Хапване
Leave a comment

„Уикенд в Пловдив“ добавя BLACK към името си

„Уикенд в Пловдив“ добавя BLACK към името си за един още по-вълнуващ презареждащ мартенски уикенд! Надпреварата между участниците започна, така че очакваме една експлозия от намаления. 

Освен културните средища, ресторантите и заведенията, местата за нощуване, към цялата палитра от BLACK WEEKEND предложения се добавят и шопинг центровете.

BLACK „Уикенд в Пловдив“ вече обяви и някои от събитията, които ще се случват в града през втория уикенд на март. Сред заглавията се наредиха концертът на бендлидерът на Стинг – музикантът – легенда Доминик Милър. Само за „Уикенд в Пловдив“ предварително може да заявите своето присъствие на weekend@tourismplovdiv.org и да получите 20% отстъпка за вход на събитието – 25лв. С нетърпение обявяваме и премиерата на рок-операта „Исус Христос Суперзвезда“ от Андрю Лойд Уебър, един спектакъл на Веселка Кунчева и създателите на хита „Мария от Буенос Айрес“. От Опера Пловдив отделят  специално за вас места на нова ценова категория за „Уикенд в Пловдив“ от 20 лева до края на февруари или до изчерпване на броят им!

А чухте ли за грандиозния успех на Драматичен театър – Пловдив: СЛАВА – Истинската история на Флорънс Фостър Дженкинс – най-лошата певица на света от Питър Куилтър, превод Маргита Гошева. За „Уикенд в Пловдив“ може да си закупите билети с 44% отстъпка на цена от 10 лв. Очаквайте още концерти, спектакли, кино, клубни музикални забавления!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *