Здраве и красота
Leave a comment

Accent prime – изкуството да обикнеш тялото си

   Клиника REVERSE  и Димитър Костуранов днес ни разказват за свръхзвуковото отслабване с Accent prime, което завладя света. Един нов, иновативен и много актуален метод за отслабване и стягане на тялото. Безболезнена процедура и бързи резултати. Ние им се доверихме и останахме доволни. 

Защо Accent prime да е нашият избор, за да преобразим тялото си?

Причините са няколко:

  1. Най-новата технология
  2. Интервала между процедурите е оптимален
  3. Напълно безболезнено, дори приятно
  4. Високата ефективност на терапията
  5. Видимите резултати

 

С какво е по различен от другите апарати?

Винаги новата технология превъзхожда предходната.

При Accent prime имаме две ултразвукови вълни с различна честота  на  трептене, което е същността на свръхзвуковото отслабване. Технологията е напълно безопасна, което е доказано в множество клинични проучвания. Апликаторът за тяло е достатъчно голям и това прави процедурата значително по-кратна от другите подобни уреди. Този за лице пък е по-малък, за да можем да обработваме зоната още по-детайлно.

Допълнително зоните могат да бъдат третирани и с радиочестота, която сама по себе си също има акцент към стапянето, но основно с нея целим стягане и намаляване на целулита.

Колко бързо идват резултатите?

Зависи – от състоянието на пациента, от начина на живот и от това колко грижи полага за тялото си.

При пациенти, които имат изградени правилни хранителни навици, и извършват дори минимална физическа активност – резултатите са на лице доста бързо.

Като цяло първоначално (обикновено след първата процедура ) се наблюдава драстично редуциране на целулита, а след втората процедура пациентите усещат и забелязват  отслабването.

В Reverse измерваме обиколката на третираната зона преди и след всяка процедура, за да следим резултатите.

Възможно ли е да стопим мазнините и да се стегнем само с 2 стъпки?

Да, категорично. Това могат да го потвърдят и пациентите ни, които вече са завършил целия курс от процедури с Accent prime и се радват на постигнатите резултати.

За да го докажем, организирахме едно предизвикателство в социалните мрежи, избрахме модел-  жена, година след раждане на детето и, на 28г, с проблемно тегло,  на която подарихме пълен курс с Accent prime и при всяка процедура показваме постигнатите резултати.

Процедурата болезнена ли е?

Не, както казах, пациентите я описват като приятна. Ако трябва да я опиша по-подробно –третираната зона се затопля от накрайника, с който се правят кръгови  движения.

Спомена, че процедурата е много ефективна и върху лицето- как по-точно се отразява  на тази зона?

Да, резултатите, които постигаме върху лица са наистина страхотни. Още след първата процедура при повечето пациенти наблюдаваме стягане на кожата, оформяне на овала на лицето, стягане на лицеви контур, намаляване на фините линии , освежаване  вида на цялото лице и околоочния контур Имаме и много пациенти с двойни брадички, уредът се отразява чудесно и върху тази зона, ефектът отново е  видим и поразителен, просто брадичка се прибира.

От кой може да се прави процедурата?

Всеки, който има необходимата квалификация, знания и опит!

Екипът на Reverse премина трейнинг със сериозна теория и практика от международен тренер на Alma. Това гарантира нашата квалификация за работа с уреда.

Искам и се да използвам момента и да съветвам всички , които имат интерес към подобни процедури- Проучете внимателно мястото и човекът, който ще извърши процедурата- дали е квалифициран за работа с апарата, а и квалификацията му като цяло.  В последно време пазарът се презасити  с евтини копия, с неизвестен произход на ефективните и скъпи технологии и апаратура. Това може да се отрази не само върху резултатите и тяхната липса, но и да навреди на здравето Ви. Подобни процедури се правят само в дерматологични и естетични клиники, в които екипът е съставен само от специалисти.

След постигнатата цел, трябва ли да идваме на поддържащи процедури?

Винаги съветваме пациентите да полагат грижи и да не спират с процедурите. Това разбира се се случва след изготвяне на индивидуална програма/план за поддръжка на постигнатите резултати.

Автор: Мариана Станчева

Снимки: Личен архив

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *