urban, Места
коментара 2

„Catch’ A maK“, или изкуството да живееш вкусно

„Catch’ A maK“ е едно от най-любимите ни места в София, защото всичко там е много вкусно и красиво. Обичаме го заради салатата с домашна сьомга, хубавата бира и интериор, който те кара да си мечтаеш дълго.

loveТова малко ресторантче съдържа  в себе си прекрасния дух на балканската кухня, съчетана с всякакви чудни комбинации, и морска храна на високо ниво. Апетитното му заглавие е хитроумна закачка, а всичко в него е направено с много любов и най-вече мисъл към красивото. Kaчамакът там е много вкусен, а и е толкова различен, което е сериозно изкушение за всички верни почитатели на българската кухня.

aaaaa

594934

Излязохме там в сряда, за да се насладим на приятната атмосфера в градината. Оставяме прекрасното пространство вътре за зимата, защото сега, когато София е толкова привлекателна, оценяваме силно подобни кътчета, където есента се усеща в полъха на циганското лято. Обещаваме си, че ще отидем там и другата седмица, защото е вкусно, а и артистично по един очарователен и много ненатрапчив начин. Наздраве!

2 Comments

  1. Емилия says

    Имат добри неща, но мен лично ме дразни, че крият съставките на ястията – която е незаконно!, аз се интересувам от съставки, не рецепта. А обслужването напоследък е под всякаква критика.
    Един-единствен път си позволих да попитам тактично на какво се дължи това и управителката ми отговори надуто, нагло и безочливо, че се случвало – при това с ръце на кръста и висок глас. Така че намерих нови любими заведения наоколо Щом в това не си уважават клиентите, има други, които ги ценят! И определено в тях не мирише на шкембе чорба. Което ми напомня също, че веднъж ми сервираха зеленчукова супа с вкус изцяло на шкембе. Така че – не, благодаря!!!

  2. Лицата на Града says

    Здравейте! Уважаваме коментара Ви, но за щастие на нас винаги ни е било приятно в „Catch’ A Mak“. Бихме се радвали да споделите с нас останалите си любими заведения в София, за да ги посетим и да напишем по няколко хубави думи и за тях! 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *