lifestyle, Хапване
Leave a comment

Дефиле „Уикенд в Пловдив“ ни очаква този март

Искате ли да сте сред първите посетили историческите места в Пловдив след емблематичната 2019г., когато градът бе Европейска столица на културата? А знаете ли защо Пловдив е най-старият жив град в Европа? Елате и се уверете защо емблематични световни личности са били вдъхновени именно тук! На 13, 14 и 15 март в Пловдив ще опознаем #ЗАЕДНО този магнетичен град!

Културните средища, ресторанти, заведения и хотели ще разгърнат гостоприемно врати и ще посрещат гостите на града и неговите жители, предлагайки примамливи отстъпки. 

За да се възползват от предложенията на обектите, посетителите трябва да закупят „уикенд гривна“. Посетителите на събитието ще имат възможност да се докоснат до магията на Пловдив и да се потопят в невероятната атмосфера на града, да посетят концерти, спектакли, музеи и галерии, да вкусят от специалитетите в заведенията, да  релаксират и пренощуват в някой хотел.

 Откриването на събитието ще бъде на 13 март /петък/ от 16ч.

Специалната онлайн анкета, ще даде право на посетителите да гласуват за обекта, които най-много ги е впечатлил по време на събитието. По този начин може да се отличи най-гостоприемният обект в следните категории: културна институция, хотел, заведение. 

 Попълнилите анкетната ще участват в томбола с награди

– безплатна нощувка за двама в хотел по избор;

– вечеря за двама;

– билети за двама за спектакъл по избор;

– ваучер с 50% отстъпка за Спа и релакс процедури;

– семеен билет за посещение на музей/галерия по избор.

На официална вечеря на 17 март /вторник/ ще се обявят и раздадат наградите на публиката за „Най-гостоприемният хотел, заведение, културна институция“, определени въз основа на резултатите от онлайн анкетата. 

„Уикенд в Пловдив“ е неповторимо по рода си събитие, което ще се проведе за трети път на територията на България и е повод за много посетители да станат част от магията на Вечния Пловдив. Събитието се организира от Съвет по туризъм – Пловдив и община Пловдив в активно сътрудничество с Университет по хранителни технологии – Пловдив, ОИ „Старинен Пловдив“, РИМ, РЕМ, професионални гимназии и висшите учебни заведения. 

Facebook event: https://www.facebook.com/events/201237627713667/ 

Facebook page: https://www.facebook.com/weekendplovdiv/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *