Лицата
Leave a comment

Валентина – „Луда“, къдрокоса и усмихната

Валентина е талантлива, красива, изпълнена с енергия и позитивизъм, а днес е наш гост, за да ни разкаже повече за това, което й предстои, за вдъхновението, новите проекти и летните мисли. Тя е вдъхновяващо градско лице, което прави сряда в града по-усмихната… 

Здравей, Валентина! Разкажи ни малко повече за себе си…

Здравейте. Аз съм Валентина и съм певица и мечтател. Пиша песни, танцувам. Влагам много страст и емоция във всичко, което правя. Обичам да научавам по нещо ново всяка седмица. Усмихнат човек съм и харесвам да виждам хората около себе си щастливи и усмихнати, а най-много ме радва, когато аз съм тази, която ги кара да се усмихват. Може би и това е една от причините да се занимавам с музика.

С кой цвят би се описала?

Определено червен! Огнените нюанси са моите.

Сподели ни за новия си проект…

Съвсем наскоро направихме заедно с Боби Ваклинов българска версия на известната песен на Pachanga – Loco. В нашия случай заглавието е „Луда“. Исках да направя нещо вече познато, Камен Спасов веднага подаде варианти и тази песен определено ми хареса, и ми пасна много като темперамент. Продуцентите пък харесаха нашия прочит и ни дадоха зелена светлина. И voilà!

Наследила ли си таланта си от някого в твоето семейство?

Категорично мога да заявя – НЕ. В рода ми няма музиканти, нито артисти. Понякога ми е странно откъде точно се е появило моето неистово влечение към музиката. Това не е нещо, което съм осъзнала на късен етап в живота си, даже напротив. Още на три години знаех какво ще правя занапред.

Кои са музикантите, които те вдъхновяват?

Първата ми голяма музикална любов е Фреди Меркюри. Той ще си остане мой идол заради толкова много качества, които притежава. След това дойде Уитни Хюстън. На днешен етап страшно много харесвам Джеси Джей, Ед Шийрън, Адел, Риана, Алиша Кийс… Много са! Ще спра дотук, но реално хубавата музика ме вдъхновява, без значение дали изпълнителят е мегазвезда, или прохождащ артист.

Какво да очакваме от теб през летния сезон?

През летния сезон може да слушате „Луда“ – когато и където пожелаете, и да сме заедно на участията, които имам това лято. Може да ме видите също и на една сцена с Криско в турнето „Криско и Филхармония“. Ще разкрия и някои партньорства с големи марки. В общи линии за мен лятото е работен сезон, почивките си ги вземам, след като приключи.

Къде намираш Любовта?

Вътре в себе си! Любовта сами я носим, всичко останало е просто проекция на това, което идва от нас самите.

Автор: Цветана Бонева

Фотограф: Яни Яков 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *