Зодиак
Leave a comment

Месечен хороскоп – Май

Овен 

За Овена промените са вече тук! Последните месеци и различният ритъм вероятно са променили много неща и сега решително стъпвате с нова визия в света. Дали тя е във външния вид, или в мисловната рамка? Вероятно и в двете. Подходът ви към социалния свят също ще бъде различен – макар и да не е лесно, ще получите подкрепа да защитите позиция в социалния кръг. Отделете време за писане, четене на художествена литература, рисуване или създаване на нещо красиво с помощта на ръцете. Удоволствието от заниманията ще се отрази добре на психиката ви и ще задейства нови подсъзнателни процеси. Не забравяйте да кажете на сестрите, братята и на най-близките приятели колко ги обичате – вероятно ще има поводи в предстоящия месец! 

 Месец май ще бъде повече от интересен с три ретроградни планети. На 11 май планетата на реда Сатурн ще обърне своя ход, последван от планетата на любовта, хармонията и естетиката – Венера (13 май) и благодетеля Юпитер (14 май). Помислете дали имате нужда да се заредите емоционално чрез комуникация и в крайна сметка дали няма някоя добра финансова идея в сферата на писането и общуването, която именно сега трябва да довършите. 

На 7 май пълнолунието в Скорпион ще попадне на оста на финансите и здравето. Запитайте се колко печелите и колко давате – чувствате ли се удовлетворени от този баланс и как се отразява той на физическото ви и емоционално състояние.

Телец 

Телецът, както обикновено, е подготвен за всичко в материалния свят. Стабилизирането на работния процес и финансовото състояние са на преден план и все пак – не забравяйте да си доставяте малки удоволствия у дома. Въпреки че се налага да се борите повече от всякога за утвърждаване в кариерата и запазване на позиция, в условията на ежедневието в момента остава и достатъчно време за децата, вдъхновението и онези начинания, които все искате да превърнете в повече от хоби. Възползвайте се от екстра времето, защото периодът е наистина подходящ за онлайн бизнес и връщане към предишни алтернативи. 

 Месец май ще бъде повече от интересен с три ретроградни планети. На 11 май планетата на реда Сатурн ще обърне своя ход, последван от планетата на любовта, хармонията и естетиката – Венера (13 май) и благодетеля Юпитер (14 май). Помислете как да разгледате по нов начин тема, която по принцип вълнува Телеца – печелене и стабилизиране. Възможно е да се върнете към идея, която да превърнете в нови доходи. 

На 7 май пълнолунието в Скорпион ще попадне на оста на личността и другите. Запитайте се колко внимание отделяте на себе си и на партньора. Има ли един от двамата, който иска твърде много и как да функционирате в баланс. 

Близнаци

Любовта ще витае около Близнаците през месец май. Настроението ще ги провокира дори да направят промени във външния вид, но нека това се случва до 13 май, когато Венера ще стане ретроградна. Не е изключено представителите на този знак да срещнат стара любов, да получат неочаквано обаждане и разбира се, да се завърнат към предишни вдъхновяващи проекти. Финансовата сфера ще подлежи на сериозно осмисляне – бъдете внимателни и използвайте периода да помислите как да увеличите бюджета /ако това е необходимо/. Ситуацията в работен план ще започне да възвръща динамика, а животът ще ви среща със съмишленици, които отварят нови хоризонти. Не пропускайте тези възможности и вземете част от философията и знанието, което ви се предлага. В крайна сметка – информацията е едно от най-важните неща за Близнаците. 

 Месец май ще бъде повече от интересен с три ретроградни планети. На 11 май планетата на реда Сатурн ще обърне своя ход, последван от планетата на любовта, хармонията и естетиката – Венера (13 май) и благодетеля Юпитер (14 май). Помислете дали имате нужда да обичате и подхранвате повече себе си и как да разкриете вътрешната красота. 

На 7 май пълнолунието в Скорпион ще попадне на оста на тялото, духа, грижата за нас и за другите. Помислете как да съхранявате крехкия баланс на физика и дух, така че да можете да сте полезни за себе си и другите. 

Рак 

Промени в работната среда ще вълнуват Раците в предстоящия месец. Дали промените ще бъдат в материалния свят или на идейно ниво? Няма как да знаем, но може да бъдем сигурни в едно – ще има възможности за промяна на перспективата, а с малко по-сериозен подход и финансови приходи. Със сигурност не е време за излишно харчене или заеми – съсредоточете се върху това, което имате, погрижете се за вътрешния баланс и помислете в какво си заслужава да инвестирате усилия. Комуникацията ще бъде динамична и в предстоящия месец трудно ще се свързвате с понятието „социална изолация“. Дори и онлайн, ще общувате активно, ще търсите нови идеи и възможности. 

Месец май ще бъде повече от интересен с три ретроградни планети. На 11 май планетата на реда Сатурн ще обърне своя ход, последван от планетата на любовта, хармонията и естетиката – Венера (13 май) и благодетеля Юпитер (14 май). Помислете дали е възможно да капитализирате от работа по чуждестранни проекти и не забравяйте да преоткриете вътрешната си ценност. Когато сме ценени от себе си, усещаме това и от околните. 

На 7 май пълнолунието в Скорпион ще попадне на оста на любовта, децата, свободното ни време, приятелите и групите по интереси. Помислете дали успявате да балансирате тези теми. Може би сте се отдали твърде много на времето с най-близките, забравяйки приятелите или пък е точно обратното – имате нужда се посветите на онова, което е източник на радост. 

Лъв 

Чаровното общуване в социалния живот няма да напусне Лъва и през май. И все пак – бъдете внимателни в разговорите с бизнес партньорите – възможно е да се наложи отстояване на позиции и изведнъж да настъпи разрив в идеи, които до този момент всички са припознавали. Стъпвайте внимателно и на територията на личните партньорства. Ако има нужда да подходите категорично по някой въпрос, опитайте се да не бъдете експанзивни, а да потърсите обратна връзка. Няма да скучаете в емоционален план, а също така не са изключени допълнителни доходи. Оглеждайте се внимателно – възможно е нови контакти да ви отведат към нови възможности.   

 Месец май ще бъде повече от интересен с три ретроградни планети. На 11 май планетата на реда Сатурн ще обърне своя ход, последван от планетата на любовта, хармонията и естетиката – Венера (13 май) и благодетеля Юпитер (14 май). Помислете дали някоя стара възможност в приятелския кръг не може да бъде реализирана точно сега. 

На 7 май пълнолунието в Скорпион ще попадне на оста на семейството и професията. Помислете дали отделяте достатъчно време за дома или напоследък все работите вкъщи. Възможно е да сте изгубили фокус и сега да е моментът да се върнете към служебните въпроси. 

Дева 

Този месец Девата трябва да се изкачи високо и да погледне голямата картина, защото тя ще даде нова перспектива. Комбинирането на различен тип знание, моделирането на философията за света и професията ще бъдат изключително важни. Не е изключено много от представителите на знака да решат да учат и дори да променят познатата посока. Възможни е в работната среда да се появи стара любов или да ви поканят за участие в доходоносен проект, който отново получава възможност за развитие. И все пак – бъдете внимателни и не се доверявайте твърде лесно на темите, които касаят лични и бизнес партньорства. Нека се докажат във времето.  

Месец май ще бъде повече от интересен с три ретроградни планети. На 11 май планетата на реда Сатурн ще обърне своя ход, последван от планетата на любовта, хармонията и естетиката – Венера (13 май) и благодетеля Юпитер (14 май). Помислете дали има нужда да преразгледате начинания, в които истински вярвате.  

На 7 май пълнолунието в Скорпион ще попадне на оста на ученето, комуникацията и пътуванията. Имате ли нужда да видите голямата картина, или трябва да се задълбочите в детайла? Как работите над собствената си философия? Сега е време да преподредите светогледа. 

Везни 

Емоционалният свят на Везните ще бъде наситен от идеи и неочаквани промени. Възможно е да реагирате малко по-чувствително на атмосферата у дома – имате нужда от социален живот, а домашните задължения са взели превес напоследък. Въпреки всичко това ще намерите начин да внесете разнообразие и цвят в живота. Възможно е да се отправите на кратко пътешествие (дори в тези времена!), което да ви зареди с нови впечатления и свежи идеи. Не бъдете лековерни в работния процес и не позволявайте на емоциите да замъглят плановете ви за действие. Използвайте творчески елемент и помислете какво бихте искали да промените в работния си маниер, така че да се наслаждавате повече на това, което правите. 

Месец май ще бъде повече от интересен с три ретроградни планети. На 11 май планетата на реда Сатурн ще обърне своя ход, последван от планетата на любовта, хармонията и естетиката – Венера (13 май) и благодетеля Юпитер (14 май). Помислете как искате да моделирате своята визия за света, така че да носи светлина на ума ви. 

На 7 май пълнолунието в Скорпион ще попадне на оста на финансите, здравето, вашата енергия и тази, която отдавате на другите. Давате ли повече, отколкото получавате, или е точно обратното? Помислете за баланса. 

Скорпион 

Отношенията с партньорите ще бъдат на преден план за Скорпиона, който ще трябва да намери баланс между своята сила и категоричност, и неочакваните желания на партньора. Възможно е ситуацията да се разиграе на професионалния фронт, където предстоят промени, или пък да ви се прииска да се заявите у дома. Опитайте конструктивния подход, който вероятно ще бъде увенчан с добра развръзка като финансов стимул или разгръщане на интимните отношения. 

Месец май ще бъде повече от интересен с три ретроградни планети. На 11 май планетата на реда Сатурн ще обърне своя ход, последван от планетата на любовта, хармонията и естетиката – Венера (13 май) и благодетеля Юпитер (14 май). Не е изключена поява на стара любов – в зависимост от ситуацията внимавайте с всякакви отношения, които могат да бъдат определени като двоен стандарт. Не бъдете лековерни и оставете на хората да се докажат. 

На 7 май пълнолунието в Скорпион ще попадне на оста на Аз-а и другите. На преден план изниква вашият зодиакален знак. Кои сте всъщност и какво искате да се промени в отношенията ви с другите? Може би сега е подходящ момент да си отговорите. 

Стрелец 

С присъщия си ентусиазъм към живота Стрелецът вече няма търпение да приложи всички онези идеи и прозрения в действие. Не е изключено завръщане на стара любов, която да срещнете на неочаквано място. Ако всичко това има значение, не бъдете лековерни и оставете другият човек да се докаже във времето. Бъдете внимателни във финансовата сфера – сега е моментът да огледате ситуацията и да помислите как да оптимизирате бюджета и същевременно да увеличите доходите си. Върнете се към предишни възможности, които все още чакат своето време. Дайте си сметка с какъв ресурс разполагате и как бихте желали да надградите това, с което печелите собствените си доходи. 

Месец май ще бъде повече от интересен с три ретроградни планети. На 11 май планетата на реда Сатурн ще обърне своя ход, последван от планетата на любовта, хармонията и естетиката – Венера (13 май) и благодетеля Юпитер (14 май). Помислете дали има теми, които трябва да преразгледате заедно с партньора. 

На 7 май пълнолунието в Скорпион ще попадне на оста на ежедневните задължения, грижата духа и тялото. Успявате ли да откривате своята формула за здравословен живот? Помислете дали трябва да свържете по-добре двете части на едно цяло. 

Козирог 

Проактивното поведение на Козирога в професионалната сфера ще бъде увенчана с успех и вероятно с финансови постъпления. Не пропускайте да осигурите място или представяне на бизнеса в онлайн среда – възможно е това да бъде дори нова посока. Положението у дома ще бъде по-динамично от обикновено – може би не ви чуват достатъчно или пък реагирате твърде спонтанно? Помислете дали трябва да промените модела на общуване и как напрежението да се трансформира в нови практични решения за дома и семейството. 

Месец май ще бъде повече от интересен с три ретроградни планети. На 11 май планетата на реда Сатурн ще обърне своя ход, последван от планетата на любовта, хармонията и естетиката – Венера (13 май) и благодетеля Юпитер (14 май). Възможно е да посветите време на стара идея, която да именно сега да направи положителна промяна в доходите. И все пак – бъдете внимателни към всякакви нови предложения и помислете добре в какво да вложите усилия и пари. Не е изключено да почувствате потребност да се погрижите за себе си и да отделите повече време на тялото си. 

На 7 май пълнолунието в Скорпион ще попадне на оста на семейството и професията. Помислете дали отделяте достатъчно време за дома или напоследък все работите вкъщи. Възможно е да сте изгубили фокус и сега да е моментът да се върнете към служебните въпроси.

Водолей 

Заражда се нова идея, която ще бъде колкото спонтанна, толкова и нестандартна. В крайна сметка, какво повече му трябва на един Водолей? Независимо дали ще се случи докато работите сами над себе си или в обмен с познати от близкото обкръжение, месец май ще се постарае да освети ума ви. Отговорностите обаче никак няма да бъдат малко – ще чувствате, че обстоятелствата ви предизвикват да действате. Добрата новина е, че имате потенциала и силите да заявите себе си в начинанията. Бъдете деликатни с личните и бизнес партньори, възможно е да не откликнат добре на твърде резки промени. 

Месец май ще бъде повече от интересен с три ретроградни планети. На 11 май планетата на реда Сатурн ще обърне своя ход, последван от планетата на любовта, хармонията и естетиката – Венера (13 май) и благодетеля Юпитер (14 май). Помислете кои са онези направления, в които искате да развиете нов творчески подход и има ли нужда да се обърнете към себе си и да промените вкоренени вярвания. 

На 7 май пълнолунието в Скорпион ще попадне на оста на ученето, детайла и голямата картина за света. Открийте как да обедините противоположностите, така че да ви подкрепят във визионерския подход. 

Риби 

Неясни действия или ново вдъхновения? Нека се надяваме на второто! Промени в екипа или генерално в работните условия ви притесняват и в момента разсъждавате върху нови финансови възможности. Периодът е подходяш за усвояване на ново умение, което в бъдеще да капитализирате. Хармонията зарежда Рибите, тъй като фината им настройка към света ги свързва с всичко около тях – сега е моментът да разкрасите у дома или да дарявате повече любов на семейството. Използвайте световната ситуация, за да се посветите на самостоятелни занимания, за които никога не е оставало време или пък да потърсите бизнес хоризонти онлайн. 

Месец май ще бъде повече от интересен с три ретроградни планети. На 11 май планетата на реда Сатурн ще обърне своя ход, последван от планетата на любовта, хармонията и естетиката – Венера (13 май) и благодетеля Юпитер (14 май). Помислете дали имате нужда от повече емоционално разкриване и обмен в семейството. Дали не е време да се присъедините към някоя значима кауза, която е по-голяма от самите вас? 

На 7 май пълнолунието в Скорпион ще попадне на оста на финансите, здравето, вашата енергия и тази, която отдавате на другите. Давате ли повече, отколкото получавате, или е точно обратното? Помислете за баланса. 

 

Очаквайте всеки месец зодиакалните прогнози на Александра Иванчева в „Лицата на града“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *