Артисти
Leave a comment

Колко малко ни трябва от Лина Никол?

Певицата Лина Никол ти е добре позната от нашите странички, а темата на интервюто ни днес е новият й сингъл „Колко малко“, в който откровено и никак малко, а съвсем много се влюбихме. Какво ни разказа Веселина, както е истинското име на талантливата дама, разбери от следните редове…?

Здравей, Веси! Къде те намираме?

Напълно прикована на стол пред лаптопа, вършейки хиляди неща едновременно, с едната ръка, посягаща към телефона за поредния разговор. Вътрешното ми Аз крещи за планина, хижа и липса на интернет за един уикенд само. Толкова малко ми трябва да презаредя.

Как се промени музикално през последните години?

Наскоро попаднах на един цитат, който изказва много точно начина, по който се промени моето мислене през последните години. Сподели го един пианист от Ню Йорк, който следя в Инстаграм, а мисълта беше следната: “Колкото повече се развива вкусът ми към музика, толкова повече се наслаждавам, когато е автентична и искрена. Нотите и акордите са само костюм, в който я обличаме. А това, което е под тях е важното: характера и силата на духа на артиста.”

Колко малко му трябва на човек, за да обича?

Един миг, в който да се вгледа в човека срещу себе си, позволявайки си да бъде уязвим и да се ръководи единствено и само от душата и сърцето си – без его, бариери, граници и предразсъдъци.

А, за да бъде щастлив?

Да бъде благодарен и да оценява това, което има. Понякога на хората им трябва много време да достигнат до този извод, защото изцяло се фокусират върху нещата, които искат.

Разкажи ни малко повече за работата покрай новия ти сингъл…

Тази песен беше плод на доста труд и емоции. Отдавна исках да направя бързо парче на български, което да звучи модерно и леко фънкарско. За щастие имах възможността да работя с Боян Ангелов, който направи жесток аранжимент и Евден Димитров (бас) от Funky Miracle, който вкара точно фънки елемента в песента. Клипът е дело на Васил Стефанов и Стефка Николова – страхотни преофесионалисти, които направиха много стилен клип и атмосферата по време на снимките беше много забавна и свежа. Вълнувах се много за хореографията, защото за мен това беше нещо ново, което исках да вкарам в клипа и благодарение на Елена Коларова и Ева Мърмърова мисля, че успяхме да вкараме сексапил в продукцията по един красив и стилен начин. Няма да видите туъркване (сигурно за съжаление на някаква част от аудиторията, хаха).

Къде ще посрещнем празниците?

Бъдни Вечер и Коледа със семейството и приятелите, а на Нова Година в столичен клуб на участие.

Пожелай нещо на нас и на нашите читатели…

Пожелавам на читателите Весели празници и една незабравима 2020 година!

Автор: Цветана Бонева

Фотограф: Божидар Стоичков

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *