Здраве и красота
Leave a comment

Да се погрижим за имунитета си тази пролет

Напук на върлуващите вируси, ние от Лицата на Града решихме да направим списък с продукти, които стимулират и подкрепят имунната система – селекция от хранителни добавки, които ще са ни от помощ. Няма да изнасяме лекция на тема колко важна е превенцията за доброто здравe. Само ще ви напомним да дарявате повече грижи и любов на тялото си, а то ще ви се отблагодари. 

Regulatpro® Bio – „здраве в бутилка“ за подпомагане на имунната система
Стартираме с Regulatpro® Bio – биоактивен концентрат, произведен по патентован метод на каскадна ферментация. Активните му компоненти са с ниско молекулно тегло и лесно могат да се резорбират през устната и тънкочревната лигавица. 20 мл съдържат най-ценното от 12 кг плодове, зеленчуци, ядки и подправки. Регулатпро подпомага регулацията на имунните процеси и е подходящ при простудни състояния. Има изразен противовирусен и антибактериален ефект, подобрява производството на енергия, възстановява и активира всички процеси в клетките. Подкрепя алкално-киселинния баланс. Подходящ е както за възрастни, така и за деца, защото е създаден като 100% био продукт без добавена захар, консерванти, оцветители, алкохол, глутен.

Микотерапия или лекарствени гъби от Dr. Biomaster
Продължаваме с продукт, който се препоръчва от лекарите-членове на „Общество по лекарствените гъби България“ и това е Имюн Модулатор (Immune Modulator). Създаден от шест лекарствени гъби – Рейши, Агарикус, Шиитаке, Майтаке, Кордицепс и Кориолус, той се определя като един от най-мощните природни продукти за подкрепа на имунната система в Европа. Съвременната наука доказва, че специфичните гъбени полизахариди (бета-глюкани) имат изявен имуномодулиращ ефект. Важното при този продукт е, че за производството му се използва плодното тяло на пет от гъбите, а не техния мицел, който е със значително по-нисък терапевтичен ефект. Продуктът се контролира в световноизвестната германска лаборатория AGROLAB, която е еталон за качество.

Допелхерц® Витамини А-Я ДЕПО  – всички необходими витамини и минерали
Качествените немски витамини Допелхерц® Витамини А-Я ДЕПО съдържат 24 съставки – витамини, минерали и микроелементи, необходими за подкрепа на имунитета в периоди на риск. Таблетките са с ДЕПО ефект – удължено освобождаване на съставките в организма, което осигурява защита през целия ден. По данни на IQVIA витамини от А до Я на Допелхерц са най-продаваните мултивитамини в България за последнтие 9 години. Освен това, ако купите който и да е от трите продукта от А до Я преди края на месеца можете да спечелите летен семеен уикенд в Пампорово, както и много други награди. 

Мултивитамини за силен имунитет от Jamieson
Канадската марка Jamieson e сред най-старите световни производители на естествени витамини, минерали и хранителни добавки, създавани само от първокласни сурови материали и натурални източници. Това гарантира чистотата и ефективното им въздействие и допринася за оптимално здравословно състояние и поддържане жизнеността на тялото. Ключов техен продукт са Multi Мултивитамините за възрастни. Съдържат специална комбинация от витамини и минерали, повишаваща енергийните нива на организма и подсилва имунната защита. Покриват 100% от дневната нужда на организма от витамини. Не по-малко важно е, че не съдържат изкуствени подсладители, консерванти, аспартам, оцветители или аромати. Освен това са без глутен и лактоза. 

Цитросепт или силата на грейпфрута
Завършваме с добавка, произведена от семената, пулпата и белите мембрани на прецизно селектирани био грейпфрути. Основните съставки на
Цитросепт са биофлавоноиди и витамин С – едни от най-силните антиоксиданти, срещани в природата. Веществата, съдържащи се в грейпфрута, са с антивирусно, антибактериално и противогъбично действие. Допринасят за нормалното функциониране на имунната система и за защита на клетките от оксидативен стрес, което прави приемът на Цитросепт Органик особено полезен в периода на повишен риск от вируси и настинки. Приема се под формата на разтвор – ние го разреждаме  в минимум 200 мл. вода, ментов чай или портокалов сок.

 

Бъдете здрави!

Автор: Мариета Илиева
Снимки: личен архив участници

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *