Кухня, Места
Leave a comment

Новият магазин на ViVenda Fine Butchery – предизвикателство за гастрономите

   Новият магазин на ViVenda – Fine Butchery, който отвори в самия край на старата година, веднага ни впечатлява с богат избор и несравнимо качество. Радваме се, че наред с огромното разнообразие на месо, в магазина вече можем да намерим и вкусни сирена, които са неизменна част от трапезата ни. Отправяме се към ул. „Оборище“ 13, където се намира истинското съкровище за гастрономите. Разбери сам какво още открихме там от нашата фоторазходка…

Започваме с хубавото месо, което е запазената марка на ViVenda. В новия магазин се предлага истинското говеждо – Nebraska Black Angus beef (с което имахме честта вече да готвим), млечно телешко, KOBE beef, свободно отгледани френски патици, пилета и пуйки, агнешко от свободно отгледани животни в Нова Зеландия, свинско Iberico, любимите ни продукти от мляно месо, които са без консерванти, и още много деликатеси… с една дума – там има всичко, което да поглези изтънчения ти вкус.


Погледа ни веднага привлича витрината със сирената, които са запазена марка за веригата и представляват интерес за нас. Тук можеш да намериш италиански сирена от овче мляко, както и няколко варианта козе сирене. Типичните английски представители „Стилтън“ и „Чедър“ също силно ни изкушават, а селекцията от подправки, сосове, дипове и бисквити, с които да доразвиеш вкусното изживяване, ни омайва.

Вниманието ни грабват испански, белгийски и френски колбаси. С ръка на сърцето можем да кажем, че тук „живее“ най-добрият хамон в града, с който скоро обещаваме да измислим нещо много красиво и вкусно.

В новия магазин можеш да се насладиш не само на сурово месо, но и на сготвено по специални рецепти, както и на Sous – Vide предложения, създадени с внимание към теб от шеф-готвачите на веригата.

Не крием, че веригата ни е любима, затова отделяме и специално внимание на новия магазин, защото смятаме, че българският пазар има нужда от точно такова разнообразие и най-вече от качество, за което се доверяваме изцяло на ViVenda

Надяваме се да посетиш и разгледаш и ти, а за улеснение – адресът е: ул. „Оборище“ 13, на самия ъгъл с ул. „Кракра“.

Bon Appetit!


Автор: Цветана Бонева

Фотограф: Соня Тракийска

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *