urban, Артисти, Лицата
Leave a comment

Елена Коларова

Днес Ви представяме едно момиче, което притежава талант, за който можем много да говорим. Светът й е шарен и разнообразен, а ежедневието й е изпълнено с много смях и музика. Първична и по детски истинска, ни споделя за големите си мечти. Елена е момиче, което обича да танцува и вярва, че мястото й е на голямата сцена. Тя смята, че танцът има душа. Душа, която диша от вдъхновението. Затова Ви предлагаме да се вдъхновим, като потанцуваме в нейния свят.

NAT_8220

Здравей. Разкажи ни с какво се занимаваш?
Откъде да започна? (смее се)
Ежедневието ми е изцяло запълнено. Почти нямам време за сън. В момента уча магистратура в НБУ, Рекламен мениджмънт и Визуален брандинг. Много съм щастлива и доволна от тази специалност, защото до 23-ата си годишнина не знаех с какво точно искам да се занимавам. Иначе завърших Софийския университет, специалност Стопанско управлениe. Интересното е, че за да имам вдъхновение в изкуството, трябва да правя много неща. Така черпя вдъхновение. Танците за мен са не само работа, а и удоволствие, и основна част от живота ми. Както казах, за да се вдъхновявам, трябва да правя много неща, иначе няма да имам същата енергия. Танцът според мен има душа, за която трябва да бъдеш вдъхновен.
Занимавам се и с поддържане на фейсбук страници на артисти. Организирам събития и различни мероприятия. Мениджър и PR съм на една група – Two Cities One World, и на други артисти. Помагам активно на Рафи и на Мира Радева. Тя ми е пример за това, че не трябва да се отказваме от мечтите си. Мира е кълбо от енергия. И отделно от всичко това танцувам с моята група „Скайуокърс“. Снимаме се в реклами, видеоклипове и участваме в различни танцови и музикални проекти. Тренираме почти всеки ден, за да се усъвършенстваме. Това лято ще ходим на хип-хоп състезание и уъркшопи в Холандия и Полша и много се вълнуваме.

NAT_8231

Кое от всичко това, което изброи, е твой приоритет?
Честно казано, мечтата ми е да мога да съчетавам нещата. Имам проблем с подреждането на приоритетите и, общо взето, ги редувам постоянно. Двете ми основни цели са да се развивам професионално по специалността си и в танците. Важно ми е да се развивам и в двете посоки паралелно – едното без другото не би съществувало. Постоянно влагам време и ресурси, за да се усъвршенствам в рекламата…За танците се старая да пътувам често, за да се уча от най добрите в света.

NAT_8318NAT_8258 NAT_8261

Какво и кой те вдъхновява?
Най-големите вдъхновители за мен, с ръка на сърцето, са „Скайуокърс“. Ние работим сами, нямаме учител, който да ни помага. Ние се учим и се стимулираме един друг. Когато един напредне, другите се стремят да го настигнат. Ние сме като едно голямо семейство. Всички сме от Бургас и има специална енергия и симбиоза помежду ни.
Каква е Елена извън танците и работата?
Елена има детски дух! Много обичам да се забавлявам и да се смея. Понякога бягам в мой собствен свят, обичам да имам време за мислите си. Обичам да слушам музика и да се вдъхновявам. Реагирам малко първично на нещата и смятам, че човек не трябва да губи детското в себе си.

NAT_8280NAT_8290

Кое е последното първично нещо, което направи?
Постоянно ми се случват такива неща и често взимам първични решения. Може би решението, което взех на 1 януари – тази година да бъде година на пътувания. И наистина така се и случи – досега съм ходила на две места и постоянно изскачат нови пътувания, за които не се и замислям и казвам „да“!… Италия, Холандия, Париж и Лондон са дестинациите, които със сигурност са в списъка ми за тази година. 🙂

CollagewebNAT_8365

А каква е твоята посока мечта?
Може би голямата световна сцена. Смятам, че с колегите ми от „Скайуокърс“ имаме потенциал и го заслужаваме. Рафи също има много голям потенциал. Смятам, че големите звезди вярват в себе си, следват мечтите си и се борят за тях – ние искаме да вървим по техните стъпки. Това са нашата посока и пример.
Ако днес можеше да си избереш къде да бъдеш утре, къде щеше да бъдеш?
Най-вероятно в Ел Ей. Защото там не съм ходила все още, а Ел Ей е меката за всички танцьори. Там сцената е огромна и шансът да те забележи някой също е голям. Има възможност за постоянен уъркшоп, както и постоянна възможност за развитие, за разлика от Европа. Интересно ми е да опитам в Ел Ей и ще го направя някой ден.

NAT_8384
Ако утре пътуваше натам, кои щяха да са трите неща, които щеше да вземеш с теб?
Само три ли? 🙂 Щях да взема „Скайуокърс“! Защото няма по-хубаво от споделеното щастие. Мечтата ми е да сме заедно на голямата сцена.
Как те наричат приятелите?
Ели! Но има и много вариации – Елс, Льони, Ленче. Много често ме наричат Пони. Защото си падам по детски шарени елементи. Често ме бъзикат по този повод, но за мен това си е моят чар. 🙂

NAT_8405 NAT_8440

Какво означават за теб приятелите?
За мен те са моето семейство! Много си обичам семейството, но от малка съм самостоятелна. На 19 години се преместих да живея в София и оттогава всеки ден съм с моите приятели… Затова ги чувствам като моето семейство.

NAT_8437

Пожелай ни нещо.
Пожелавам ви да продължавате да се вдъхновявате и да вдъхновявате другите. Още повече да се усъвършенствате и да получавате подкрепа от всички. Статиите ви са представени по един вдъхновяващ начин и така се получава верижна реакция. 🙂

Автор: Мариана Станчева

Фотограф: Наталия Калчева

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *