Blog
Leave a comment

Дневник на модерното градско момиче с Гергана Илиева

    Гергана е млада, лъчезарна и, бихме допълнили – и много специална. Тя е създател на With Love, Gergana, и е един от топ блогърите у нас. Разказва ни за красивитe  места по света и за вкусната храна, която можеш да опиташ там. Ние сме безсилни пред красотата, уловена в многобройните пъстри снимки, които ни показва, и затова искаме да те запознаем с нея. Усмихни се и си направи  едно пътешествие в света на Гери.

Без какво не излизаш?

Често забравям най-различни неща вкъщи, но никога не излизам без слънчеви очила. Падам си по по-нестандартните очила и те винаги са били любимият ми аксесоар. Смятам, че различните модели могат не само да допълнят някой аутфит, но и коренно да го видоизменят.

Какво ще намерим в чантата ти?

Най-често чантата ми е по-скоро чантичка, така че нещата, които взимам, винаги са от първа необходимост. С малките чантички се учиш да си доста подреден и организиран спрямо това какво взимаш, иначе просто не успяваш да побереш нищо…

Какво имаш в гардероба си?

Гардеробът ми е доста пъстър и разнообразен, тъй като обожавам различни цветове и стилове, но като един луд фен на рокли и чанти, определено бих казала, че тези две неща изобилстват.

А какво нямаш?

Доста труден въпрос за жена в 21-ви век… Може би в гардероба ми няма никакви строго официални дрехи. Обичам да експериментирам и дори на бизнессрещи и официални събития добавям към тоалета си поне един по-екстравагантен елемент, който ясно да изразява моята личност.

Цветът, който можеш да съчетаеш с всичко, е… ?

През последните няколко месеца започнах много да наблягам на цветове като: розово, синьо, жълто, както и бяло, и смятам, че са перфектната по-различна и пъстра комбинация за лятото.


Какво забравяш често, когато бързаш?

Шофьорската си книжка… Може би го правя подсъзнателно, за да имам извинение да не шофирам през пиковите часове. За съжаление май съвсем скоро ще ми се наложи да променя тази своя тактика, тъй като забелязвам, че на хората около мен никак не им допада…

 

За какво звънят алармите ти?

Аз съм от хората, които сутрин си навиват поне пет аларми през няколко минути, за да успеят да станат… Това винаги ми е било голям проблем, тъй като съм най-концентрирана и продуктивна късно вечер. Според мен важното е човек да се възползва максимално от тези моменти, в които се раждат най-интересните идеи и успяваме да свършим най-качествено работата си… пък нали и затова са създадени алармите!

 

Какво ти липсва в градската среда?

Последните години смених различни градски среди и различни държави и това, което най-много ми липсваше, беше прекрасният баланс, който ни предлага София. Тук не само можем да се насладим на приказна природа и спокойствие, но и да се амбицираме от мотивираността и желанието за промяна на хората около нас: нещо, което наскоро започнах да оценявам, тъй като в чужбина ми липсваше адски много!

Ако трябва да ползваш само един бюти продукт, той ще е… ?

Определено това ще е спирала! Аз съм от момичетата, които почти не се гримират и единственият бюти продукт, който ползвам ежедневно, е спиралата. За мен именно тя придава на жената едно естествено, свежо и в същото време привлекателно излъчване.


Мантрата, която си повтаряш често?

По-скоро се опитвам да си повтарям мисълта на Tony Robbins, че щастието и успехът не са точно определена величина за всички хора и че човек сам определя кога и защо се чувства щастлив и успял. Според мен, важното е всеки от нас да има ясна представа за собствените си емоции и желания и да се стреми да се развива в тази насока, едва тогава бихме се чувствали щастливи и успели!

Ако сте харесали дневника на Гери, можете да я последвате във Facebook и Instagram.

Автор: Мариана Станчева

Снимки: Личен архив

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *