Лицата
Leave a comment

Ваяна

Днес ви представяме Ваяна Данаилова. Тя е млада, красива и носи много светлина. Можем спокойно да кажем, че е от онези момичета, които щом видиш и трудно забравяш. Душата й е богата, изпълнена с емоция и живот, а усмивката не слиза от лицето й. Разходихме се из софийските улици заедно, за да ни разкаже за себе си и нещата, които обича.

NAT_0786web

NAT_0817web

NAT_0870web

Разкажи ни малко повече за себе си, с какво се занимаваш? 21-годишен мечтател, с афинитет към приключенията, rock’n’roll-a и музикалните фестивали. Дъщеря на Нептун, родена в София, бъдещ музикален PR с прекрасни приятели и изпълнена с много любов. Повелител на сериалите, професионалист в правенето на нищо, сървайвър в компютърните хорър игри.

NAT_0931web

Кое е любимото ти място в София?
Леглото вкъщи и апартаментите на приятелите ми. Иначе като човек, който се предвижва основно пеша обичам уличките между парка на Военната академия и Докторската градинка.
Как би описала стила си?
Според майка ми нямам стил, иначе съм ходещ second-hand treasure chest. Стилът ми е променлива величина, която се влияе от настроенията, хората и впечатленията които искам да създам.

NAT_0936web
Какво задължително носиш през лятото?
Лятото се старая да огранича всячески дрехите върху себе си. Стига ми един чифт бански, който рядко слагам, слънчеви очила и 2 ластика за коса, които се старая да не изгубя.
Любима дреха?
Има две неща, които задължително имам в гардероба си – черно кожено яке и кубинки Dr. Martens.

NAT_0838web NAT_0834web

NAT_0893webКак минава един твой ден?
Перфектният ден започва със събуждане до любимият човек, продължава с гушкане и ядене на пица, като се разнообразява с гледане на филми, сериали и играене на плейстейшъна.
Иначе предполагам, че не се различавам от другите хора, които когато се събудят жадуват за кафе и цигара, а след това хуквам със слушалки в ушите и дефилирам целодневно между офиса и университета.

NAT_0911web

Пожелай ни нещо!
Пожелавам ви много приключения, пясък между краката в идните 3 месеца и година изпълнена с любов.

Автор: Цветана Бонева

Снимки: Наталия Калчева

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *