония, за да се насладят всички твои сетива! Това е философията на Mood For Food. Ще го разбереш още при първото си посещение, но ние ще те очакваме там и през трите дни, защото ще те изненадаме с много преживявания и емоции.

Като например – Escape Room! О, да, чудесен начин да разпуснеш след насладата на небцето. А след това – с изстудена крафт бира в ръка да се насладиш на фестивалния дух с музиката на любима група. Танците са позволени и насърчавани, а бирата ни няма да свърши.

Сред цветната суматоха ще откриеш полезни и интересни workshops, в които те предизвикваме да вземеш активно участие. Като например – такъв по food фотография! Или пък – по здравословно хранене, но от онези, които ни дават да посягаме към малките изкушения от време на време. Ще видиш, че е много трудно да устоиш на сочните гофрети с шоколад, които ще те очакват. Останалите ще ги запазим като изненада, но те уверяваме, че си заслужават! Споменахме ли, че този празник на храната за всички сетива ще продължи три дни? Да, от 14 до 16 септември Moоd for food ти подарява незабравимо кулинарно преживяване.  Защото храната е в центъра на всичко, но около нея трябва да има много повече, за да се насладиш максимално на всеки вкус, аромат и глътка. В това число – трябва да има и добри приятели! Така че не се колебай да поканиш компанията в слънчев Пловдив – културния център на България, заслужил признанието за Европейска столица на културата през 2019 г.

А повече информация за фестивала, както и пълен списък с участниците, ще откриеш на: https://moodforfood.bg/.

Проектът е част от официалната програма на Пловдив Европейска столица на културата 2019.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *