Лицата
Leave a comment

Александра Богданска

 Александра Богданска е една от най-харизматичните девойки, които сме срещали. Нейният чар и обаяние те обезоръжават, а усмивката не си тръгва от лицето й дори за миг. Скоро ти я представихме във фотосесията на фотографа Наталия Калчева, облечена в дрехите на дизайнера Николай Божилов, а днес ще я видим по един по-различен начин, защото ще я разпитаме за всичко интересно, което й се случва напоследък и за най-любимите й неща, онези, които я карат да сияе.

Здравей, Алекс! Кое е най-хубавото нещо, което ти се случи през лятото?

Най-хубавото нещо, което ми се случи това лято беше, че пътувах доста, обиколих много и най-различни места и това ме накара да преосмисля ценностите си и кое е наистина важното в живота

Знаем, че пътуваш много, но къде обичаш да се връщаш?

Обичам да пътувам, но когато го правя винаги е с мисълта, че е само моментно и отново ще се върна в България, там където са корените ми. Много разочарования и трудности срещнах тук, но обичам родината си с всичките и недостатъци, обичам и хората, които живеят в нея, дори понякога те да мрънкат и да се оплакват повече, отколкото трябва.

Кои са любимите ти места в София?

Любимите ми места в София са мястото, където ходя на йога – Santosha yoga, няколко заведения за хранене като Багри, Лаванда и Космос (защото храненето за мен е удоволствие) и Витоша планина, защото не мога да живея пълноценно без природа.

За какво мечтаеш?

Мечтая да си остана същата и да имам същата енергия и хъс за живот, за да изпълнявам целите и нещата, които обичам да правя. Помагайки на околните да се чувстват по-добре, изпитвам вътрешно удовлетворение, че съм полезна и значима. Това ме кара да ценя себе си още повече, защото промяната започва от самите нас, както е казал Махатма Ганди.

Последната книга, която прочете е?

Последната книга, която прочетох беше на Наполеон Хил – „Да прецакаш дявола“.

Има ли любов в сърцето ти?

В сърцето ми има много любов, която струи и извира всеки път, когато се „докосна“ до нещо истинско и виждам смисъл в него.

Пожелай ни нещо.

Пожелавам ви винаги да се обграждате с позитивни и дейни хора, които са близки до вашите разбирания за живота, само така можете да си помагате и заедно да градите нещо значимо и добро!

Автор: Цветана Бонева

Снимки: Личен архив

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *